Гумите опират, какво да правя???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- metodi80
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:е тя твойта стърчи като един щъркел, така и 255 ще поеменали идеята е не само да побере джантите, но и да изглежда добре
Хахахахаха .... ела я виж на живо как изглежда и тогава говори.....

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
абе за*би...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Еми зависи колко ти опира!Ако е малко може да изрежеш вътрешния ръб на веждата с тънак диск за рязане

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
metodi80 написа:bum_bum написа:е тя твойта стърчи като един щъркел, така и 255 ще поеменали идеята е не само да побере джантите, но и да изглежда добре
Хахахахаха .... ела я виж на живо как изглежда и тогава говори.....![]()
![]()
. Изобщо не е високо , много си е добре даже.Свалете ги тия коли до земята , па после се чудете що се спукал картера , що на спящт полицай половината покормина на колата е останал на пътя . Въпрос на вкус .... на теб не ти харесва , на мен си ми харесва , има къде ,къде по вдигнати на горе бмв-та. Аз съм го нагодил да е средно високо.... но е практично , до сега където и да мина няма грижи , влиза на всякъде и с тия широки гуми и високо окачване мога да вляза и в най дълбоките дупки (който изобщо не липсват по нашите пътища) , мога спокойно да се кача и на най високия бордюр (не че се налага , но ако се наложи). Както казах въпрос на вкус. На мен не ми харесва колата да е слегнала до земята като настъпена жаба (като твоята например), но не коментирам .... Дадох съвет на колегата как би могъл да реши проблема . Ако става въпрос , това пък с рязане на калници и вежди , дето си го посъветвал изобщо не мисля , че е удачно ...... Нема лоши чувства .... всеки да си кара колата както си я харесва.
Та така ..... да не спамя повече , за което се извинявам на колегата .....
Аз съм с 18- ки 225 и свалено отзад с 40мм. Не ми закача без да съм рязал и преправял нищо, но начина не го споменавам тъй като е ценово неефективен. Аз също карам и не съм закачал и чупил нищо по колата, въпрос на навик и опит

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- hakerov
- Потребител
-
- Кара: без книжка
- Мечтае да кара: M5
ре
Не знам защо ти опират и аз съм със същия размер 225/50/16(виж в галериата ми).Взети са от 320 купе(въпреки,че едва ли има значение)също не опираха.Да спомена само,че пружините ми са оригиналните.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
saleen написа:Колега, баварката е 320 i обаче явно е по- ниска и си опира.Чудя се дали може да се използват тампони от лада, или нещо да се увие около навивките и да се ограничи свиването на пружините

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Аз съм с 18ки 255/35/18 + 15mm.фланци за изнасяне на джантите ЕТ35 и нямам проблем с упирането в калниците или веждите.
Не съм си навдигал задницата а просто съм решил проблема като не и давам да ляга надолу дори с трима човека отдзад.
Намерил съм едни подходящи тампони,които трябва да се сложат на точното място,и проблема е решен.Бройката струва 4,75лв.и два броя са достатачни.Другия плюс в случая е,че в завой с по голяма скорост колата почти не се накланя и влиза като талпа(това в кръга на шегата).
Утре ако ми остане време ще снимам въпросните тампони.Мисля,че имах два в гаража.
Не съм си навдигал задницата а просто съм решил проблема като не и давам да ляга надолу дори с трима човека отдзад.
Намерил съм едни подходящи тампони,които трябва да се сложат на точното място,и проблема е решен.Бройката струва 4,75лв.и два броя са достатачни.Другия плюс в случая е,че в завой с по голяма скорост колата почти не се накланя и влиза като талпа(това в кръга на шегата).
Утре ако ми остане време ще снимам въпросните тампони.Мисля,че имах два в гаража.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Според мен най-правилното решение е Подходящи джанти за Е36 с подходящо ЕТ!!! А не занимавки с пружините!!? 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Ми аз тез тампони не ги слагам на пружините....

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колеги аз като я взех мойта,толко беше ниска,че закачах на спящи полицай който са високи по 10см,и направо се изнервях.Отидох взех си подложки и ги боднах-сега си карам по спокойно-колата се вдигна 2см и съм доволен.Стойката се запази самоче се вдигна малко... 

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3