Акция "халогени" и в Надежда / София /
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
никви силикони не помагат той копеленцето кат го напъне с отверката и тва не държи затва кат ми гепиха моя се реших на село в канала да правим магии умувах чудих се и накрая
пробих 2 дупки в халогена и мушнах 2 електрода ма само металната пръ4ка и ги закрепих напречно на бронята и гредата демек за да ги извадят трябра на свалят гредата със се бронята
просто няма начин да се измъкнат мисля да снимам и да покажа на колегите и даже толко се бех ядосал че мисля да го праа за без пари само и само на пук на тия педалчета дето са за по 20 лева
давам 100 лева та тоя които ми свали халогена без да го счупи
пробих 2 дупки в халогена и мушнах 2 електрода ма само металната пръ4ка и ги закрепих напречно на бронята и гредата демек за да ги извадят трябра на свалят гредата със се бронята
просто няма начин да се измъкнат мисля да снимам и да покажа на колегите и даже толко се бех ядосал че мисля да го праа за без пари само и само на пук на тия педалчета дето са за по 20 лева
давам 100 лева та тоя които ми свали халогена без да го счупи
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колеги аз пострадах есента!!! В Гео милев около нас нема ни една със халогени !!! Цяла зима карам без халогени но сега ще си купя и ще си гравирам номера на колата отпред на стъклата. Имам в работата пясъкоструй и с него става гравирането перфекно и следващите ако си ги видя на някоя кола ще ползвам ТЕРМИНАТОР
П.С. Като се сдобия с нови и като ги гравирам ще пусна снимки и ако ви хареса как става няма никви грижи да ви ги гравирам !!!

П.С. Като се сдобия с нови и като ги гравирам ще пусна снимки и ако ви хареса как става няма никви грижи да ви ги гравирам !!!
- барабчо
- Потребител
-
- Кара: 318и е36
- Мечтае да кара: м3
бях сас силикон ама мн грозно седи сега сам без халогени хаха махнах силикоана и единия изпадна в движение.сега като зема нови 6е мисля как да ги пазя 6тото един пам ми бяха свалили бабрека после една лаисна
една тънка бяла линия разделя фантазията от реалноста
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колеги точно поради тази причина ги свалих,да не ми трошат колата и си сложих капачки,боядисах ги с цвета на джантите... 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2