странен шум при палене
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
странен шум при палене
Здравеите имам 320 дизел 136 коня при палене се чува много странен шум както и при гасене шума наподобява на цикане .Можели някои да ми каже от каде идва този странен шум като този шум го няма при движение на колата
БЛАГОДАРЯ ВИ
БЛАГОДАРЯ ВИ
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Много леко ли е това цъкане? Ако е така и при мен го има. Ходих при един майстор който ми поддържа колата и каза че може да се кара така. Мисля че ремонта каза е към 100-120лв. Нещо било свързано с някъкъв вакум. Поне при мене е така при колега не знам как е!
охоп
колега да ти кажа нее много леко по някога мее срам да запаля колата когато има хора покраи мен ! много страна работа
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
При мене се чува леко и то само при отворен капак и трябва сериозно да се вслушаш. Това стана когато купувах колата и ходих да видят как е Бимата, и търсехме под вола теле
. Ама се оказа че няма много телета. Общо взето беше този шум и смяна на маслата
+ фълтъра на картерните газове не беше сменян от как е кола 

незнам
чудем се тука с аверите и се съмняваме че е амортисиорчето на оптяжните ролки но ще чакам и другите във форума какво ще кажат
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
нямам думи
не колега демферната шаиба е гледахме дори свалихме ремака и я усуквахме там нее проблема направо сме се хванали за главата
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега често се къса от вътрешната страна и видимо всичко е ок съветвам те свали я от коляновия вал и я огледай от вътрешната страна за цепнатини те си личат ясно
ohop
не несам сменял тампони на коляновия вал а що се отнася до свалянето на шаибата маи трябва да е свалим а да речем че нее от нея каква може да е да е другата причина
- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320d,2001, 136 к.с
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2