Демонтаж на Волан и Тъбло

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Демонтаж на Волан и Тъбло

Мнение от d3m0 » 15 Фев 2009, 19:27

Здравейте, Значи ако можете да ми кажете защо като смених Волана на BMW E 36 93 година ми светна лампата на тъблото за ЕЪРБег-а какво трябва да направя за да я оправя,Някой път мига и след няколко минути постоянно свети и за накладките и тя ми свете.

И също така искам да попитам,Сменях тъблото сложих му тъбло сус обортомер, и сега купих един часовник има ли букса нещо за да го сложа?

Благодаря предварително..
Лудите сме на изчезване!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 15 Фев 2009, 19:32

Еми светнала ти е лампата за арибег-а защото когатос и работил по смяната на волана и таболото не си откачил акомулатора , иди да ти изчистят грешката в някой сервиз и лампата ,ще угасне. По въпроса за лампата на накладките , вероятно са за смяна , погледни нивото на феродото на тях. Лампата за накладките светва ,когато нивото на феродото намалеее , така можеш да караш още известно време , но имай предвид , че ще трябва да ги смениш , при смяната се сменят и датчиците за нивото на феродото.

Потребител
Аватар

Мнение от d3m0 » 15 Фев 2009, 19:46

Друг начин няма така ли? И За накладките брат аз ги смених оня ден ... неше да гасне
Лудите сме на изчезване!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 15 Фев 2009, 19:49

d3m0 написа:Друг начин няма така ли? И За накладките брат аз ги смених оня ден ... неше да гасне

А датчиците ... смени ли (по дестина лв. е борй) , не само накладките трябва да се сменят а и датчиците.

Потребител
Аватар

Мнение от d3m0 » 15 Фев 2009, 19:54

Мхм Значи старите датчици не стават... Ясно Мерси ше ги сменя.Да те питам като махна на тъблото лампичката за ЕЪРБег-а има допалнителна ли или някфа друга вградена и неше да огасва.
Лудите сме на изчезване!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 15 Фев 2009, 20:01

d3m0 написа:Мхм Значи старите датчици не стават... Ясно Мерси ше ги сменя.Да те питам като махна на тъблото лампичката за ЕЪРБег-а има допалнителна ли или някфа друга вградена и неше да огасва.

Да има .... трябва да идеш да ти изчистят грешката , ако пак се появи , значи нещо си "окалпазанил".....

Назад към E36