Тапициране таван БМВ ?????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- dankatar83
- Потребител
-
Тапициране таван БМВ ?????
Здравейте искам да попитам някой може ли да ми каже колко горе-долу излиза смяна на тапицерията на тавана на БМВ 318 Е36, защото моя се свлече, знаете ли къде може да се направи и колко ще ми струва!!!!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ама си нямаш и идея колко би улеснил хората които евентуално очакваш да ти помогнат ако беше споменал в кой град си 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Ако сам си го направиш излиза около 40лв. става въпрос ако не си с комби (защото там плата е повече)
плата е 20лв. и лепилото около 15-20лв. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
моят го претапицирах преди 1 месец. намерих един тапицер в хаджи Димитър и ми го направи с оригинален плат за 70 лв.
трябва да му намеря номера и ще го пусна в темата 

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
да кората се сваля но е доста трудно в смисал да я извадиш навън от купето зада сатне перфектно ,иначе на мен ми взеха 60лв
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
на мен тука в варна ми искаха първо 200 лв
на едно място
викам вии луди ли сте бре
и намерих на един авер някакъв познат за сто лева ама като гледам сте намерили и по евтинжос
ама мисля сам да се пробвам даже няма копувам нов плат свалям тоя испирам го суша и лепя
само някои да обясни по подробно как се сваля кората и как да я измъкна от колата?

викам вии луди ли сте бре

и намерих на един авер някакъв познат за сто лева ама като гледам сте намерили и по евтинжос

ама мисля сам да се пробвам даже няма копувам нов плат свалям тоя испирам го суша и лепя

само някои да обясни по подробно как се сваля кората и как да я измъкна от колата?

- flober
- младши ентусиаст
-
със старият плат няма да стане защо в момента в които го намажеш с лепило и толкова много 4е неможе да покрие и 1/3 от тавана ,това е тъка защо в плата има някви нишки които ако сте обърнали внимание отразяат като огледало
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
не можах да те разбера какво толкова мн ??
ще се свие ли ?
незнам.. щото един авер , на на неговия PASSAT с стрия плат го напрай и стана добре
закората ми е дерта как ще я измъкна от колата ?
ще се свие ли ?
незнам.. щото един авер , на на неговия PASSAT с стрия плат го напрай и стана добре
закората ми е дерта как ще я измъкна от колата ?

- flober
- младши ентусиаст
-
значи казвам ти го от личен опит на старата ми кола го свалих тавана през задната втара ного трудно и гадно коста ми побеля даже го пречупих на едно място и след това маистора свали плата почисти всичко както трябва и намаза с някво лепило и щом започна да съхне плата се сви толкова много че не ставаше за нищо повече ,после се поразрових из тапицерските ателиета и намерих плат със същият цвят като старият единствено няма това своиство на старият да отразява както казах преди това и всичко е ок
- BMW_Sport
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 и БМВ Е39
- Мечтае да кара: БМВ 335i Е92 и БМВ F10
Дайте някой добър тапицер във Варна до отивам да правя и моя таван.......а горе долу да питам ако искам да ми тапицират седалките + вратите там където може само смисъл около дръжките където може и отзад кората колко пари горе долу ще излезе някой знае ли??

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Основни правила на форума:
3. Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата.
* Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, чийто последен постинг е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).
3. Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата.
* Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, чийто последен постинг е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).
14 мнения
• Страница 1 от 1