Странен проблем със единия стоп.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Странен проблем със единия стоп.
Колеги ей сега се прибирам и гледам десния ми стоп не свети, но само лампата за габарита не свети и си викам я да видим дали не е изгоряла крушката отварям го и гледам всичко във вода мокро, крушката изгоряла и интересното е откъде тая вода, стопа е здрав не пукнат а и не е валяло нищо в близките няколко дни, чудна работа, дайте некви идеи ще съм ви благодарен
А другото което е някакво скърцане се появи от 1-2 дена точно от тая страна на стопа да не би нещо да се е откачило ддз и аз. Благодаря предварително на отзовалите се. 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Обикновено в стоповете има конденз.Може да го свалиш и да видиш
дали уплътненията са здрави.И нещо друго,лампите за габаритите
при Е36 са по 2 от двете страни,демек 4.Щото гледам,че половината
карат с по една лампа.
дали уплътненията са здрави.И нещо друго,лампите за габаритите
при Е36 са по 2 от двете страни,демек 4.Щото гледам,че половината
карат с по една лампа.
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Мерси колега, но чак пък толко вода от конденз ддз може и конденз да е но имаше вода и в багажника долу в дясно точно под стопа има едно пластмасово като ваничка и там имаше вода, утре ще разглабям и ще гледам какво има. 

- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
бмв
силиконец му е маиката ,сваляш стопа и мажеш по уплатнението и си готов.аз имах същия проблем ,малко по малко като валеше ми се пълнеше багажника. с вода. УСПЕХ

- camburko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше e36 седан M43B18
- Мечтае да кара: М5
колега в неделя правих това упражнение с силикона че в багажника ми имаше 3 пръста с вода. не е трудно свали целия стоп огледаи го хубаво за пукнатини и давай смело с силикона. няма стара ,няма нова кола все трябва да се ровиш в нея иначе все не ти харесва нещо 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , може от уплътненията да е , но ще ти кажа и нещо друго .... Често пъти водата прониква в стопа през външната му повърхост и по точно там където са черните ивици ,които преминават по цялата дължина на стопа (демек ,между самите отделения на стопа)... надявам се ме разбра..... така ми бяха старите стопове , бях ги мацнал леко със силикон (черен) така ,че да не се вижда , съвсем елегантно и спряха да пускат вода , но в крайна сметка точно за това ги смених (дразнеха ме) . Това е недостатък на Е36 - стопове пълнещи се с вода .... така , че не се чуди .... това е положението ....
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Благодаря колеги, ще видя, но сигурно ще мина с силиконеца тука таме
за да се оправат нещата, а това детоми скърца била кората, преди не скърцаше но сложих колони и може би натежават и нещо се е разхлопало ще видя какво ще измисля и за нея. Поздрави

9 мнения
• Страница 1 от 1