Един ден се напих ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 18 Фев 2009, 13:23

Аз тая година съм трезвеник.
Сигурно се сещате защо :uups:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 18 Фев 2009, 13:43

Ех щом сте почнали че и колежките се изказа, абе голям смях съм се смял до сега. Аз имам много истории но ще разкажа само една! Беше преди 8 години мисля, тъкмо бях завършил първи курс в електрото в Бургас, и вече лятна ваканция с една компания отиваме на купон в един апартамен до Руската гиманзия. Мисля че блока го бяха подсилвали щото щеше да се разпадне. И отиваме и почваме и аз изпих една бутилка водка докторс, така съм се напил че нищо не помня. На другия ден ми разправят, че идвали куките да ни разгонват аз на стълбите спа и драифам, дошли при мен и аз съм им дръпнал по една маина и ме строшили от бои. Аз се чудех на другия ден що не мога да се обърна и всичко ме боли, и не помня нищо и нямам една синина. Баба ми горката ми разправя че като съм се прибрал идвала до долу да ми отвори, и съм се качил дo 5-я етаж по стълбите и направо с дрехите в леглото ама целия съм бил дармадан. На следващия ден помня че не можех цял ден да си събера главата! Абе много изпълнения но ще ги спестя че са голям срам. Сега като пия имам мярка и като се усетя че съм вече достатъчно зле си хващам пътя и се пребирам докато мога.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 18 Фев 2009, 13:59

" Алкохолът не решава проблемите ... "

То и млякото не ги решава, ама никой не го споменава това :dunno:

:mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 18 Фев 2009, 14:26

Ей...на Димо историята ме разби :mhihi: В общи линии всичките ви истории ме разбиха :mhihi:

Аз си мисля сега да ви разкажа една история, ама коя ли от всичките. Айде ще ви разкажа една, ама от по-културните, че ексцесии на времето бая имаше:

Действието се развива преди 3 г., аз още живея в Германия. Съответно там терсене голямо и като се върна тук и съм като заря - току няма няма, па си еба майката...в повечето случаи от пиене :uups: Та отиваме с приятели на дискотека в Авеню. След някакво неидентифицирано шише твърдо гориво вече съм на Мелмак. Някакъв контингент решава да ми се прави на отворен, защото съм гледал гаджето му, а оная като малка се е палила и баща й й е гасил главата с правата лопата...абе, дзвер голем! Как и да е опитах се да му обясня да си пие спокойно, даже исках да го почерпя нещо...ония реши да се прави на мъж. Най-смешното той към 75 кила, аз към 100 по онова време и все още къде активно, къде не трениращ бокс...резултата беше лош за него. Охраната тръгва да ме вади, но незнайно защо реших, че не ми харесва отношението му и в крайна сметка с репликата "Абе, я ела са ти с мене, бе дупе" го извадих момчето отвън и той незнайно що, ама много се изплаши...добре, че мойте хора ме спряха, защото щехме голям бой да ядеме. Историята приключва как сме тръгнали да си ходиме и на Манджа Стрийт аз виждам некъв камион за доставки и се качвам в него. Естествено мойте се счупват да се хилят, а човекът с камиона търчи към мен, аз се провиквам "Кхолега...аз щъ сменя" и паля камиона :uups: Човекът вече е при мен и почва да се хили (очевидно няма да карам), а аз козирувам с думите "Шофьор Мишо се явява по служба...ама съм мноо пиян и неа да карам"...и си слизам от камиона :mhihi: И те такива простотии.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 18 Фев 2009, 14:33

Ей, сетих се и една весела историйка от онзи ден на едно приятелче:

Прибира се късно вечерта с колата, ама пиян на мотика. То с колата - той е от Обеля и отишъл до центъра да пие уж по бира, а той живее буквално на 200 метра по-надолу. Та прибира се и баща му го сгащва, стават и майка му и баба му:

- Може ли да се напиеш така, бе.
ТОЙ:- Шшшшштттт....всишки сте аестувани! :mhihi:
- Абе виж на какво си се направил, бе...а и с колата беше!
ТОЙ:- Тихооо...и ти си аестуван! :mhihi:
- Я отивай да си лягаш, че просто нямам думи.
ТОЙ:- Еи и аз няам думи... :mhihi:

И така...между другото на живо като ви я разкажат и може да се посерете от смях. Айде да видиме как ще тръгне темата и може още да поразкажа...като например как влезнах в съседа и му се скарах, че ми спи в леглото :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Фев 2009, 15:05

Vlados написа:
((:BuKcu:)) написа:........................
На един рожден ден, декември месец, студ....на майната си в някакъв квартал преди тунела на Люлин...едвам го намерихме, влизаме...компанията там, пиенето, музиката..........................

Алооооооооо, кой е тоя квартал на майната си, кажи да знаеме къде сме ;)

Еми не знам, за пръв път ходих там, на светофара вдясно...по някакви линии...после вляво...пак вдясно...и някъде там. Все пак беше тъмно и...страшно :mhihi:

Bogat-Beden написа:
((:BuKcu:)) написа:.собственикът на заведението седи и ме чака на врата....нещо ме примамва...ама...пияна-заляна....ама не се давам без бой :mhihi:
свършихте ли работа по приятелски ? Изображение

Нем, нямахме работа за вършене :mhihi:

Вчера слушах по радиото, че 72 млн. от населението на света са заклети алкохолици. И специалистите съветват поне 2 дена от седмицата да не се поема никакъв алкохол :!: :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 18 Фев 2009, 15:07

И така...между другото на живо като ви я разкажат и може да се посерете от смях. Айде да видиме как ще тръгне темата и може още да поразкажа...като например как влезнах в съседа и му се скарах, че ми спи в леглото :mhihi:[/quote]

Бате разкажи това че ми стана много интересно да разбера цялата история, аз само сега като си го представя ми става смешно!
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 18 Фев 2009, 15:30

Тука винаги такива теми идват много интересни Изображение Изображение

При мен най-фрапиращата случка беше на купон при един приятел в дружба се събуждамм с момиче, което не познавам...Питам я кво е ставало снощщи, тя-ми не помня Изображение Изображение Изображение
А към автора, Ямайка е много любимо мое място...Много. Е, не че е нямало и простотии: мислихме си, че бием охраната, а се оказа, че ядохме бой от тях, нищо че бяхме много Изображение Изображение И още ми се върти в главата лафа на диджея - Сексът на плажа е за-дължителен Изображение Изображение Изображение
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Фев 2009, 15:38

((:BuKcu:)) написа:
Вчера слушах по радиото, че 72 млн. от населението на света са заклети алкохолици. И специалистите съветват поне 2 дена от седмицата да не се поема никакъв алкохол :!: :winky:

Кат бех студент и към края на петата година си сметнахме грубо количеството твърд алкохол, падаше се по около 5 000 литра на човек, тва е без биричката и винцето.......

Случки пиянски много.....там е работата, че събираш филма с месеци после. След едно пиянстване в маската преди 6-7 години, ни викаха 100те текили, нензм много защо...още събираме лентата само знам, че сметка чупливост беше по-голяма в пъти от тая на консумацията, праили сме нещо стрииптиз ама няма спомениииииии...........

Но пък ако не се напиеш, няма кво да си разказвате после!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Фев 2009, 15:47

В тая тема мога да напиша 200 мнения и пак ще ми е малко
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Фев 2009, 15:52

hemicharger написа:В тая тема мога да напиша 200 мнения и пак ще ми е малко

хайде разказвай де, само се кумиш... :evil: Няма да ти се смеем много... Щом и някои жени се престрашихме да се изложим тука... Изображение

Следва Тема напиваници по купони...Ей, мноо обичах едон време да мятам разни неща през джама/балкона...
Живеем ние с мойто Мъж на 18-тия етаж и един уикенд той ще ходи в Пловдив на сватба. Викам, оппа, ше се прави купон в нас. И събирам аз който намерих колега от Университета, приятелки... Става си веселба... танци, манци...и мотам се нещо по балкона и гледам, имахме там едно кошче, едно такова зелено, автоматик, с некъв педал - натискаш и се отваря... Ма това нещо беше развалено и много му се нервех... И... айдеее, лети, летиииии... После по някое време не знам кво откачих и в хола имаше един... салонен бюфет май му се викаше / останал от нам коя си баба, ма мизерия, студентски години/ и той в горната част с едни витринки стъклени ...и като му праснах една тупаница...и стъклата се сринаха... а на мен - нищо ми няма на ръката... Тагав май здраво изплаших тайфата...
Та на другия ден, чистии, прахосмукачка, направо излизах цялата гарсониерка... И прибира се Мъжот, влиза, оглежда / ама той си знае, че не съм гледала телевизия на дивана предната вечер/ и разправя: абе тука подозрително чисто... и пак оглежда и вика, аааа, реших, че си измила стъклата на бюфета, а то... нема гиии... викам, еми дадоха фира... и следва излизане на балкона и .. абе тука немаше ли кошче? Викам, има... еййй го там, на покрива на Хранителните стоки долу...

