Преди Женева: Разкриха BMW 5 Series Gran Turismo

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 13 Фев 2009, 20:12

alpina-ma6inata написа:Ох, лелее... :help: Добре, че се маха този кретен. :help: Бъбреците малко по-големи не можеше ли да ги направи. И този профил на задницята като Ситроен Ц5.. :help: Честно казано почва да ми писва с тия извращения. :evil:

Много правилно го каза колега - все едно С5 са имитирали
Задницата е изключително грозна и недодялана - това за мен е най-грозното БМВ правено до сега

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 13 Фев 2009, 20:33

Ами екстериора е hard,можеби с малко "омекотяване",като корекция на бъбреците и малките детаили,дизаина или по точно идеята ми харесва.Това ще е новия хит повярваите ми!CLS ще остане в далечината.
Интериора е хубав,изчистен,опростен,същевременно луксозен,много ми харесва централната конзола която продължава и между задните седалки,някакси плаваща.
Това че дължината е малко по-къса от тази на седмицата,означава че ще е доста конфортно вътре.Багазника е голям,отваря се по два начина,много практично.Прилича на четиривратите купета,но с много по фотористичен дизаин.Опцията със X-drive!

Значи да обобщим… луксозен спортен седан с огромен багажник и никакво притеснение от дупки… BMW да не работи специално за нашите богаташи и нашите пътища!?

Най-новата газария,след появата на Х6,ще е Grand Turismo!
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 13 Фев 2009, 20:45

Bavarcho написа:Това ще е новия хит повярваите ми!CLS ще остане в далечината.
Може да отнеса храна, ама не вярвам много хора да предпочетат кола с толкова грозна задница и толкова големи бъбреци пред ЦЛС. Мое мнение. ;) Предницата е хубава, като изключим тези огромни бъбреци. Просто с тях всичко е много несъразмерно. Нито я правят колата по-агресивна, нито нищо. :roll:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Фев 2009, 21:21

винаги съм се стремял да не съм краен в оценките си за даден нов модел на БМВ, независимо кой дизайнер стои зад него и съм изчаквал да го видя първо на живо преди да коментирам, но сега единственото което мога да кажа е: :shock: :censored: :ranting: :maad: :dummy: :nono: :banghead: :comp: :evil: :bcry: :puke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 13 Фев 2009, 21:59

нещо данни за двигателя/лите има ли, че ми стана интересно?

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 13 Фев 2009, 22:46

Ужасна е. :( Искам Е34 reborn
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 14 Фев 2009, 9:59

Kris написа:нещо данни за двигателя/лите има ли, че ми стана интересно?

Е най-вероятно ще вграждат същите агрегати като в Х6 или в F01 7-er :) За 4.4L TT V8 съм сигурен, че ще го вграждат, както и най-вероятно TT I6 дизела, дето стана двг на годината.

Според мен това чудо отпред е доста сполочливо, ама задницата, погледната директно отзад куца ( има същото излъчване като Х6, които също като го погледна директно отзад не ми харесва ) и като цяло...Средна работа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Фев 2009, 13:06

Penchev написа:Ужас :help: Добре де ,кога ще има една отделна гама леки автомобили :arrow: АВТОМОБИЛИ със спортното излъчване както досега а всичките микробуси :ahah: като този и онова нещо Х6 да са в друг отделен каталог , та даже ако решат да си направят една друга марка и да им свалят бъбреците и емблемите ,така ще е най-добре :evil: :evil: :evil:

и аз това се чудя... защо така се разводнява емблемата... как може да произведат BMW да кажат, че е направено да се харесва на всички пътници/шофьор, това е невъзможно... очевиден компромис с моите разбирания за качествата на един drivers car, да твърдят че няма нищо общо с карането на автобус и после да кажат, че това е 100% BMW. просто нещата не се връзват, все нещо от изброените е маркетингова лъжа! a двойния багажник абсолютно безумие... ако мога да направя една аналогия с една друга индустрия - http://i.gizmodo.com/5150189/so-mean-bu ... -true-nsfw
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: 540iA

Мнение от VisionOfMind » 14 Фев 2009, 13:11

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 14 Фев 2009, 15:01

отвратително, след е39 красива петица няма да има, както и красива седмица след е38. Поне 3-ките си остават перфектни. Много се надявам да спрат да се излагат, че новите аудита и мерцедеси са в пъти по-красиви :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 14 Фев 2009, 15:11

Много зле ми се вижда :( Нищо общо със БМВ.Отпред само едни бъбреци ми се набиват в очите ,отзад наистина е абсолютно недодялана,хечбек и с тия грозни стопове ....Егати Ситроена :puke:
Последна промяна biberon4o на 15 Фев 2009, 11:40, променена общо 5 пъти
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Фев 2009, 21:47

[steeN] написа:
Penchev написа:Ужас :help: Добре де ,кога ще има една отделна гама леки автомобили :arrow: АВТОМОБИЛИ със спортното излъчване както досега а всичките микробуси :ahah: като този и онова нещо Х6 да са в друг отделен каталог , та даже ако решат да си направят една друга марка и да им свалят бъбреците и емблемите ,така ще е най-добре :evil: :evil: :evil:

и аз това се чудя... защо така се разводнява емблемата... как може да произведат BMW да кажат, че е направено да се харесва на всички пътници/шофьор, това е невъзможно... очевиден компромис с моите разбирания за качествата на един drivers car, да твърдят че няма нищо общо с карането на автобус и после да кажат, че това е 100% BMW. просто нещата не се връзват, все нещо от изброените е маркетингова лъжа! a двойния багажник абсолютно безумие... ако мога да направя една аналогия с една друга индустрия - http://i.gizmodo.com/5150189/so-mean-bu ... -true-nsfw

Абсолютно съгласен съм :yes: Просто не мога да си представя ,нито искам да видя БМВ хечбек :evil:

Този вдигнат багажник отзад ми е** майката :( Нищо не е в ред нито с модела ,нито с насоката като цяло според мен

Георги Пенчев
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 15 Фев 2009, 10:39

стан написа:отвратително, след е39 красива петица няма да има, както и красива седмица след е38. Поне 3-ките си остават перфектни. Много се надявам да спрат да се излагат, че новите аудита и мерцедеси са в пъти по-красиви :!:
Е това си е най-точното мнение от цялата тема. ;)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 15 Фев 2009, 11:07

Penchev написа:
[steeN] написа:

Абсолютно съгласен съм :yes: Просто не мога да си представя ,нито искам да видя БМВ хечбек :evil:

Този вдигнат багажник отзад ми е** майката :( Нищо не е в ред нито с модела ,нито с насоката като цяло според мен

Георги Пенчев

Плаши ме каква е следващата стъпа, а в случая няма да се очуда да пуснат и по евтин вариант с предно предаване :bcry:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 15 Фев 2009, 11:33

Грозноооооооооо до безобразие, тия хора съвсем са превъртели. Така е като много се учи за професии където нещата не стават с учене а си трябва усет и дарба. Дано пазарно да се провалят здраво BMW а някоя от тия поредни тъпи концепции, че да се върнат към истинските стойности които са направили марката такава каквато е (което май няма да е за дълго :( ).

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум