Един ден се напих ...
Модератор: Общи модератори
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Mecho написа:И мойта е много зле ама няма да се изложа![]()
Казвай, бе човек...важното е майтап да става!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Bogat-Beden написа:Сондьора написа:Кат бех студент и към края на петата година си сметнахме грубо количеството твърд алкохол, падаше се по около 5 000 литра на човек, тва е без биричката и винцето.......да не е било 500 ,колега?
,иначе се пада май по близо 3 литра твърдо гориво на човек на ден???
Колега грубо писах по нагоре, ама яко пиянстване беше, имаше един виц за нас от МГУ: "Вървяли си две лачени моми, пред 1 блок /на МГУ общежитието/, и вкиали бе нема ли мъже тука беееее.... и показал се некъв и вика: Що пиене ли носите....."
Та пак за въпросното общежитие, местиме се от 22 блок към 1 блок и си ходим и си пеем нещо... и тамън пред блока /1ви/ се чува нещо ...Помоооооощ....Помооооощ.... ние пияни талпи и се оглеждаме нещо пред блока ама на нема нищо, поглеждаме нагоре и там има отстрани решетки чак до 7я етаж.....и тоя пич виси надолу закачен само за ходилото и виси и вика....Бегом ние нагоре..та след 30 мин го прибрахме вътре....Той се пробвал да се качи при гаджето от там , че не го пускал портиера...бе мани

Ся друго в 7 блок сме и сме се талпосали яко, и имаше едни девойки та от тия

И верно....Отключете ни темата за КАЗАРМАТАААААА!!!!!!
Последна промяна Сондьора на 19 Фев 2009, 14:11, променена общо 2 пъти
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Аз пък се напих снощи като заключиха темата за "РОДНАТА КАЗАРМА"! Домъчня ми за всички знайни и незнайни,бивши и настоящи войни! Ама се държах достойно и ботилката водка не ми се опря!!! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
последната тоталска случка беше лятото-седнахме вечерта на хапване,мезим,пийваме,после друго заведение,други приятели,обсъждаме теми и нещо се случва....събуждам се в пот,воня на алкохол,някъв-никъв поглед и различавам пясък около мен
,озовал съм се на плажа с колата,незнам кво става,къде съм,що съм..незнам!
почвам да звъня в несвяст на приятели и им казвам,че съм на плажа,ама къде не се знае и да идват ме прибират.пълен шаш.звъня на един приятел,къде се предполага,че сме заедно,ама не вдига-след като вдигна ми каза,че е заспал на пясъка до спасителя.идва някъв пич и ми казва,че ще ме вдигнат паяците,че съм се набил навътре в пясъка.аз съм пълно мазало,никви реакции,а в колата е ад-жега и воня.идва моя човек и палим,разбирам къде съм и се обаждам на приятелите си да се връщат.караме и едвам дишаме и си разправяме-напили сме се доволно и решаваме,че ще има плаж и пички.до морето карам,ама не помня.там стават изпълнения,някви момичета се мъчат ме събудят,ама няма как
на връщане събираме парите си,зареждаме и по пътя си говорим как като се върнем,ще има студен душ, и много релакс.като от фронта се върнахме....такъв страхне съм брал бая време-да не знам къде съм,,защо съм и как съм се озовал.

почвам да звъня в несвяст на приятели и им казвам,че съм на плажа,ама къде не се знае и да идват ме прибират.пълен шаш.звъня на един приятел,къде се предполага,че сме заедно,ама не вдига-след като вдигна ми каза,че е заспал на пясъка до спасителя.идва някъв пич и ми казва,че ще ме вдигнат паяците,че съм се набил навътре в пясъка.аз съм пълно мазало,никви реакции,а в колата е ад-жега и воня.идва моя човек и палим,разбирам къде съм и се обаждам на приятелите си да се връщат.караме и едвам дишаме и си разправяме-напили сме се доволно и решаваме,че ще има плаж и пички.до морето карам,ама не помня.там стават изпълнения,някви момичета се мъчат ме събудят,ама няма как

на връщане събираме парите си,зареждаме и по пътя си говорим как като се върнем,ще има студен душ, и много релакс.като от фронта се върнахме....такъв страхне съм брал бая време-да не знам къде съм,,защо съм и как съм се озовал.

