Прехвърляне мотор от е36 316 cupe към 318ис от е36 ???
Модератор: bum_bum
15 мнения
• Страница 1 от 1
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
Прехвърляне мотор от е36 316 cupe към 318ис от е36 ???
Здр колеги интересува ме някой дали я е правил тази врътка понеже си ударих 318ис ката а двигателя е след основен ремонт и съм харесал едно купе ама е с 316 мотор и ме интересува дали може без проблем да се прехвърли мотора и задния мост и там още каквото трябва та дали има някой екойто е правил размяната да се консултирам
Последна промяна joreto007 на 15 Фев 2009, 12:50, променена общо 1 път
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
не си заслужава ядовете особено за този мъртвец и после да не можеш да приближиш до КАТ да не говорим ако нещо стане пак продай го тоя м42 и си карай 316ката да ти е мирна главата
.
Разправия си е доста ще ти пламне главата по-добре разпродай и си вземи нова е36-ца.Ако бях на твое място бих боднал ис-а в някое е21 или е30 за да има някакъв вървеж,но ти си знаеш 

- Гост
-
Ако е от Е36 на Е36 инсталацията на купето е еднаква на двете коли и само трябва да боднеш мотора и да завиеш голямата букса и палиш.
Окачване и диф са еднакви , само 316-ката може да е с невинтилирани дискове отпред и барабан отзад.
А технотест се минава винаги , ако сменяш кубици , мощност или вид гориво , в случая трябва да минеш.
Окачване и диф са еднакви , само 316-ката може да е с невинтилирани дискове отпред и барабан отзад.
А технотест се минава винаги , ако сменяш кубици , мощност или вид гориво , в случая трябва да минеш.
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
според мен най-добре си купи едно купе ИС и ще имаш още един двг и купе за резервни части... незнаеш колко е хубаво да си имаш резервни части
иначе прехвърлянето не е нищо сложно... стига да имаш подходящите хора и инструменти... за един ден ще прехвърлиш всичко

иначе прехвърлянето не е нищо сложно... стига да имаш подходящите хора и инструменти... за един ден ще прехвърлиш всичко

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
От 316 на 318ис мотор ... лесна работа ! Отиваш при някой майстор ... който разбира за 1 седмица максимум ти ги е прехвърлил
Не искам да споменавам имена.. защото има някои, които са доволни от тях някои които хич не са
Ако искаш на лс пиши
Ама кви са тия глупости много разправии било
и проблема с КАТ... не слага б28 за да се притеснява и да го е страх .. както каза колегата, ще си го регистрира ...
Айде успех!

Айде успех!
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Жорка спирачките се сменят, че няма да спира хубаво! Отпред не са вентилирани а отзад е с барабани! иначе другото си става! А твоя заден мост треа да го прехвърлиш целия за да стане с дискове!
15 мнения
• Страница 1 от 1