КОЛЕГИ, НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА РЕШАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ
Модератор: Технически модератори
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Много добра тема.
Аз иамам бусче самосвал и работя по складове за строителни матеряли.Ако някой има нужда от нещо свързано със строителни матеряли или превоз на нещо да се обажда.Ще помагам.
0878 30 44 90 Митко.

0878 30 44 90 Митко.
Последна промяна \MITETO\ DSB на 18 Фев 2009, 18:04, променена общо 1 път
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Занимавам се дървообработване (бичмета, дъски и т.н(стройтелни материали)) в гр. Сандански. Също съм и стидент в ЛТУ-София. Ако някой има нужда от помощ в района на Сандански или Студентски град, и по принцип, може да разчита.
тел: 0887 253 290
Кирил
тел: 0887 253 290
Кирил
Последна промяна panchev88 на 18 Фев 2009, 19:48, променена общо 1 път
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Еееее съпер тема!
Аз се занимавам с внос на автогуми втора употреба и авто4асти.С удоволствие ще помогна на всеки един фен на Е 34 а и на вси4ки с марката БМВ!!!Аз сам от град Плевен и с каквото мога да помогна сам на линия.
0886/031586
0877/888481
Петър
поздрави
Аз се занимавам с внос на автогуми втора употреба и авто4асти.С удоволствие ще помогна на всеки един фен на Е 34 а и на вси4ки с марката БМВ!!!Аз сам от град Плевен и с каквото мога да помогна сам на линия.
0886/031586
0877/888481
Петър
поздрави

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
"Грамотна" тема! Не знам дали ще съм от полза на някой, но все пак... Барман, снабдител и още някой длъжности свързани със заведение, ресторант и лятна градина! 0893 373 222 Димитър!!! Бяла Слатина, щата Враца! 

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Радвам се за добрата инициатива.
Аз съм завършил техникума по полиграфия и фотография и от 1990 се занимавам с листов офсетов печат.
В момента съм печатар и съдружник в известна софийска печатница.
Мога да помагам със съвети в областта на полиграфията и отпечатване на различни рекламни материали.
Преди кризата можех да предложа работа за пом.печатар/и или общи работници,но в момента кризата ни натиска и не назначаваме хора.
0888904016 Стефан
Аз съм завършил техникума по полиграфия и фотография и от 1990 се занимавам с листов офсетов печат.
В момента съм печатар и съдружник в известна софийска печатница.
Мога да помагам със съвети в областта на полиграфията и отпечатване на различни рекламни материали.
Преди кризата можех да предложа работа за пом.печатар/и или общи работници,но в момента кризата ни натиска и не назначаваме хора.
0888904016 Стефан
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Колеги аз се занимавам най-общо с два бизнеса и мога да предложа на Колегите следното:
1. Комплексен интериорен дизайн и обзавеждане. Осъществяваме дейността си от самото проектиране до окончателното обзавеждане. Предлагаме и още 3D визуализиране на сгради и отделни помещение, строително монтажни и довършителни работи, обзавеждане за апартаменти, хотели и търговски помещения. Произвеждаме и доставяме мебели по индивидуални дизайнерски решения. ВСЕКИ КОЙТО НИ ПРЕДОСТАВИ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ ПРОЦЕНТНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.
2. Смяна статут на земеделски земи с цел жилищно стройтелство и строителство на фотоволтаични електроцентрали и ветрогенератори. Съдействие, одит, проектиране и изграждане на фотоволтаични централи. От скоро стартирахме кампания "ДОВЕДИ КЛИЕНТ СПЕЧЕЛИ ПАРИ" която ще даде възможност на всеки, който осигури клиент, да получи парично възнаграждение за това. Имате реалния шанс да спечелите сигурна сума пари, ако предложите нашите услуги на Ваши роднини, приятели и познати, които имат земеделска земя и желаят да сменят предназначението й.
ОЩЕ: АКО СЪФОРУМЦИ ИМАТ НУЖДА ОТ ТЕЗИ УСЛУГИ ЩЕ ПОЛЗВАТ ОТСТЪПКИ.
Eвгени 0887855998 и 0893557339
1. Комплексен интериорен дизайн и обзавеждане. Осъществяваме дейността си от самото проектиране до окончателното обзавеждане. Предлагаме и още 3D визуализиране на сгради и отделни помещение, строително монтажни и довършителни работи, обзавеждане за апартаменти, хотели и търговски помещения. Произвеждаме и доставяме мебели по индивидуални дизайнерски решения. ВСЕКИ КОЙТО НИ ПРЕДОСТАВИ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ ПРОЦЕНТНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.
2. Смяна статут на земеделски земи с цел жилищно стройтелство и строителство на фотоволтаични електроцентрали и ветрогенератори. Съдействие, одит, проектиране и изграждане на фотоволтаични централи. От скоро стартирахме кампания "ДОВЕДИ КЛИЕНТ СПЕЧЕЛИ ПАРИ" която ще даде възможност на всеки, който осигури клиент, да получи парично възнаграждение за това. Имате реалния шанс да спечелите сигурна сума пари, ако предложите нашите услуги на Ваши роднини, приятели и познати, които имат земеделска земя и желаят да сменят предназначението й.
ОЩЕ: АКО СЪФОРУМЦИ ИМАТ НУЖДА ОТ ТЕЗИ УСЛУГИ ЩЕ ПОЛЗВАТ ОТСТЪПКИ.
Eвгени 0887855998 и 0893557339
Последна промяна exigo на 16 Апр 2009, 0:03, променена общо 2 пъти
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
много добра тема
аз се занимавам със строителство- покриви,топлоизолации,монтаж на гипскартон, окачени тавани и тн.
тука http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337464
има някои снимки на неща които сме правили

