И аз правя реклама на Камората и по-специално на Васил Тодор

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

с връзки
Аватар
Кара: 318i ed

Мнение от Mitkui » 15 Фев 2009, 22:09

БМВ ФЕРТРИЙБС ГМБХ – клон България
Град София
Адрес бул. Никола Вапцаров № 55
инфото е от newcar.bg.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 15 Фев 2009, 22:47

Хубаво е , че си предприел мерки, защото повечето хора, които познавам седят и чакат и нищо не правят по въпроса. Аз лично така ги мразя тия дилърчета, така са се надули по тия шоуруми. Единственото решение е като се разговаря с тях всяко изречение да протича така "еди-какво-си, еди-какво-си, еди-как-си, да не ти е*а майката!" Много важности си придават и по-лошото е, че лъжат на дебело! Един така я беше побъркал майка ми в мото-пфое, та се наложи да му пристегна възела на вратовръзката на очилатия плашок :evil:

П.П: Гаранция не е писал никво запитване до немците този Василчо. 2 месеца ме лъгаха така и мен, докато не писах лично на мениджър отдел рекламации в Рюселхайм за Опела ;)
Не ги разбирам, пари изкарват от теб, пък се държат всякаш ти си им длъжен. Разбира се срещал съм и много коректни и отзивчиви хора по сервизите/дилърите (включително и в Камор и Дару), но за жалост са рядкост :roll:

П.П2: Кога ще разберат, че не са нищо повече от продавача на пазара, само дето единия продава коли а другия праз лук :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 15 Фев 2009, 22:55

Защото им дават мизерни заплати и текучеството е огромно - таа година ,,продава,, БМВ, догодина Мерцедес, по-догодина фолцваген
А търговец за 1 година не се става, поне 2 години си трябват да понаучиш продукта а и треа си в час щот особено при леките коли новости има непрекъснато
И той научил-недоучил продукта и вече е при друга марка
Не оправдавам въпросния търговец, виновен е щот не продава цитроен а имидж но в балкан стар идея си нямате за кви идиоти иде реч. Треа едва ли не да платиш щот си обезпокоил търговец на великата марка а отстъпка ????? Треа да едва ли не мое задължение да платя поне 20 % само щот си купувам Мерцедес, ебаси смешниците

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 16 Фев 2009, 0:55

Rebel написа:Хубаво е , че си предприел мерки, защото повечето хора, които познавам седят и чакат и нищо не правят по въпроса. Аз лично така ги мразя тия дилърчета, така са се надули по тия шоуруми. Единственото решение е като се разговаря с тях всяко изречение да протича така "еди-какво-си, еди-какво-си, еди-как-си, да не ти е*а майката!" Много важности си придават и по-лошото е, че лъжат на дебело! Един така я беше побъркал майка ми в мото-пфое, та се наложи да му пристегна възела на вратовръзката на очилатия плашок :evil:

П.П: Гаранция не е писал никво запитване до немците този Василчо. 2 месеца ме лъгаха така и мен, докато не писах лично на мениджър отдел рекламации в Рюселхайм за Опела ;)
Не ги разбирам, пари изкарват от теб, пък се държат всякаш ти си им длъжен. Разбира се срещал съм и много коректни и отзивчиви хора по сервизите/дилърите (включително и в Камор и Дару), но за жалост са рядкост :roll:

П.П2: Кога ще разберат, че не са нищо повече от продавача на пазара, само дето единия продава коли а другия праз лук :mhihi:

