разходомера не ми пада под 20 а при леко натискане на газта
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
разходомера не ми пада под 20 а при леко натискане на газта
разходомера не ми пада под 20 а при леко натискане на газта подминава 30 . колата ми гори много !!! като се застуди взе да гори по 20/100 , двигателя е 1.6 99 конси сили . какъв може да ми е проблема ??? възможно ли е да има запушване на някой маркуч за въздух и компютъра да наваксва с гориво ??? какъв може да е проблема ???
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ако гледаш на таблото моментния разход на 1 и 2 е нормално да ти показва толкова,иначе засечи си километрите пълни до горе и си виж деиствителния разход!Ако си с голям борд дай на consume и си виж средния разход!
!
Иначе ако найстина ти гори много бегай на една диагностика,може да са много неща кислороден датчик и т.н!

Иначе ако найстина ти гори много бегай на една диагностика,може да са много неща кислороден датчик и т.н!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
toni3d1 написа:ами на 1ва и 2ра ако мина 2500 оборота моментия разход скача над 30 . иначе на 5та скорост с 60 км ми пада разхода кам 8-9 . на диагностика ходих . казаха , че всичко е наред . но като се застуди времето взе да харчи много .
ми нормално бе пич като е студена пък и твойта кола е слабичка как няя да отива над 30 като и подадеш газ

- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
и аз имах такав проблем много гореше.при мен се оказа 4е нали под купето варват две железни траби от резорвара кам мотора и некаде под педалите продалжава кам мотора с два марку4а единиа се беше напукал и те4еше гориво но нали бензин и изпариава та догато го хвана се много гори та така.дано сам ти бил полезен
9 мнения
• Страница 1 от 1