Моля за помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за помощ
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте колеги,
Може ли някой да ми помогне със някакъв съвет от опита си.Имам проблем с автомобила BMW 320 i,24 v,E36,1992г.Обиколих камара със сервизи и не могат да отстранят проблема ми.Явно не е в електрониката защото всички комп.не отчитат грешка.Колата работи нормално на 900 об.,но когато подам рязко газ заглъхва или угасва.при плавно подаване на газта работи добре.След 4000 оборота мощноста е наред,но до тях заглъхва яко.С една дума не мога да я форсирам рязко.Насочете ме къде да търся проблема евентуално,защото обиколих поне 10 сервиза без резултат.Предварително благодаря на всички отзовали се !!
vld:Оправи си заглавието на темата,то трябва да подсказва съдържанието и!!!
Здравейте колеги,
Може ли някой да ми помогне със някакъв съвет от опита си.Имам проблем с автомобила BMW 320 i,24 v,E36,1992г.Обиколих камара със сервизи и не могат да отстранят проблема ми.Явно не е в електрониката защото всички комп.не отчитат грешка.Колата работи нормално на 900 об.,но когато подам рязко газ заглъхва или угасва.при плавно подаване на газта работи добре.След 4000 оборота мощноста е наред,но до тях заглъхва яко.С една дума не мога да я форсирам рязко.Насочете ме къде да търся проблема евентуално,защото обиколих поне 10 сервиза без резултат.Предварително благодаря на всички отзовали се !!
vld:Оправи си заглавието на темата,то трябва да подсказва съдържанието и!!!
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Според мен колата ти се дави .... това говори за повче подавано гориво от необходимото. Кога го прави това - на студен , на топъл двигател или няма значение.....?
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Мен ме избива на мисълта, че има спукан маркуч на въздушопровода и от там да ти смучи повече въздух и затова да прави така.
- BeSnIq_NGP
- Потребител
-
- Кара: bmw E36
- Мечтае да кара: natokana bima
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
аяогж
Склонен съм да мисля ,че най вероятно се дави,тоест не и стига въздух.И доколкото знам трябва да работи на 600 оборота,твоята щом работи на 900-все едно си на смукач,т.е. към мотора стига повече гориво и по-малко въздух.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Датчик на разпределителният вал-при мен бяха същите симптоми
помоли някой със същият да замените да пробваш преди да купуваш -щото според мен си със Сименс който е по скъпият вариянт...

помоли някой със същият да замените да пробваш преди да купуваш -щото според мен си със Сименс който е по скъпият вариянт...
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
8 мнения
• Страница 1 от 1