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Re: Един ден се напих ...
Ъъъ... май ще пиша отново тук
На Коледа бях поканен в един приятел на парти. И какво се случва там:
Всичко танцува, само аз, погълнал 400 грама уиски, седя като пън на масата и гледам като шпер. По едно време станах да денса, ама единия ми чорап скъсан. И така цъка-цъка с чорапа се клатих някак си да не се забележи, ама май, се.
Отивам след 2 часа до магазина за още виски и едни полицейски експерименти ме спират, а аз съм на дрифт от 1 час. "-Добър вечер. -Еми добър.рр..... -Абе колега(!), кво си пил? Емии.. Опел Астра
(А аз гледам колата им и си мисля вече за возене до 9то) -Абе, да не ти ръждясат червата само внимавай... И от там един задружен едноминутен смях с ченгетата и всеки си продължи по пътя. Връщам се аз, а то масата изчистена, всичко оправено и само моя авер ме чака с едни такива ейнджъл айс.... Вика аре бе, къде е горивото .. И като се почна - едно кило черен рогач, 2 галона Ариана и петстотин водка флирт за двамата. По време на средната сесия с бирата забелязвам, че джама е отворен и насочих въртящият момент към краката ми докато стигна до прозореца, след това към стомаха ми... От там на сутринта до метрото да вземеме един приятел, пак в тях до 17:00 и след това в нас с 12 галона (по 2 литра Ариана) в нас. След 2-рият не помня нищо.
На 26ти на обяд се събрахме да си спомняме и изпихме още по 4 литра бира за промивка.
За днеска съм си запазил 2х2 Ариана и една бутилка шампоанско.
Еми... наздраве и поздрави.

Всичко танцува, само аз, погълнал 400 грама уиски, седя като пън на масата и гледам като шпер. По едно време станах да денса, ама единия ми чорап скъсан. И така цъка-цъка с чорапа се клатих някак си да не се забележи, ама май, се.
Отивам след 2 часа до магазина за още виски и едни полицейски експерименти ме спират, а аз съм на дрифт от 1 час. "-Добър вечер. -Еми добър.рр..... -Абе колега(!), кво си пил? Емии.. Опел Астра

На 26ти на обяд се събрахме да си спомняме и изпихме още по 4 литра бира за промивка.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Flash написа:Ъъъ... май ще пиша отново тук![]()
Отивам след 2 часа до магазина за още виски и едни полицейски експерименти ме спират, а аз съм на дрифт от 1 час. "-Добър вечер. -Еми добър.рр..... -Абе колега(!), кво си пил? Емии.. Опел Астра(А аз гледам колата им и си мисля вече за возене до 9то) -Абе, да не ти ръждясат червата само внимавай... И от там един задружен едноминутен смях с ченгетата и всеки си продължи по пътя. Връщам се аз, а то масата изчистена, всичко оправено и само моя авер ме чака с едни такива ейнджъл айс.... Вика аре бе, къде е горивото .. И като се почна - едно кило черен рогач, 2 галона Ариана и петстотин водка флирт за двамата. По време на средната сесия с бирата забелязвам, че джама е отворен и насочих въртящият момент към краката ми докато стигна до прозореца, след това към стомаха ми... От там на сутринта до метрото да вземеме един приятел, пак в тях до 17:00 и след това в нас с 12 галона (по 2 литра Ариана) в нас. След 2-рият не помня нищо.
ти м-у другото май си перманентно пиян