Е, имайки пред вид една друга случка пак там... нямаше проблеми... Та събрали сме се с един негов приятел, хахохихи, пием си и сме си взели 3 пържолки. На балакон тогава имаше една скара, в тавичка върху едни дървен стар стол, ма скарата скапана, май турска беше и омазана, майко мила... и вече мато и тримата и си слагаме пържолите да се пекат / тогава, пък и сега си беше закон, след запой винаги тряя се яде, щото на другия ден.../... и по едно време гледам отвътре... на балкона светло, зарево над Борово дет се вика... ма нема такъв огън, така се беше запалила мазнината и пържолите... и Мъжот, кво, кво да праи... имаше една стелка, от ония черните, гумените, дигна я и фрас върху скарата... То хубу, огъня се загаси, ма като замириса на изгорела Гумааа... и като се разпсува... да ти Е*а и скарата скапана, отиде ни вечерята... и като я хвана... и аре през балкона, долу, бам, бум, тряс... Биската, приятелчето, кво да праи, тряя да хвърли нещо и той и аре и тавата полете... и аз седа, викам, ааа, нееее... не може аз по-назад и кво, кво... и аре хванах стола и той.... на другия ден като се замислих, че сме можели да утрепаме някой дет минава долу... то заден двор и там много хора не минават, ама...
:uups:
Е, да добавя, че това беше в едни много луди години... сега почти не пием / хаха/ и даже покривките не си тупаме през прозореца...

А на едни друг купон - Нова Година след като някой, май Светльо хиподилски метна пиратка в огромната купа с фъстъци / щото беха мноо гадни, изгорели/, аз реших, че ... сипват ми червено вино, изпивам го и аре чашата през прозореца. Да, ама видяха от мене околните и ... познайте, не остана една чаша по витрините в хола, хахахаха
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Фев 2009, 16:22

Apassionata написа:
hemicharger написа:В тая тема мога да напиша 200 мнения и пак ще ми е малко

хайде разказвай де, само се кумиш... :evil: Няма да ти се смеем много... Щом и някои жени се престрашихме да се изложим тука... Изображение

Оффф имам много пиянски истории с които не се гордея и за които не искам да се сещам. Като се замисля почти няма нещо което да не съм правил, пък и имам лошия навик да ме чакат клубовете да си тръгна за да затворят, иначе пикал съм на терасата на Син Сити в 10 сутринта, карал съм мъртво пиян след дискотека докато междувременно съм хвърлял салфетки от БИАД в колата и през прозореца, репчил съм се на всякакви главорези, на тиймбилдинга се прибрах в хотела мъртво пиян, пред погледите на колегите които ме чакаха за да ходим да разглеждаме разни пещери, а като се върнаха уморени ме свариха в джакузито на хотела с бутилка скъпо Италианско шампанско и 15 см пура :uups: , скачал съм от кола (джип) в движение, в Долна баня бях в някакъв комплекс с къщички (всичките еднакви) и до като намеря коя беше моята влезнох в почти всичките (даже някакви хора съм бил изплашил)..... миналия петък спорих с едни полицаи сутринта пред БИАД, щото ме лъжат че нощно време могат да ми направят справка в КАТ (дали имам точки в клнижката)......М/У за 1ви път ми се случи петък в БИАД около 9 сутринта (демек събота деня на влюбените) да пускат Дет метъл и Хиподил :shock: , даже поканих една мадама на танц на фона на песента на Хиподил "Защо се влюбих в теб маймунооооо..... и й се обяснявах във вечна либоффф, другите истории ще си ги запазя за себе си
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Фев 2009, 16:59

Сондьора написа:Кат бех студент и към края на петата година си сметнахме грубо количеството твърд алкохол, падаше се по около 5 000 литра на човек, тва е без биричката и винцето.......
:conf: да не е било 500 ,колега? :roll: ,иначе се пада май по близо 3 литра твърдо гориво на човек на ден??? :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 18 Фев 2009, 20:35

