Проект Е30 332i - S50B32
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Проект Е30 332i - S50B32
Привет на всички, нов съм във форума, все да се регистрирам и все не се регистривам!
Обаче онзи ден както си ровех до едни кофи и гледам до мене един колега рови и той и намери ей това:
Аз като го видях и реших че може да ми е от полза за клошарската Е30-ка, та веднага му викам дий ми го, то не го дава щял да ходи да го пусне на "Бълха пазара"!
Викам му че там няма "маняци" и че няма да има кой да го купи, като стана един бой!
Загубих два зъба, един нокът на ръката и един на кракъ, имам аркада на веждата, боли ме гъзъ, и освен синьото ляво око имам и поражения по кокалчетата на десния крак!
Обаче успях да го взема!!!
Та според вас понеже тука сте по-разбирачи, мога ли да го монтирам това в мойта Е30-ка? Дали ще тръгне повече? Карам я и на бензин, лани беше последно, като ми свърши газта!
Моля ви помогнете ми! А ако не мога да го подкарам на клошарската си Е30-ка дали ще мога да го продам тука в тоя форум а? И кви пари върви това животно?
П.С. Промених малко заглавието на темата, мислех леко да раздвижа форума, но много хора решиха че това е поредния спам
Обаче онзи ден както си ровех до едни кофи и гледам до мене един колега рови и той и намери ей това:
Аз като го видях и реших че може да ми е от полза за клошарската Е30-ка, та веднага му викам дий ми го, то не го дава щял да ходи да го пусне на "Бълха пазара"!
Викам му че там няма "маняци" и че няма да има кой да го купи, като стана един бой!
Загубих два зъба, един нокът на ръката и един на кракъ, имам аркада на веждата, боли ме гъзъ, и освен синьото ляво око имам и поражения по кокалчетата на десния крак!
Обаче успях да го взема!!!
Та според вас понеже тука сте по-разбирачи, мога ли да го монтирам това в мойта Е30-ка? Дали ще тръгне повече? Карам я и на бензин, лани беше последно, като ми свърши газта!
Моля ви помогнете ми! А ако не мога да го подкарам на клошарската си Е30-ка дали ще мога да го продам тука в тоя форум а? И кви пари върви това животно?
П.С. Промених малко заглавието на темата, мислех леко да раздвижа форума, но много хора решиха че това е поредния спам

Последна промяна user22 на 27 Фев 2009, 13:26, променена общо 1 път
подпис
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
В интернет намерих : http://www.westcoast-usa.com/bmw.htm
тоест това е ECU или управляващ блок за BMW M-3 G6 3.2L, тоест не можеш да го ползваш в Е30-ката по никакъв начин
Но си го пази, за играчка 
тоест това е ECU или управляващ блок за BMW M-3 G6 3.2L, тоест не можеш да го ползваш в Е30-ката по никакъв начин

BMW only!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе от цялата работа надушвам,че човека МАЙ ще трансплантира ///М мотора в нещо и дава инфо на час по лъжичка,ама по по-весел начин
. А тука му се нахвърлихме....Ако е сериозно мочето,аз ще следя с интерес,ако ли се окаже няква постановка...вие знаете кво да правите...

Явор написа:успех колега
Ще ми е нужен

Само жалко че ми махнаха темата от Е30

Vlados написа:С това вече 30-ката ти ще стане най-бързата и ще ги минава всички. А ако си намериш още едно такова и за отпред, направо ще излита...
Има къде къде по-бързи

подпис
- drft
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
- Мечтае да кара: Supra
[quote="user22"]Познайте къде се разглабя петата на мотовилката
Улиии.... дано фотоапарата да е с някаква космическа резолюция щото тез грубиянските отливки все едно са ги правили ученици по трудово обучение ве
Разочарован съм ако са верно от М-ков матор 

Улиии.... дано фотоапарата да е с някаква космическа резолюция щото тез грубиянските отливки все едно са ги правили ученици по трудово обучение ве

БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!
sonny написа:Нес8ъм писал, щот несъм влизал толкоз
ПС И Да не е спам, петата се сваля, ама е високо горе, на снимката се вижда цепката
Къде се сваля петата? Високо горе? Дали има такива мотовилки на който сглобката не е по диематъра на лагера? Ако се разглабя високо горе ми е интересно как ще свалиш петата от вала

подпис
Ето тука една снимчица от местото за сервото
искам да кажа от нямането на место за серво
Ще се слага по-малко серво или ще се резне лекинко купенцето да се натаманят нещата
Поне няма проблем за рязането щото от вътре нещата ще изглеждат така:
В интерес на истината навсякъде всичко опира и всичко пречи и доста неща се къстъмизират
П.С. Обмисля се в момента вариант за охлаждане на кутията защото това шестстепенно говедо е изпълнило целия тунел и най-вероятно ще страда от липсата на охлаждане
След разговор с двама специалисти те препоръчаха да се направи принудително охлаждане предвид режимите при който ще се ползва автомобила - сравнително бавно придвижване на автомобила със значително висока скорост на въртене на гумите
И това комбинирано със въздушната струя идваща отстрани на колата силно влошава охлаждането на кутията 

Ще се слага по-малко серво или ще се резне лекинко купенцето да се натаманят нещата

В интерес на истината навсякъде всичко опира и всичко пречи и доста неща се къстъмизират

П.С. Обмисля се в момента вариант за охлаждане на кутията защото това шестстепенно говедо е изпълнило целия тунел и най-вероятно ще страда от липсата на охлаждане

След разговор с двама специалисти те препоръчаха да се направи принудително охлаждане предвид режимите при който ще се ползва автомобила - сравнително бавно придвижване на автомобила със значително висока скорост на въртене на гумите

подпис
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
евала...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
нинджа
виж сега батка... ако не забеляза чата е заради такива мнения, които нямат нищо общо с темата (явно не четеш)... така че ако искаш да коментираш нещо, защо не го направиш в подходящия подфорум ? или и тази тема трябва да стане заключена по молба на автора?
п.с. не ми отговаряй тук...

п.с. не ми отговаряй тук...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
user22 написа:Ето тука една снимчица от местото за сервотоискам да кажа от нямането на место за серво
След разговор с двама специалисти те препоръчаха да се направи принудително охлаждане предвид режимите при който ще се ползва автомобила - сравнително бавно придвижване на автомобила със значително висока скорост на въртене на гумитеИ това комбинирано със въздушната струя идваща отстрани на колата силно влошава охлаждането на кутията
Язе не сам мноу голЕм спициялист, но съвсем сериозно те саветвам от личен опит да сложиш кулер и на кутията, и на дифа. Ако ти трябва помощ да си събереш кит на ново с електрически помпи на добра цена пусни ми ЛС... Ако искаш да спестиш малко от кулера за дифа, намери си капак от Зед 3М... Ма то у БГ май по-добре кит да си събереш за кинтите дето ще ти струва капака...
Power is Nothing Without Insanity