2ra Chast BMW SPY snimki ------m

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

2ra Chast BMW SPY snimki ------m

Мнение от 3C » 15 Фев 2003, 7:29

za Osmicata i ostanalite koito imat jelanie da vidat snimkite na 1va, 6ta (i oshte 2ve (ot Auto Bild) na 3ta otnovo) seria pri edni ot tiahnite testove :D !
Последна промяна 3C на 15 Фев 2003, 7:51, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 15 Фев 2003, 7:39

:D

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Фев 2003, 13:18

10x,dude :D :D :D
новата 6-та серия наистина е нещо много красиво,въпреки,че не харесвам толкова много новите автомобили,тази кола направо ме грабна :D
относно 1-ва серия:много е жалко,че пазара налага да има и БМВ в този сегмент,приемам го със смесени чуства,защото толкова малко не би могло да е истинско уравновесено БМВ.Не знам,това си е мое мнение,не съдя фирмата,защото това е доста добре продаван сегмент от класовете автомобили,обаче някак изневрява от духа на истинското БМВ :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 15 Фев 2003, 16:07

6-cata e bezumna!!!! edinstveno imam seriozen problem sas zadnite farove, ne moga da gi preglatna oshte!!!!! a za 1-cata - ako taja kolica pomogne na firmata da zavzeme novi pazari sam shtastliv che ja ima, predstavjateli si kakva osichka shte bade M-varianta na 1cata (ne che predpolagam BMW da napravi M na toja manik ama tija ludite ot Haman i shnicer naprimer ;-))

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 15 Фев 2003, 16:30

Гледахме с Kamikadze в един вестник/списание (забравих) преди време снимки на ван на BMW направен върху базата на 5series, честно казано беше НЕВЕРОЯТЕН. Аз също мисля, че фирмата има изграден имидж да производител на автомобили предимно за удоволствие от шофирането, но все пак при днешното развитие на конкуренцията едва ли такава сериозна марка може да разчита само на клиенти влюбени в управлението на един автомобил.

Назад към Основен Форум