Bogat-Beden написа:
Сондьора написа:Кат бех студент и към края на петата година си сметнахме грубо количеството твърд алкохол, падаше се по около 5 000 литра на човек, тва е без биричката и винцето.......
:conf: да не е било 500 ,колега? :roll: ,иначе се пада май по близо 3 литра твърдо гориво на човек на ден??? :help:

Смятай.... :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 19 Фев 2009, 1:18

Kregec написа:И така...между другото на живо като ви я разкажат и може да се посерете от смях. Айде да видиме как ще тръгне темата и може още да поразкажа...като например как влезнах в съседа и му се скарах, че ми спи в леглото :mhihi:

Бате разкажи това че ми стана много интересно да разбера цялата история, аз само сега като си го представя ми става смешно![/quote]

Абе, то беше голяма простотия...като повечето пъти, когато си изпусна мярката :mhihi:

Та излизам аз колата преди година УЖ да се видя с приятели да си полафиме и да се прибирам. При което решаваме, че ни се ходи в Брилянтин. И айде отиваме там, паркирам отпред с ясната мисъл, че НЯМА да пия. Както предполагам ви се е случвало на всички, като кажеш, че не ти се пие и става мазало после. Почнаха да ме врънкат да пия и аз викам "Айде, ще я оставя тук и утре ще я взимам". Почна се, носи какичката една бутилка Бушмилс...И КАТО МИ СЕ ОТКРИ :mhihi: Направих се на кокал...ама вече след 5та бутилка за 6 човека, от които 2 момичета...абе, беше грозна гледка и трупове по земята! По едно време съм влезнал в женската и съм видял 2те мацки от компанията как едната се облегнала на стената, а другата пред нея се навела и се мие...и аз естествено "Абе вие шо праите сехс в мъжката, бе!?"...смех голем, обясняват ми, че това е женската, извинявам се галантно с репликата "Е*ах му майката".

Вечерта свършва, тръгваме да си ходиме и аз с такси. Стигам до нас и незнайно защо реших, че колата е в гаража. Отварям гаража, тъмно и почвам да щракам дистанционното да я отворя, при което се нервирах и почнах да псувам дистанционното, светнах и си изкарах акъла - нея я няма. Звъня на един приятел и викам "Кхопелееее...неа ми колата, ония малките циганета са я гепили" (кои хлапета...не ме питайте). Обясни ми за какво иде реч. Поемам аз нагоре...ама като опълченците на Шипка. Стигам си на етажа...да, ама не - качил съм се 1 етаж нагоре! И защо по дяволите съм решил да отключвам вратата на съседите - не знам! Бутам ключа, не става. Естествено звъня на звънеца и отваря жената на съседа. На развален български й се размрънкам "Ае, майкхо, мож лиии да ме заключиш, беее" и си тръгвам към стаята. Тя каза, че така се била шашнала, че не могла да каже нищо. И аз естествено на автопилот, барабар с яке, обувки и т.н., си отивам към мойта стая (тяхна спалня). Влизам вътре...и виждам съседа ме гледа и вика "Абе, кво правиш тука, бе", а аз му връщам "Абе, Коцкхааа...ти дом немаш ли си, бе деа майка му...що си ми легнал в леглото...ае бегай, че ми се спи". Човекът се опитал да ме разубеди, но аз не...бил съм даже възМутен и съм му казал "Абе, ште е*ба у гъза...хем си ми легнал в леглото, хем ми викаш, че не живея тук". Най-смешното е, че като съм му го казал това и той се счупил да се хили, станал и ме завел до нас, отключил ми, а аз съм му казал "Коцкха...добро момче си ти" и съм си влезнал.

Това цялото като ми го каза на другия ден, мислех, че ме базика и съм се опъвал поне 20 мин. Помня, че му звънях на вратата, ама другото така и не го помнех. Беше голям шок :mhihi: После бяха цветя за жена му, Блек Буш за него...ама пак добре, че са младо семейство на по 30, та още помнят колко е тежко. Но факт е, че до днес още ме ебават дали ония малките циганета са ми гепили колата и другото е, че като ходя на гости на някой и ме посрещат на вратата с "Ти дом нямаш ли си" :mhihi: Така е...алкохолът не прощава! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата