От 4 ----> 2 врати ????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
От 4 ----> 2 врати ????
може ли някой да ми каже дали е възможно да си направя колицата от 4 врата на 2-врата ...или е пълно безумие ????

- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Като цяло е възможно но едва ли ще прилича на купе
Колегите от форума на лада имат доста богато въображение като вземат един електрожен

Колегите от форума на лада имат доста богато въображение като вземат един електрожен

От 4 ----> 2 врати ????
не бе дайте малко по сериозно не искам да я смениям тъй като преди дни я купих но това и е единстжениа недостатък 4е е с 4 врати и затова се 4удих и си викам дай 6те питам разбирачите...ама като гледам никой ни6то сериозно не казва

- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
е кое не ти се струва сериозно аз с малко весници и кит запуших на моита задните врати стана екстра ела вииш ако изкаш
От 4 ----> 2 врати ????
да то така 6те стане ама 6те прели4а на ка6он...мисълта ми бе6е дали може да и се сложат врати от купе ...дали 6те паснат ???
я сложи някоя снимка да я видя твоита как е ..

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

Да бате..ше паснат...задните ще си ги прибереш в гаража до момента,в който не сложиш бебешко столче и не ти влезнат в употреба
От 4 ----> 2 врати ????
не6то не разбирам кво 6те прибирам ...а на тиахно миасто кво да сложа ???как да запълня дупките ??

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Може.Преди доста време бях попаднал на снимки на такава Вектра.Удължиха вратите, преместиха централните колони назад, нови стъкла...
В крайна сметка беше доста сполучливо, пък и уникално
Не намирам снимките, мислех, че ги пазя но...пък и в интернет нищо немога да намеря...светло синя беше, ако не се лъжа.Имаше бая снимки и от процеса на правене.Поразпитай в Опел форума, там може някой да пази снимки.
В крайна сметка беше доста сполучливо, пък и уникално

Не намирам снимките, мислех, че ги пазя но...пък и в интернет нищо немога да намеря...светло синя беше, ако не се лъжа.Имаше бая снимки и от процеса на правене.Поразпитай в Опел форума, там може някой да пази снимки.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
.... или махаш 2 от вратите по избор и си готов
а сега сериозно:
Щом ше режеш и заваряш купето при положение че има готови 2-вратки, значи или мноо си мразиш колата или имаш мноо пари+това я мразиш или си....
(сашол с ума)

а сега сериозно:
pltbull написа:да то така 6те стане ама 6те прели4а на ка6он...мисълта ми бе6е дали може да и се сложат врати от купе ...дали 6те паснат ???![]()
![]()
![]()
я сложи някоя снимка да я видя твоита как е ..
Щом ше режеш и заваряш купето при положение че има готови 2-вратки, значи или мноо си мразиш колата или имаш мноо пари+това я мразиш или си....

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колега,като ти останат задните врати,аз мога да ги взема и по-натам ще си търся 5-та,че съм замислил да съм с еднинствения ИС туринг
ПП Не се занимавай с глупости и не осакатявай колата

ПП Не се занимавай с глупости и не осакатявай колата

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: От 4 ----> 2 врати ????
pltbull написа:може ли някой да ми каже дали е възможно да си направя колицата от 4 врата на 2-врата ...или е пълно безумие ????![]()
![]()
![]()
![]()
Напиши тази тема в подфорума Е30. Там монтират врати на купета от Е36, на Е30. Като нищо ще оправят и твоята да стане двуврата. Само да не пропуснеш да кажеш кои врати да останат- предните, или задните, че там си падат олдскуул и като нищо можеш да си караш колата като мистър Бийн, когато бърза за зъболекар.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Стига сте се лигавили и писали offtopic... то не, че може да се каже нещо съществено ontopic, ама...
Иначе, мое мнение - тая "идея" е маниакална цигания... някво безумие..

Иначе, мое мнение - тая "идея" е маниакална цигания... някво безумие..
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2