Проблеми след автомивка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Проблеми след автомивка
Значи историята е следната: карам си аз колата на автомивка мият ми я плащам им качвам се и си заминавам,като спрях на една бензиностанция да зареждам установих че тия тапанари от мивката са ми олющили парче лак от капака с големина 5 на 5 см. Някой да знае как може да се оправи това или трябва да боядисвам целия капак.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Добър майстор ,малко кит и боя 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
...
за жалост боя колега... мое мнение 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
За парче лак малко кит и боя батка не че нещо ама си малко чул недочул ..... Иначе бате ходи при бояджия да ти направи хубава преливка и така
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Не е нужно целия капак, може само засегнатия участък, обаче мене ми се струва че това място вече е правено, след като е паднало само от водоструйката. Оригинална заводска боя, не пада от една мивка, то тогава нямаше да си мием колите
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
dinkomg написа:Не е нужно целия капак, може само засегнатия участък, обаче мене ми се струва че това място вече е правено, след като е паднало само от водоструйката. Оригинална заводска боя, не пада от една мивка, то тогава нямаше да си мием колите
Незнам мисля си че ако беше правено щеше да си личи поне малко а то беше идеално преди тва.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
тя сигурно е боядисвана цялата ама не както трябва,дано да греша ама след време нема а се лющи само капака
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
petio_bmw 318is написа:тя сигурно е боядисвана цялата ама не както трябва,дано да греша ама след време нема а се лющи само капака
Дори не е пребоядисвана, а само "освежена с лак". Лакът пада след няколко измивания.
- KickingKing
- ентусиаст
-
На мен ми е падал оригиналният лак и понеже не ми се даваха 200 кинта за бояджия особено пък както са повечето да си оставят ръцете го пръснах временно докат съера пари с дупли лак и издържа 2 години... Само трябва да се махне ако има още за люпене и преливката да си я направиш читаво и никой нема да разбере

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
11 мнения
• Страница 1 от 1