Много точно си описал начина на поведение в подобни ситуации, колега Rebel. Въпросният Василчо имаше даже наглоста да ме пита: "Какво искаш сега, да ти ошия ски сак ли?" Тогава вече кипнах и му треснах по масата "Ако трябва ще го ошиеш!!!". Това беше повратната точка на нашия разговор, след което той викна някой да донесе кутия със ски сак и след 1 мин. ми го дадоха. Доста добре респектирах Василчо, тъй като съм 187 см висок, 96 кг. и от няколко години се занимавам сериозно с фитнес. Плюс това и в работата ми се налага да работя често с нагли фирми, адвокати и други подобни пуяци-измет, та съм им намерил цаката. Сега да видят те, кон боб яде ли!?
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 16 Фев 2009, 6:44

eMotion написа:
Rebel написа:Хубаво е , че си предприел мерки, защото повечето хора, които познавам седят и чакат и нищо не правят по въпроса. Аз лично така ги мразя тия дилърчета, така са се надули по тия шоуруми. Единственото решение е като се разговаря с тях всяко изречение да протича така "еди-какво-си, еди-какво-си, еди-как-си, да не ти е*а майката!" Много важности си придават и по-лошото е, че лъжат на дебело! Един така я беше побъркал майка ми в мото-пфое, та се наложи да му пристегна възела на вратовръзката на очилатия плашок :evil:

Много точно си описал начина на поведение в подобни ситуации, колега Rebel. Въпросният Василчо имаше даже наглоста да ме пита: "Какво искаш сега, да ти ошия ски сак ли?" Тогава вече кипнах и му треснах по масата "Ако трябва ще го ошиеш!!!". Това беше повратната точка на нашия разговор, след което той викна някой да донесе кутия със ски сак и след 1 мин. ми го дадоха. Доста добре респектирах Василчо, тъй като съм 187 см висок, 96 кг. и от няколко години се занимавам сериозно с фитнес. Плюс това и в работата ми се налага да работя често с нагли фирми, адвокати и други подобни пуяци-измет, та съм им намерил цаката. Сега да видят те, кон боб яде ли!?

Само да ти дам приателски съвет ,“ Внимавай да не се наиграеш някаде ,че някой може да не се респектира от физиката ти „ .

п.п. Иначе важно е ,че всичко е свършило добре. :D

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Фев 2009, 10:12

Аз не мога да разбера що до последно си се разправял с него... като не отбира от дума 1-вия път - викаш някой негов шеф... ако и той не отбира - още по-"висок" шеф... със сигурност ще опреш в някой, на който не му е все едно за ски-сака ти... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 16 Фев 2009, 11:50

Явно в София положението е наистина зле. Дилърите там сигурно се мислят за големци
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 12:22

много интересно прозвуча мнението : кво толко-има и други начини да идеш на ски!!! ми то може и с рейса да иде колегата,ма си е платил да си има кола и иска в нея да има квото е платил! неприятно за оня продавач ,ма факт! и такова отношение води само до тва да се отдалечава времето ,в което ще ида директно в дилъра тука и ще си поръчам кола! дотогава ще си я взимам от германия и ще си има ,квото са ми написали хората ,че има!!

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 16 Фев 2009, 13:16

SKISA написа:много интересно прозвуча мнението : кво толко-има и други начини да идеш на ски!!! ми то може и с рейса да иде колегата,ма си е платил да си има кола и иска в нея да има квото е платил! неприятно за оня продавач ,ма факт! и такова отношение води само до тва да се отдалечава времето ,в което ще ида директно в дилъра тука и ще си поръчам кола! дотогава ще си я взимам от германия и ще си има ,квото са ми написали хората ,че има!!

+1

3-6 месечна кола , ще се върже 30ина % надолу от БГ стойността на нова

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745d

Мнение от антонио » 16 Фев 2009, 17:45

Здравеите колеги, КАМОР АУТО няма смисъл да ги коментираме защото всички знаем за каква некомпетенция става въпрос там. Аз искам да обърна внимание на бъдещите собственици на чисто нови коли от нашата марка-НЕ КУПУВАИТЕ от българските представителства. Обяснявам защо
1. колите за българия нямат нищо общо с качеството което е в германия поради простата причина че ние се намираме в еврозона4
2. цените тук са много по-дебели от реалните в германия
3. обслужването колеги е под всякаква критика
4. екстрите които си поръчвчте в германия наистина ги има в колите та даже и подарък правят не е нещо кои знае какво но все пак
На всичко отгоре имам диларска отстъпка в германия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 16 Фев 2009, 19:49

