Проблем двг М50Б20
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Във форума на w w w . e 3 4 . d e пише, че за неравномерен ход на М50 били отговорни бобините, аз вече две сменях и нищо..... 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
И при мен е така от скоро и ми каза наистина добър майстор, че е от дюзите! И съм склонен да му вярвам понеже на газ това го няма от което следва че не са бобини/лули/свещи. Преди 2 месеца ги чистих на ултразвук-оправиха се за 2 седмици и пак се скапаха... като се има в предвид че карам повече на бензин от колкото на газ.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Значи това за лекото потрепване и аз съм се чудил много пъти.на моменти лекичко го чувствам ,на моменти работи като чисто нов двигателя
Повечето време не ми потрепва ,но все пак на моменти чувствам тия вибрации ...
Аз лично винаги съм си мислил ,че може да е от демферния маховик ,но май ще се окаже ,че не е от него. Като насмених всичките маркучета,О-пръстени и и пр. гарнитурки по двигателя + промивка на дроселната клапа и моторчето на празния ход нещата в сравнение преди това се оправиха ,но някой път се случва да потрепва
За бобините не съм се замислял ,може да се окаже ,че е така
Георги Пенчев

Аз лично винаги съм си мислил ,че може да е от демферния маховик ,но май ще се окаже ,че не е от него. Като насмених всичките маркучета,О-пръстени и и пр. гарнитурки по двигателя + промивка на дроселната клапа и моторчето на празния ход нещата в сравнение преди това се оправиха ,но някой път се случва да потрепва
За бобините не съм се замислял ,може да се окаже ,че е така

Георги Пенчев
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
и моя кошер така си тресе,последно забелязах че като го юркам зверски почва да притриса на празен ход,на другия ден е ток.общо взето ту тресе ту се оправя,нямам обяснение 

- Penchev
- Сватбаря
-
Дето вика Киро и аз забелязвам нещо такова
Както и да съм я юркал колата извънградско ,като спра на първия светофар работи екстра ,но като я карам в трафика газ-спирачка и започва да се чувства
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
Ей това на клипчето е брутално
При мен стрелката на оборотомера не помръдва изобщо ,много леко е ,но и дразнещо
Георги Пенчев

При мен стрелката на оборотомера не помръдва изобщо ,много леко е ,но и дразнещо
Георги Пенчев
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Пичове за чистенето на дюзите един кадър в дарукар диагностик дет ги е отгледал от раждането тея 5ци каза ,че минеш ли ги на ултразвук може да ги засилиш в кофата!Единствения лек за дюзите ни си остава дезолита -1 с 10 литра бензин ударна доза иначе мисля че на 20 литра го даваха разфасовката!
А да питам колегите който имат рресене на мотора постоянни кчвали ли са си колите на диагностика да видят нещо да не се подебава!
А да питам колегите който имат рресене на мотора постоянни кчвали ли са си колите на диагностика да видят нещо да не се подебава!
- kirililiev
- ентусиаст
-
IAV написа:Пичове за чистенето на дюзите един кадър в дарукар диагностик дет ги е отгледал от раждането тея 5ци каза ,че минеш ли ги на ултразвук може да ги засилиш в кофата!Единствения лек за дюзите ни си остава дезолита -1 с 10 литра бензин ударна доза иначе мисля че на 20 литра го даваха разфасовката!
качвах я заради този проблем,всичко е в параметри.1000 човека я гледаха и немогат да се светнат от кво е.
за колегата с клипа.така ми правеше като ми беше спекал стъпковия мотор,проблема ни е явно различен,моята стрелка не мърда изобщо.все едно че някой цилиндър изключва за момент и пак тръгва,може и да е бубина но ще разбера коя е точно като спре окончателно,сега не оказва влиание на разхода и на вървежа.
- kirililiev
- ентусиаст
-
pesho написа:Добре де тоя стъпков мотор не излиза ли на дигнаостиките![]()
Пък и е чистен.
може да има проблем в дросела,да смучи въздух и тнт,мотора се опитва да компенсира като гледам,сиреч са прекалено ниски оборотите.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Pesho, напомняш ми на кораб когато си бяха заминали свещите...
изгледайте го до края...
http://www.youtube.com/watch?v=JBQpuxgxG8Q
[/url]
изгледайте го до края...
http://www.youtube.com/watch?v=JBQpuxgxG8Q
[/url]
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3