Диск за навигация
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
Диск за навигация
Колеги ,някои може ли да ми каже колко струва и от къде може да се намери оригинален диск за навигацията за Е38 4;3 е.Защото записах на диск фаила ,които го има във форума ,но нещо ми изхвърля диска,чете го няколко секунди и излиза 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
запиши го както е описано и няма да имаш проблеми аз с моя никакъв дерт нямам а от форума взех линка и файла
- toni2222
- младши ентусиаст
-
anzak написа:запиши го както е описано и няма да имаш проблеми аз с моя никакъв дерт нямам а от форума взех линка и файла
И си работи без проблем ли?
Re: Диск за навигация
toni2222 написа:Колеги ,някои може ли да ми каже колко струва и от къде може да се намери оригинален диск за навигацията за Е38 4;3 е.Защото записах на диск фаила ,които го има във форума ,но нещо ми изхвърля диска,чете го няколко секунди и излиза
Ако не се справиш, мога да ти го запиша, само кажи. Но някои малки градове и селца ги няма

- toni2222
- младши ентусиаст
-
Re: Диск за навигация
fnt написа:toni2222 написа:Колеги ,някои може ли да ми каже колко струва и от къде може да се намери оригинален диск за навигацията за Е38 4;3 е.Защото записах на диск фаила ,които го има във форума ,но нещо ми изхвърля диска,чете го няколко секунди и излиза
Ако не се справиш, мога да ти го запиша, само кажи. Но някои малки градове и селца ги няма
Мерси колега,аз пробвах един път да го запиша и един приятел също пробва,но не се получи,чудя се дали пък проблема да не е в устроиството в което се поставя диска,евентуално ,ако може някои път да пробваме с твоя диск ,само да видим дали ще тръгне

6 мнения
• Страница 1 от 1