антонио написа:Здравеите колеги, КАМОР АУТО няма смисъл да ги коментираме защото всички знаем за каква некомпетенция става въпрос там. Аз искам да обърна внимание на бъдещите собственици на чисто нови коли от нашата марка-НЕ КУПУВАИТЕ от българските представителства. Обяснявам защо
1. колите за българия нямат нищо общо с качеството което е в германия поради простата причина че ние се намираме в еврозона4
2. цените тук са много по-дебели от реалните в германия
3. обслужването колеги е под всякаква критика
4. екстрите които си поръчвчте в германия наистина ги има в колите та даже и подарък правят не е нещо кои знае какво но все пак
На всичко отгоре имам диларска отстъпка в германия.

Извинявай колега но не мога да се съглася с теб:
- първата Х5 Е70 си я купих от Германия, чисто нова. Удариха я и взех нова от КАМОР.
Клапаните на Adaptive Drive-а и на двете си лопаха кат за световно. Сменяте ги по гаранция. Никой производител няма сметка да поддържа 2 поточни линии - една за 1-во и друга за 2-ро качество.
Качеството си е едно и също ма наще пътища нямат нищо общо с пътищата в НОРМАЛНИТЕ държави
- за цените ще се съглася
- обслужването в КАМОР засега е перфектно. Идея нямаш кво е в Балкан стар - КОШМАР

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
Мечтае да кара: същото
Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).

Мнение от eMotion » 16 Фев 2009, 20:33

Колеги, тъй като ви обещах да ви държа в течение на случая, пиша сега, след като днес следобед ходих да ми се извинят лично на място по покана на ръководителя на отдел "Продажби" на Камор Иво Николчев. На срещата присъства и Генералния директор Шай Рацаби. Разказах им цялата история от началото докрай. Направи ми впечателние, че Иво Николчев си беше разпечатал цялата тема от този форум, което значи че не само моя, но и гласа на всички, които пишат по тази тема е чут. Шай и Иво бяха много любезни и искрено ми се извиниха. Шай каза, че засега няма да "убива" Васил Тодоров, но ще имат сериозен разговор за извличане на поука. Обещаха да пратят ски сакове на всички клиенти, които са били засегнати като мен от липсата на ски сакове в новите им автомобили.

Доволен съм от днешната развръзка и се нядявам, че Шай и Иво действително имат намерение да се съобразяват с клиентите си и да подобряват нещата в Камор.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 16 Фев 2009, 20:40

eMotion написа:Колеги, тъй като ви обещах да ви държа в течение на случая, пиша сега, след като днес следобед ходих да ми се извинят лично на място по покана на ръководителя на отдел "Продажби" на Камор Иво Николчев. На срещата присъства и Генералния директор Шай Рацаби. Разказах им цялата история от началото докрай. Направи ми впечателние, че Иво Николчев си беше разпечатал цялата тема от този форум, което значи че не само моя, но и гласа на всички, които пишат по тази тема е чут. Шай и Иво бяха много любезни и искрено ми се извиниха. Шай каза, че засега няма да "убива" Васил Тодоров, но ще имат сериозен разговор за извличане на поука. Обещаха да пратят ски сакове на всички клиенти, които са били засегнати като мен от липсата на ски сакове в новите им автомобили.

Доволен съм от днешната развръзка и се нядявам, че Шай и Иво
действително имат намерение да се съобразяват с клиентите си и да подобряват нещата в Камор.

Шай Рацаби е голям пич, удоволствие е да се работи с него, не се затваря в кабинета си и вратата му винаги е отворена.
РЕСПЕКТ за такива като него защото БМВ не е пИжо или цитроен
Лошото е че зарад такива кат тоя ,,търговец,, Василчо страда КАМОР и БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 16 Фев 2009, 22:18

след прочетеното за камор никога няма да стъпя пак там, след дъжд качулка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 16 Фев 2009, 22:25

Аз и да я нямаше тая тема пак нямаше да стъпа!Особено след като някой се похвали че като си купиш гуми от тях,ти взимат скромната сума от 120 лв за да ти ги сложат на колата! :kuku:
Shades of grey!

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series