И аз правя реклама на Камората и по-специално на Васил Тодор
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
И аз правя реклама на Камората и по-специално на Васил Тодор
Наскоро четох тук рекламация на Камор Ауто и честно казано не вярвах, че там лъжат на дребно, но вече от собствен опит се убедих.
При предаването на новата ми 3-ка Е90 на 19.12.2008 г. поисках от търговеца на Камор Васил Тодоров (с който бях сключил поръчката-договор) да ми покаже ски сака на автомобила. В допълнителното оборудване имам пакет Comfort (7RS) на стойност 2,255.83 лв. без ДДС. Под него пише, че включва отвор за товарене, включително ски сак (опция 465). Васил Тодоров ми извади празната кутия на ски сака, в която нямаше нищо. После отиде да провери 3-ката в Шоу рума и ми каза, че и при нея нямало ски сак и това значело, че цялата пратка автомобили от Германия са дошли без ски сакове. Аз приех моята 3-ка, тъй като се уговорих с Васил Тодоров да ми предаде ски сака при първа възможност. След Нова година звънях неколкократно на Васил и му писах имейли. Той твърдеше, че бил пратил запитване до БМВ Германия, но нямало никакъв отговор. Аз обаче също пратих имейл до БМВ Германия и те се заеха да проучат случая.
Така до 11.02.2009 г., когато отидох в Камора и поисках от Васил да ми каже очи в очи какво става със ски сака. Пак се отипа да шикалкави, че така били дошли колите от Германия. Обърнах му палачинката и му казах, че ще разваля договора поради неизпълнение от тяхна страна, освен ако ми дадат ски сака или ме компенсират. Тогава Васил Тодоров реагира доста нагло, но все пак викна някой да отиде и да донесе кутия със ски сак вътре. Върнах им старата празна кутия и си взех новата. Казах му на Васко, че ще с тези евтини номера ще загубят много повече, след като им направя реклама във форума. Той обаче пак ми отговори "на въпреки че". За малко да ги искарам с още едно мазно момченце да ги напляскам пред Камората. Усмивката на Васко и още един негов колега замръзна обаче, след като им благодарих за ски сака пред техните колежки рецепциониски, разклатих им пръст и им казах: "Без еврейски номера следващия път!"
След това на 12.02.2009 г. се обадих със сигнал за случая на Иво Николчев, който е ръководител на отдел "Продажби" в Камор. Човека отреагира съвсем коректно и ми благодари за сигнала, като поиска и лична среща за доизяснаване на случая. Стана ясно, че дотогава не е знаел за проблема с липсвашия ски сак. Това ме навежда на мисълта, че "проекта" ски сак е главно дело на Васил Тодоров. Този подлец явно е на принципа "Не е важно на мен да ми е добре, важното е на клиента да му е зле". А най-вероятно реализира и допълнителни доходи като продава някъде свалените оригинални ски сакове от новите БМВ-та. Ще видим тази седмица каква ще е развръзката след намесата на Иво Николчев.
При предаването на новата ми 3-ка Е90 на 19.12.2008 г. поисках от търговеца на Камор Васил Тодоров (с който бях сключил поръчката-договор) да ми покаже ски сака на автомобила. В допълнителното оборудване имам пакет Comfort (7RS) на стойност 2,255.83 лв. без ДДС. Под него пише, че включва отвор за товарене, включително ски сак (опция 465). Васил Тодоров ми извади празната кутия на ски сака, в която нямаше нищо. После отиде да провери 3-ката в Шоу рума и ми каза, че и при нея нямало ски сак и това значело, че цялата пратка автомобили от Германия са дошли без ски сакове. Аз приех моята 3-ка, тъй като се уговорих с Васил Тодоров да ми предаде ски сака при първа възможност. След Нова година звънях неколкократно на Васил и му писах имейли. Той твърдеше, че бил пратил запитване до БМВ Германия, но нямало никакъв отговор. Аз обаче също пратих имейл до БМВ Германия и те се заеха да проучат случая.
Така до 11.02.2009 г., когато отидох в Камора и поисках от Васил да ми каже очи в очи какво става със ски сака. Пак се отипа да шикалкави, че така били дошли колите от Германия. Обърнах му палачинката и му казах, че ще разваля договора поради неизпълнение от тяхна страна, освен ако ми дадат ски сака или ме компенсират. Тогава Васил Тодоров реагира доста нагло, но все пак викна някой да отиде и да донесе кутия със ски сак вътре. Върнах им старата празна кутия и си взех новата. Казах му на Васко, че ще с тези евтини номера ще загубят много повече, след като им направя реклама във форума. Той обаче пак ми отговори "на въпреки че". За малко да ги искарам с още едно мазно момченце да ги напляскам пред Камората. Усмивката на Васко и още един негов колега замръзна обаче, след като им благодарих за ски сака пред техните колежки рецепциониски, разклатих им пръст и им казах: "Без еврейски номера следващия път!"
След това на 12.02.2009 г. се обадих със сигнал за случая на Иво Николчев, който е ръководител на отдел "Продажби" в Камор. Човека отреагира съвсем коректно и ми благодари за сигнала, като поиска и лична среща за доизяснаване на случая. Стана ясно, че дотогава не е знаел за проблема с липсвашия ски сак. Това ме навежда на мисълта, че "проекта" ски сак е главно дело на Васил Тодоров. Този подлец явно е на принципа "Не е важно на мен да ми е добре, важното е на клиента да му е зле". А най-вероятно реализира и допълнителни доходи като продава някъде свалените оригинални ски сакове от новите БМВ-та. Ще видим тази седмица каква ще е развръзката след намесата на Иво Николчев.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70

