моля за съвет!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
моля за съвет!!
Здравейте колеги,
Може ли някой да ми помогне със някакъв съвет от опита си.Имам проблем с автомобила BMW 320 i,24 v,E36,1992г.Обиколих камара със сервизи и не могат да отстранят проблема ми.Явно не е в електрониката защото всички комп.не отчитат грешка.Колата работи нормално на 900 об.,но когато подам рязко газ заглъхва или угасва.при плавно подаване на газта работи добре.След 4000 оборота мощноста е наред,но до тях заглъхва яко.С една дума не мога да я форсирам рязко.Насочете ме къде да търся проблема евентуално,защото обиколих поне 10 сервиза без резултат.Предварително благодаря на всички отзовали се !!
Може ли някой да ми помогне със някакъв съвет от опита си.Имам проблем с автомобила BMW 320 i,24 v,E36,1992г.Обиколих камара със сервизи и не могат да отстранят проблема ми.Явно не е в електрониката защото всички комп.не отчитат грешка.Колата работи нормално на 900 об.,но когато подам рязко газ заглъхва или угасва.при плавно подаване на газта работи добре.След 4000 оборота мощноста е наред,но до тях заглъхва яко.С една дума не мога да я форсирам рязко.Насочете ме къде да търся проблема евентуално,защото обиколих поне 10 сервиза без резултат.Предварително благодаря на всички отзовали се !!

- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
Само да ти спомена колега, че не трябва да работи на 900 оборота. Трябва да е някъде около 600-650 оборота, ако е 20ка. Иначе съм доволен от ЮВЕ сервиз. Имат диагностична апаратура. Намират се на бул. Симеоновско шосе точно под А2. Успех!
Нека да се премести темата в е36 подфорума
Нека да се премести темата в е36 подфорума
Power is nothing without control...

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Смени си името на темата колега, то трябва да подсказва проблема, да не я намериш заключена, защото не си си направил труда да прочетеш правилата
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колата се дави (тоест количеството на подаваното гориво е в повече) ... колегите преди мен са казали какво да провериш.
7 мнения
• Страница 1 от 1