Обръщане на волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
ДЖЕЛЕБОВ мога да те нарека крадец от все сърце това е засекретения проект на Чичо Рачо от каде го взе гадино.

Истината е в бензиновата паница.
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
SportenSHPAIK написа:ДЖЕЛЕБОВ мога да те нарека крадец от все сърце това е засекретения проект на Чичо Рачо от каде го взе гадино.![]()
Не трябваше, ама нали видя момчето недоволен бил от отговорите ни с колегата Воденичаров и на мен само тва ми остана да направя, нали съм добра душа

- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Добра душа а.А проект граден с години напът да се реализира отива на кино.Момче съсипваш семейства.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Bavarec-86 Някой ден ще се срещнем на улицата и ще се разберем (каде да пиийм кафе) 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
по4нахме и да се заплашваме май а,некой се е комплексирал,явно си поредния биткаджия у форума,зехте много да ставате,SportenSHPAIK написа:Bavarec-86 Някой ден ще се срещнем на улицата и ще се разберем (каде да пиийм кафе)
пс.моля модовете да раз4истят ненужните мнения
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Батка да не те гони параноя аз на кафе го каня той зе да говори за заплахи има клиники лекувай се.
П.С
Някаде четох че жените след 30г. страдат от синдрома горещ анус(много им се Е__ там) и страдат от параноя.
П.С
Някаде четох че жените след 30г. страдат от синдрома горещ анус(много им се Е__ там) и страдат от параноя.

по темата от мненията на пове4ето колего съзнах 4е българина е много ограни4ен 4овек тва е положението и оправяне няма , само от приказките 4е '' тропали щипки и тн ми става ясно , тва е кола бе хора кво кат тропа нали не си вложил вси4ко в нея дал си 4к и още 2к за обръщане па караш примерно некоя тупалка и кво кат тропа стига глупости вие пове4ето сте от хората дет избират коли по 6месеца и после треперят и тн
по темата ще проверя тоя 4овек от пловдив за кво става дума и ще пиша

JANI написа::D тая тема отиде в нищото ,
по темата от мненията на пове4ето колего съзнах 4е българина е много ограни4ен 4овек тва е положението и оправяне няма , само от приказките 4е '' тропали щипки и тн ми става ясно , тва е кола бе хора кво кат тропа нали не си вложил вси4ко в нея дал си 4к и още 2к за обръщане па караш примерно некоя тупалка и кво кат тропа стига глупости вие пове4ето сте от хората дет избират коли по 6месеца и после треперят и тн
по темата ще проверя тоя 4овек от пловдив за кво става дума и ще пиша
евала за изказването горориме за 40ки на по 10 и повече години за 4-5к нека да не става кола от това повече (което са пълни глупости) и да е вечно моя 4-5к да не са 40-50
като ви чета мненията и исканията десния волан да бъде забранен се сещам че миналата година загиналите от катастрофи са 1207 човека
Някой ще ми каже ли колко от нях са породени от коли с десен волан а има 5 а няма изобщо
но нали трябва тука народа да си чеше езика
еми хайде и аз ще си го почеша
който е истински шофъор и в средата на колата да му е волана пак ще се оправи
карам от 3 години кола с десен вече съм изминал над 100к и не съм имал една катастрофа
добрия шофьор не вижда проблем с десния волан а само някой който никога не се е качвал и да се повторя си чеше езика
Някой ще ми каже ли колко от нях са породени от коли с десен волан а има 5 а няма изобщо
но нали трябва тука народа да си чеше езика
еми хайде и аз ще си го почеша
който е истински шофъор и в средата на колата да му е волана пак ще се оправи
карам от 3 години кола с десен вече съм изминал над 100к и не съм имал една катастрофа
добрия шофьор не вижда проблем с десния волан а само някой който никога не се е качвал и да се повторя си чеше езика
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Ми много ясно че катастрофите с десен волан са многоо многооо малко все пак колите с такъв са 000.1% от колите.Ако миналата година са били 5 катастрофите тази заради хора дето искат да карат коли които немогат да си позволят ще са повече.
sash0 написа:... Някой ще ми каже ли колко от нях са породени от коли с десен волан а има 5 а няма изобщо ...
Колега тук не става дума си изкараш отпуската или да пътуваш по работа (т.е. да минеш 1000 - 2000 км. и то от време на време) с кола с десен волан в държава с ляво движение.
В случая всеки ден се кара в интензивно градско движение или по скапани междуградски пътища, където освен трафика, трябва да заобикаляш дупки, шахти без капаци и какви ли не изненади с кола при която мястото на водача усложнява многократно нещата.
Моето лично мнение е, че коли с десен волан не трябва да се движат с ПОСТОЯННА регистрация в Европа (България). Един риск като се повтаря многократно си е чиста руска рулетка.
Колкото повече коли с десен волан се появяват по пътищата, толкова се увеличава риска и за шофьорите на тези коли и за тези срещу тях (празните гнезда в барабана на револвера стават все по-малко)
Най-тъпото в цялата работа е, че ако внесеш кола от САЩ/Канада трябва да минеш един куп разправии с "технотест" и какво ли не защото не била произведена за Европа, а в същото време за коли, които очевадно са непригодни за ляво движение не се иска нищо

Ако тонираш (затъмниш) предното стъкло те спират от движение, защото се намалява видимостта с Х%, а ако по принцип 100% нямаш видимост докато не се покажеш почти напълно в насрещното платно напътя не е проблем