Акция "халогени" и в Надежда / София /

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 12 Фев 2009, 0:08

никви силикони не помагат той копеленцето кат го напъне с отверката и тва не държи затва кат ми гепиха моя се реших на село в канала да правим магии умувах чудих се и накрая
пробих 2 дупки в халогена и мушнах 2 електрода ма само металната пръ4ка и ги закрепих напречно на бронята и гредата демек за да ги извадят трябра на свалят гредата със се бронята

просто няма начин да се измъкнат мисля да снимам и да покажа на колегите и даже толко се бех ядосал че мисля да го праа за без пари само и само на пук на тия педалчета дето са за по 20 лева

давам 100 лева та тоя които ми свали халогена без да го счупи
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Фев 2009, 0:15

не се радвай много, щото нали знаеш бронята ти на кво се държи. да не земине комплект с халогените ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Bobi4 » 12 Фев 2009, 23:40

Колеги аз пострадах есента!!! В Гео милев около нас нема ни една със халогени !!! Цяла зима карам без халогени но сега ще си купя и ще си гравирам номера на колата отпред на стъклата. Имам в работата пясъкоструй и с него става гравирането перфекно и следващите ако си ги видя на някоя кола ще ползвам ТЕРМИНАТОР :mhihi:

П.С. Като се сдобия с нови и като ги гравирам ще пусна снимки и ако ви хареса как става няма никви грижи да ви ги гравирам !!!

Потребител
Аватар
Кара: 318и е36
Мечтае да кара: м3

Мнение от барабчо » 13 Фев 2009, 21:07

бях сас силикон ама мн грозно седи сега сам без халогени хаха махнах силикоана и единия изпадна в движение.сега като зема нови 6е мисля как да ги пазя 6тото един пам ми бяха свалили бабрека после една лаисна
една тънка бяла линия разделя фантазията от реалноста

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 13 Фев 2009, 23:10

Колеги точно поради тази причина ги свалих,да не ми трошат колата и си сложих капачки,боядисах ги с цвета на джантите... :confused:

Предишна

Назад към E36