ATR-42/72
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Flash написа:Ъъъ... май ще пиша отново тук![]()
Отивам след 2 часа до магазина за още виски и едни полицейски експерименти ме спират, а аз съм на дрифт от 1 час. "-Добър вечер. -Еми добър.рр..... -Абе колега(!), кво си пил? Емии.. Опел Астра(А аз гледам колата им и си мисля вече за возене до 9то) -Абе, да не ти ръждясат червата само внимавай... И от там един задружен едноминутен смях с ченгетата и всеки си продължи по пътя. Връщам се аз, а то масата изчистена, всичко оправено и само моя авер ме чака с едни такива ейнджъл айс.... Вика аре бе, къде е горивото .. И като се почна - едно кило черен рогач, 2 галона Ариана и петстотин водка флирт за двамата. По време на средната сесия с бирата забелязвам, че джама е отворен и насочих въртящият момент към краката ми докато стигна до прозореца, след това към стомаха ми... От там на сутринта до метрото да вземеме един приятел, пак в тях до 17:00 и след това в нас с 12 галона (по 2 литра Ариана) в нас. След 2-рият не помня нищо.
Тиси бил голям смок, аз ако изпия толкова и докторите няма да могат да ме спасят: )
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Хахахаах, тая тема съм я изпуснал. Прочетох я цялата и се попилях от смях
Аре, ше разказа и аз една история от преди има няма 3-4 години.
Отиваме на рожден ден на една тогавашна приятелка в нек'во и аз не знам к'во беше
Наще, нещо ми се бяха надули предишния ден и майка ми казва строго в 22:00 да съм си в нас. Как не, той рождения ден от 20:30
Отиваме там, само ние, цялото заведение за нас, пиене, пиене, танци. По едно време ми звъни телефона, гледам баща ми, при което се провежда следния разговор:
Баща ми- Къде се намираш?
Поглеждам аз часовника 22:30, викам - "Е са си тръгнах от заведението" - при което затварям телефона и влизам да си допивам. След няк'во време ми звъни телефона отново, тоя път майка ми.
-Къде си?
-Ееееее тука пред блока точно
И затварям телефона и пак си влизам вътре да си допивам, а часът е 23:30.
По едно време се оказах отвън с всички, само един приятел седеше и се разправяше нещо с шефа, като аз си помислих, че тоя е решил да ни цака със сметката, но никой не ме пускаше да влезна вътре, щото бях кьор-кютук пиян и ги беше страх да не го пребия
Излиза тоя приятел и тръгваме, аз не мо'а да хвана правата линия, помня, че правих лицеви опори на един голф на капака, целувах се със сестрата на рожденичката, а самата тя се опитваше да ни раздели, ама еба го и страст, нема пускане
Тръгваме, един приятел ше ме води до нас, че иначе нема прибиране. Ключа от входната врата влезе като пет пари у джеп. Да, ама тоя от моята врата около 5мин. не мо'а смеря ключалката. Накрая успява, нахлувам доволен у нас при което гледам майка ми се облегнала на стената и ме гледа кисело, а аз у идеално настроение. Даже и културен, поздравявам с добър вечер
Тръгвам да си развръзвам обувките, а на пред, а на зад, майка ми почва да крещи по мене, че съм пиян, викам "Не съм веее, пил съм 2 бири" и верно, пих две бири, докато се прибирах.
После сума време наще не ми говореха, а аз не помня нищо. Сестрата на рожденничката искаше да си ставаме гаджета, щото съм я бил целувал, аз пък не помня нищо, ма така и не я взех.

Аре, ше разказа и аз една история от преди има няма 3-4 години.
Отиваме на рожден ден на една тогавашна приятелка в нек'во и аз не знам к'во беше

Баща ми- Къде се намираш?
Поглеждам аз часовника 22:30, викам - "Е са си тръгнах от заведението" - при което затварям телефона и влизам да си допивам. След няк'во време ми звъни телефона отново, тоя път майка ми.
-Къде си?
-Ееееее тука пред блока точно
И затварям телефона и пак си влизам вътре да си допивам, а часът е 23:30.
По едно време се оказах отвън с всички, само един приятел седеше и се разправяше нещо с шефа, като аз си помислих, че тоя е решил да ни цака със сметката, но никой не ме пускаше да влезна вътре, щото бях кьор-кютук пиян и ги беше страх да не го пребия

Излиза тоя приятел и тръгваме, аз не мо'а да хвана правата линия, помня, че правих лицеви опори на един голф на капака, целувах се със сестрата на рожденичката, а самата тя се опитваше да ни раздели, ама еба го и страст, нема пускане

Тръгваме, един приятел ше ме води до нас, че иначе нема прибиране. Ключа от входната врата влезе като пет пари у джеп. Да, ама тоя от моята врата около 5мин. не мо'а смеря ключалката. Накрая успява, нахлувам доволен у нас при което гледам майка ми се облегнала на стената и ме гледа кисело, а аз у идеално настроение. Даже и културен, поздравявам с добър вечер

После сума време наще не ми говореха, а аз не помня нищо. Сестрата на рожденничката искаше да си ставаме гаджета, щото съм я бил целувал, аз пък не помня нищо, ма така и не я взех.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Велизарчо преди 4-години си бил на 15,к'ви побойща к'во пиене бе момче!!!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
boksioraE39 написа:Велизарчо преди 4-години си бил на 15,к'ви побойща к'во пиене бе момче!!!![]()

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
boksioraE39 написа:Велизарчо преди 4-години си бил на 15,к'ви побойща к'во пиене бе момче!!!![]()
Аз съм пропадняк от малък

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
randity написа:boksioraE39 написа:Велизарчо преди 4-години си бил на 15,к'ви побойща к'во пиене бе момче!!!![]()
Аз съм пропадняк от малък
Познавам те не си такова момче!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!