ПОМОщ СПЕшНО
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ПОМОщ СПЕшНО
Здравеите момчета вижте моя проблем е следния
днес на 10.02.2005 се явих на изпит листовки за книжката нали сичко точно но тъмън да почваме и чете кои е там кои не и мен ме пропуска и аз му казвам а мен тои казва даи си личната карта давам я и тои ми казва днес ставаш на 18 и неможе да се явиж на изпит
КАЖЕТЕ имам ли право да го подведа под отговорност за административна грешка
днес на 10.02.2005 се явих на изпит листовки за книжката нали сичко точно но тъмън да почваме и чете кои е там кои не и мен ме пропуска и аз му казвам а мен тои казва даи си личната карта давам я и тои ми казва днес ставаш на 18 и неможе да се явиж на изпит
КАЖЕТЕ имам ли право да го подведа под отговорност за административна грешка
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Нямаш ли познат юрист консулт? Според мен би трябвало да може да се явиш, нямам представа дали се казва друго в закона!
Но ако ще се занимаваш с това задълбочено, наистина ти препоръчвам да отидеш при някой юрист консулт!

Но ако ще се занимаваш с това задълбочено, наистина ти препоръчвам да отидеш при някой юрист консулт!

- Azrail
- UFO Pilot
-

НЕ можеш да имаш книжка преди 18 навършени. Но ако си си платил и не са те допуснали да изпит поради тази "причина", пичът, дето ти го е казал, може да го гризне мнооо лошо...
MORE BEER!
Azrail написа::idea: Можеш да се явиш на изпит, веднага след като навършиш 17 години и 9 месеца![]()
НЕ можеш да имаш книжка преди 18 навършени. Но ако си си платил и не са те допуснали да изпит поради тази "причина", пичът, дето ти го е казал, може да го гризне мнооо лошо...
Закона е променен ! Трябва да имаш 18 годни за да положиш изпит! А найстина 18 годишнина се брои за навършена ... примерно ако си роден на x.y.z броиш се за пълнолетен от 00:00 (x+1).y.z
- Azrail
- UFO Pilot
-
Пак ли е променен бе...
Преди 3 години можеше да си караш изпита на 17, преди 2 - на 17 и 9 месеца, сега - на 18... Не им ли писна ве?
Още малко и на 21 ще ставаме пълнолетни вече.
Преди 3 години можеше да си караш изпита на 17, преди 2 - на 17 и 9 месеца, сега - на 18... Не им ли писна ве?

MORE BEER!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
да прав си платих си и пича ми каза духаи даже и имам лист на които пише кога,каде и защо да се явя сичко е точно инструктура ми го даде тва листче лично
мисля да разбера за кво става дума и ако съм прав да ги съдя
Azrail написа:Пак ли е променен бе...
Преди 3 години можеше да си караш изпита на 17, преди 2 - на 17 и 9 месеца, сега - на 18... Не им ли писна ве?Още малко и на 21 ще ставаме пълнолетни вече.

те си мислят като вдигнат възрастовата граница решават проблема с катастрофите

Кой от тук ще ми каже, че след курса си от около 20 учебни часа часа(не съм сигурен но мисля че бяха 24) е бил напълно подготвен и безгрешен

Просто в тази система са нужни малки промени

До колкото знам преди 10-15 години е имало задължителен полигон, задължително паркиране изпита е бил по-тежък ала бала, ами така трябва
Имаше то полигон и не само едно паркиране а две ,"тунел" назад ,змейка(зик-заг) напред и назад,спиране на естакада с дьрпане на рьчната отпускане и потегляне имаше влизане в квадрат напред след това обрьщане вьтре и излизане .Тия неща трябва да се вьрнат задьлжително,за да не става така:Паркираш си колата отиваш на кафе и като се вьрнеш гледаш как е издрана от някои пишман "маневрист"

да прав си платих си и пича ми каза духаи даже и имам лист на които пише кога,каде и защо да се явя сичко е точно инструктура ми го даде тва листче лично
To ако ставаше като по щатските филми това сьс сьденето който за каквото му дойде на акьла...ехееееее...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
To ако ставаше като по щатските филми това сьс сьденето който за каквото му дойде на акьла...ехееееее...

Става, става, не е само по филмите, там се съдят за такива глупости че може да си умреш от смях, и мене ме съдиха ма не се дадох и излезнах невинен

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
е са му звъннах на инструктура и ми каза 4е ме записал ве4е за следващия изпит дано да е тая седмица 4е ше ме бреебе доста
пиинах 5 кила бира и ми помина
пиинах 5 кила бира и ми помина

12 мнения
• Страница 1 от 1