мамка му смърди ве :)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
мамка му смърди ве :)
мирише в купето на изгоряло като пусна парното ... не винаги ама доста 4есто
от какво може да е колеги ....

Това не говори ама ич добре за теб
- Код: Избери целия код
-Миризма на изгорели газове в купето(при дизелите)
често срещан проблем е скъсана мека връзка на генерацията или нахлуване на изгорели газове от нафтовата печката,чиито ауспух се намира отпред в дясно
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
BMDrago написа:Това не говори ама ич добре за теб
често срещан проблем е скъсана мека връзка на генерацията или нахлуване на изгорели газове от нафтовата печката,чиито ауспух се намира отпред в дясно

филтара на климатроника
от кога неси сменял филтъра на климатроника ? Съветвамте да го смениш не пести пари братле 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
matematic написа:От къде може да се купи меката връзка на генерацията. В Аутоплюс ми казаха, че се поръчвала само оригинална от ГерманияНещо не ми се вярва да е баш така. И каква и е цената, че нещо ми се струва се опитват да ме пързалят.
Не ходи се на ЛУНАТА, а бе тези в Аутоплюс луди ли са кво. Колега ти от каде си? По принцип можеш да си г вземеш от всякаде но определено го има по всички "Аспухджийници" така да се каже. Само внимавай има с 2-на и 3-на оплетка. Вземи си с 3-на естествено. Като свалят твойта можеш да вземеш малко по дълга от твоята ще те караш повече с такава. Не би трябвало всичко да ти излезне повече от 100-на лв.
BMDrago написа:Това не говори ама ич добре за теб
Да добре само дето при мене не мирише на изгорели газове а на изгоряло и не съм с дизел.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колега хубаво ще е да напишеш с каква точно кола си
За да ти бъдат максимално полезни отговорите.
Точно на какво изгоряло мирише, огледай колата запалена и виж от каде идва миризмата (най-вероятно е някъде от двигателя)
Също така си смени филтъра на климатика , ако не си го правил в близките 6 месеца (и да си го правил пак може да е задръстен)

Точно на какво изгоряло мирише, огледай колата запалена и виж от каде идва миризмата (най-вероятно е някъде от двигателя)
Също така си смени филтъра на климатика , ако не си го правил в близките 6 месеца (и да си го правил пак може да е задръстен)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2