удариха ми колата
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
удариха ми колата
дадох си колата на приятел и след час ми звъни "удариха ти колата ела да се разберете с човека" направо ми се прирева като знам колко труд и под се хвърли по старицата и стана наистина добре.
ударът е в десния заден калник счупен е и стопа скъсано е уплътнението на багажника (което си бях взел чисто ново преди няколко месеца) дано поне бронята е отцеляла че не я видя в тъмното. много ми е гадно затова реших да напиша няколко реда та дано ми поолекне.
поне излезе точен човека никои не го е видял че е ударил колата но намерил моя човек и ми се обадиха (все още има съвестни хора).

ударът е в десния заден калник счупен е и стопа скъсано е уплътнението на багажника (което си бях взел чисто ново преди няколко месеца) дано поне бронята е отцеляла че не я видя в тъмното. много ми е гадно затова реших да напиша няколко реда та дано ми поолекне.
поне излезе точен човека никои не го е видял че е ударил колата но намерил моя човек и ми се обадиха (все още има съвестни хора).

Re: удариха ми колата
Много съжелявам , наистина на снимките е страхотна но все пак по думите не изглежда много и щом е свестен човека ще се оправите, части им още 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Знам как боли когато се случи такова нещо
Освен да ти пожелая минимални щети и бързо връщане на колата във същия вид другото е клише,но е също вярно-било е малкия дявол,можеше да е къде,къде по-лошо.
Браво на колегите,които веднага откликнаха с части

Освен да ти пожелая минимални щети и бързо връщане на колата във същия вид другото е клише,но е също вярно-било е малкия дявол,можеше да е къде,къде по-лошо.
Браво на колегите,които веднага откликнаха с части

- Plamen CONSUL 73
- Потребител
-
Жалко за колицата
А аз онзи ден се блъснах във насрещно движещ се автомобил при изпреварване не ме пуснаха във лентата 20метра спирачен път и Баффф във един Ескорт а той във мантинелата пътят сух със изсъхнала ка .Това на Петък 13 ти след работа а преди това предният ден ме съкратиха .Сега Аудито е за ремонт .Така че те разбирам много добре.Дано си намериш части.Все някой ще ти помогне да излезеш 'от тук 'Успех 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Plamen CONSUL 73 написа:...А аз онзи ден се блъснах във насрещно движещ се автомобил при изпреварване не ме пуснаха във лентата 20метра спирачен път и Баффф във един Ескорт а той във мантинелата пътят сух със изсъхнала ка ...
Само да те свтна лекичко че, след като си толкова прост че да изпреварваш колона в която да няма къде да влезеш, май най-правилното ти мястое в гробището, по възможност сам самичък

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Добре че се е обадил наистина, май са малко тези хора вече. 80-тката ми направо не ща да си спомням колко пъти съм я намирал с натиснати брони, врати, калници, добре че с Е39-ката не съм имал проблеми от такова естество.
Подкрепям - особенно важно условие е САМ.
VesoPesa написа:Plamen CONSUL 73 написа:...А аз онзи ден се блъснах във насрещно движещ се автомобил при изпреварване не ме пуснаха във лентата 20метра спирачен път и Баффф във един Ескорт а той във мантинелата пътят сух със изсъхнала ка ...
Само да те свтна лекичко че, след като си толкова прост че да изпреварваш колона в която да няма къде да влезеш, май най-правилното ти мястое в гробището, по възможност сам самичък![]()
![]()
![]()
Подкрепям - особенно важно условие е САМ.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
VesoPesa написа:Plamen CONSUL 73 написа:...А аз онзи ден се блъснах във насрещно движещ се автомобил при изпреварване не ме пуснаха във лентата 20метра спирачен път и Баффф във един Ескорт а той във мантинелата пътят сух със изсъхнала ка ...
Само да те свтна лекичко че, след като си толкова прост че да изпреварваш колона в която да няма къде да влезеш, май най-правилното ти мястое в гробището, по възможност сам самичък![]()
![]()
![]()
Весо, такива тарикати, дето затварят дупките в колоната (тип "Ше ти еба майката - къде си тръгнал с тая кочина да ме изпреварваш! Аз съм по-голем газар от тебе...") са за в гробищата. Това, че на теб не ти достига мощност да изрежеш поне част от колоната не значи, че всички са така. Повръща ми се от лъскави мерцове и мъртви е39-ки, които като видят акулата и гледат да си го покажат, не че имат какво де...
П.П. Нищо лично, но има една максима: Който нож вади - от нож умира...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
бързак бравос
ем аз пък си карам мъртвата Е39-ка и когато някои го е загазил щото не е помислил преди да направи нещо от което зависи живота на много хора, не само на тези които се возят при него, без да му преча, го оставям да се поизпоти - преди да задържа колоната зад мен че да се прибере тоя олигофрен. Интересното после е че като ги изпреварвам и ги погледна, те се си човъркат радиото или си оглеждат дясната седалка и сичките са пишлемета по на 20-25 години 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5

- spacepl
- старши ентусиаст
-
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2