Заключен багажник на комби

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Заключен багажник на комби

Мнение от ditam » 14 Фев 2009, 18:43

Здравейте колеги, сутринта не можах да отворя багажника на колата с дистанционното, а с ключа върти ама не отваря. Моля за съвет, къде да намеря алармаджии в неделя евентуално, май проблема е за тях, иначе другите врати се отварят, но багажника - не.

Благодаря предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Заключен багажник на комби

Мнение от plradev » 14 Фев 2009, 19:03

ditam написа:Здравейте колеги, сутринта не можах да отворя багажника на колата с дистанционното, а с ключа върти ама не отваря. Моля за съвет, къде да намеря алармаджии в неделя евентуално, май проблема е за тях, иначе другите врати се отварят, но багажника - не.

Благодаря предварително.

Ами колега,ако кажеш и от кой град си може и да отговори някой :idea: .
А иначе малко неясно си се изразил.И според мен по-скоро проблема ти е за ключар отколкото за алармаджийя.А ако искаш сам да си го отвориш,влизаш в багажника и рзглабяш отвътре,не е трудно
... ;).Успех ..!!
Изображение

Потребител
Аватар

багажник

Мнение от ditam » 14 Фев 2009, 19:06

За София иде реч. Не мисля че е за ключар, ключалката е читава, ключа се върти като за отключване, но не отключва, върти се като по книга, но само това, а ако е с взлом после нали пак требе алармаджии. Досега само с дистанционното съм отварял.....!?!!?!?!?
Благодаря все пак....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 14 Фев 2009, 19:09

само клучар ще ти е от полза запознат съм с такива неща

Потребител
Аватар

багажник

Мнение от ditam » 14 Фев 2009, 19:14

дали ще се справят с жици, машинки........!?!? Иначе е по-лесен вариант.

Потребител
Аватар

багажник

Мнение от ditam » 14 Фев 2009, 19:19

Брат ми преди време караше едно Е39 Touring, на него под номера имало един бутон, който е за такива случаи, като ти се развали ключалката да си отвориш. Някой да знае за Е36 1997 Touring дали има подобен чалъм!?!?!?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: багажник

Мнение от plradev » 14 Фев 2009, 19:21

ditam написа:За София иде реч. Не мисля че е за ключар, ключалката е читава, ключа се върти като за отключване, но не отключва, върти се като по книга, но само това, а ако е с взлом после нали пак требе алармаджии. Досега само с дистанционното съм отварял.....!?!!?!?!?
Благодаря все пак....

Това не го разбрах със взлома,ама както и да е...При условие че ключалката не реагира на ключ не знам какво ще ти помогне алармаджията :dunno: .А ако толкова държиш напременно да ти се отвори багажника с дистанционното ,вече друг въпрос.
Можеш сам да си го оториш отвътре,като развиеш два винта на частта от ключалката ,която е хваната за купето.От там нататък разглабяш самата брава(ако изобщо ти се занимава) и откриваш проблема.Това беше от мен ;)
Изображение

Потребител
Аватар

багажник

Мнение от ditam » 14 Фев 2009, 19:26

благодаря все пак........ще опитам с лесното, с ключар.......

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 15 Фев 2009, 12:41

При BMW има един "чалъм"- При заключване с ключа освен го завъртиш леко да се заключи колата има и още едно положение на ключа. Продължаваш да въртиш още по часовниковата стрелка и тогава ще се включи Системата против кражба от багажника. Пробвай така, може де се отключи.

Потребител
Аватар

bag

Мнение от ditam » 15 Фев 2009, 20:15

пробвах колега, не става........Не знам какво да правя, утре почвам с майстори, пък после ще видя.......ако някой може да помага, очаквам.......

Потребител
Аватар

bag

Мнение от ditam » 15 Фев 2009, 20:15

пробвах колега, не става........Не знам какво да правя, утре почвам с майстори, пък после ще видя.......ако някой може да помага, очаквам.......

Назад към E36