Е34 Сатрият мотор (129к) vs. по-новия (24V 150 к)
Модератор: Технически модератори
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
tsb_bg написа:dinozab написа:.... Аз ако си направя една сметка от как съм я взел мойта ми е легнала сигорно над 15000 хилки при положение че още не ми е взела да ми прай въртели с помпи умни дюзи вериги и тем подобни.А реално колко можеш да я продадеш в момента такава коли ги има по 3000лв и по-малко ....
Колега точно защото "ти е легнала над 15000 лв" още ти върви колата и нямаш сериозни проблеми с нея.
Първо не си избрал кола за 3000 лв. и второ не си решил, че с покупката ти свършват разходите по тази кола.
За 3000 лв. кое по-напред купуваш - двигател, скоростна кутия, купе, гуми, бензина в резервоара или какво?
Повечето като видят запазена и поддържана кола за 7-8к почват веднага да обясняват как "такива коли вървят по 3к", а като купят кола за 3к и дадат още 3к за ремонти - колата била боклук и скъпа била поддръжката
Да и ти си прав че фърлям пари по колата за да е в кондиция така е.Но всеки път като оправя нещо си викам е то вече няма кво да се чупи а то все си излиза по нещо.Е го ся диференцялче излезе ще го оправим т.е. сменим утре нещо друго и все по нещо излиза.Добре че ръцете не са ми някъде където нетрябва та си я оправям сам колата и с ваша помощ разбира се но както казах на човек му писва до време както на колегата в другата тема.А че тия на пазара дето са по 3000лв са пълни моргели няма спор но неможеш да продадеш стока за 8-10000лв при положение че средната пазарна стойст и е под 5000лв.И то кво става аз за 3г. как я карам мойта и ми е стъпила на 15000лв. и сега ако и я изкарам на пазара и и взема 5000 ще скачам до небеста.И простата рабвносметка ква е за три години десет бона вътре

dinozab написа: ... Да и ти си прав че фърлям пари по колата за да е в кондиция така е ...
... А че тия на пазара дето са по 3000лв са пълни моргели няма спор но неможеш да продадеш стока за 8-10000лв при положение че средната пазарна стойст и е под 5000лв ...
От това което си писал по форума наистина оставам с впечатлението, че разбираш и си поддържаш добре колата (а естествено това става и с труд и с пари)
Колкото до "пазарната стойност от 5000 лв." тя е такава точно за това че пазара е пълен с "моргели за 3000 лв" и рядко на техния фон се среща поддържан автомобил за 8-10000 лв. и народа като види такъв отива направо на "далаверата" за 3к и после - олеле.
Всеки случай аз няма да дам стока за 8-10000 лв. за без пари. Предпочитам да си я държа с риск да се скапе или да я дам дори по-евтино на приятел и да знам, че съм му направил добро, от колкото да я дам за 3-4000 лв. на някой дето ще се кефи и ще разказва как е случил с покупката и как е прекарал балъка с цената

Но в края на крайщата това не сме го измислили ние и няма ние да го оправим

Успех с дифа

62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5