едва ли някои прочел това, което ти се е случило ще стъпи в Камор, то имаще още колеги дето се оплакваха от Камор как не им сменят филтрите и т.н.
за това бих си взел кола винаги от Германия, там поне няма такива кокошкарски работи, ти си видял нещо което се вижда с ясно око, а кои знае още какво не си забелязал
но евалата за борбата, така трябва, дръж ни в течение колега

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
dieselboy написа:За такива пребиване само!!Евала колега,че си гледал всички описани екстри,какви са и дали ги имаш,защото сигурно доста клиенти в момент на еуфория покрай новия автомобил пропускат тук-таме някоя екстра а такива путки като тоя я продават и си пълнат гушата!
Абсолютно си прав, колега. Аз и за това пускам темата, щото вече се опарих и ми се развали цялото удоволствие от покупката и шофирането на ново БМВ. Така че сега шофирам с Неудовоствие, за което благодаря на Камор Ауто и лично на Васил Тодоров, заради изключително грубото му, нахално и безпардонно поведение. Който иска може да праща честитки на Васко на неговия служебен имайл: vasil.todorov@bmw-kamor.bg или есемеси и тел. обаждания на телефона му: 0885269269. Представете си какво ще му е изражението като си отвори утре служебния мейл

Нека им покажем на Камора, че ние истинските фенове на марката, държиме на безупречното обслужване и коректното поведение от страна на търговците. Това е единстеният начин да упражним контрол върху тях и да настояваме на високо качество на обслужване, което заслужаваме и за което си плащаме. Все пак това не е някаква квартална автокъща, а официален дилър на БМВ!
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
За да не се потули случая и тъй като явно не им е за първи път и това е практика, а не единичен инцидент, който реши да прати имейл на Васил Тодоров може да сложи и копие до неговия шеф ivo.nikolchev@bmw-kamor. bg както и до общия имейл на Камор Ауто contact@kamor.bg
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
00Cool написа:От един ски сак да си караш колата с Неудоволствие .........
Колега, не е заради ски сака, а заради простотията на Васил Тодоров, който е уникално безпардонен. Плюс това заради този 1 ски сак ми провалиха 2-3 ски уикенда на Боровец с приятали, на които трябваше да откажа, тъй като си чаках досега ски сака.
Това повече ми звучи на случай, при който трябва да се обърнеш към БМВ Германия да си видят дилърите.. Един приятел си взе 335д от Камор и няма и месец и му я заляха с киселина на една мивка и застрахователите дадоха 5000 лева за цялостно пребоядисване, а тея нашите от Камор първо, че не я направиха като хората ми не я и пребоядисаха цялата.. И това не му е единственият случай с изцепки на Камор както и като цяло като гледам тука какво става.. Преди около две години бях за последно в Камор след като бях сцепил една джанта и отпред тропаше направо в съседната кола се чуваше, и тея там гледаха я и накрая "ми нищо и няма". Направиха ми реглаж моля ти се без да питат
. От тогава не стъпвам и няма да стъпя при тея!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Лоша случка, колега! Малко са хората, които обръщат внимание на всеки детайл при пристигане на чисто нов автомобил и правилно си си търсил правата.
По-важното е, че крайният резултат е добър.
По-важното е, че крайният резултат е добър.

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
Браво, колега. Само така! Такива неща не бива да се премълчават, щото накрая се замозабравят и ни се качват на главата, а техните заплати, ние с нашите пари ги плащаме, като купуваме коли, части, труд и т.н.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
баси простотията,тоз васил трябва да го освободят
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
eMotion написа:00Cool написа:От един ски сак да си караш колата с Неудоволствие .........
Колега, не е заради ски сака, а заради простотията на Васил Тодоров, който е уникално безпардонен. Плюс това заради този 1 ски сак ми провалиха 2-3 ски уикенда на Боровец с приятали, на които трябваше да откажа, тъй като си чаках досега ски сака.
Точно ски сака ти е провалил ските, нали...! Има хиляди други варианти да идеш на ски..

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
евала за упоритостта , не стига , че те скубят 2 бона , а и да я няма екстрата накрая ... никва милост за такива плазмодии
Жалко , че ти е гаранционна и ще трябва пак при тях да ходиш... това ше е истинското неудоволствие 

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Mitkui написа:Пич ,трябва да звъннеш в БМВ ФЕРТРИЙБС ГМБХ – клон България - те са наместници от Мюнхен и следят за такиша тъпотии.Аз съм им звънял и
са доста любезни
... и телефона е ...

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series