аз се занимавам със строителство- покриви,топлоизолации,монтаж на гипскартон, окачени тавани и тн.
тука http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337464
има някои снимки на неща които сме правили
exigo написа:Колеги аз се занимавам най-общо с два бизнеса и мога да предложа на Колегите следното:
1. ......
2........
Колега, това твое мнение, въпреки че темата малко или много е със саморекламна тематика, не се покрива с правилата за приемлива употреба на форума, специално по отношение на рекламата.
Разбирам, че въпросът е малко деликатен и затова те моля сам да си коригираш мнението така, че то да спре да изглежда по този начин. Не знам дали можеш да го погледнеш от моята страна, но мнение като това, макар и в именно такава тема, не може да остане в този вид.
Умишлено не го модерирам аз, именно поради деликатността, но няма да чакам безкрайно. Надявам се да ме разбереш.
Последна промяна Postman на 20 Фев 2009, 21:18, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз се радвам за добрата инициатива
Значи само имам една молба от мое име и от името на Явор Постман-а ,нека тази тема не се превръща в реклама ,просто както почти всички споделиха с две думи с какво се занимават професионално и хоби и с какво биха били полезни
Много благодарим предварително за разбирането от ваша страНа
И аз като колегата dj_ennsy_1 съм завършил техникум "ДВГ" ,но работя в семейната фирма за доставка ,монтаж и сервиз на асансьори ,коуито представяме на Българския пазар.Мога да бъда полезен с указания съобразени с актуалните наредби подчинени на Евро стандарти EN81-1, EN81-2 свързани с проектирането на часта от сградите късещи асансьорите - т.нар. асансьорни шахти , указания за подходящата повдигателна система според запитването , както и с отстъпки при сключване на договор/и за монтаж и сервиз на въпросната техника.В непрофесионален план мога да бъда полезен с информация доколкото съм наясно по нашите автомобили ,части които ми остават или имам за които на закъсал колега няма да потърся пари или в краен случай просто нещо символично
Георги Пенчев

И аз като колегата dj_ennsy_1 съм завършил техникум "ДВГ" ,но работя в семейната фирма за доставка ,монтаж и сервиз на асансьори ,коуито представяме на Българския пазар.Мога да бъда полезен с указания съобразени с актуалните наредби подчинени на Евро стандарти EN81-1, EN81-2 свързани с проектирането на часта от сградите късещи асансьорите - т.нар. асансьорни шахти , указания за подходящата повдигателна система според запитването , както и с отстъпки при сключване на договор/и за монтаж и сервиз на въпросната техника.В непрофесионален план мога да бъда полезен с информация доколкото съм наясно по нашите автомобили ,части които ми остават или имам за които на закъсал колега няма да потърся пари или в краен случай просто нещо символично

Георги Пенчев
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
идеята не е лоша
аз в момента съм леко безработен,
уча АТТ в хенри форд, общо взето мога да помогам на колегите по някой въпроси свързани с автомобилите
работил съм в строителството, почти всичко по грубия строеж, ако мога и в тая област да помагам с нещо.
друго за момента не се сещам с какво мога да съм полезен.
надявам се до месец да почна собствен бизнес и може да имам нужда от "работна ръка" и тая тема ще ми е доста полезна може би

аз в момента съм леко безработен,

уча АТТ в хенри форд, общо взето мога да помогам на колегите по някой въпроси свързани с автомобилите

работил съм в строителството, почти всичко по грубия строеж, ако мога и в тая област да помагам с нещо.

друго за момента не се сещам с какво мога да съм полезен.
надявам се до месец да почна собствен бизнес и може да имам нужда от "работна ръка" и тая тема ще ми е доста полезна може би