ЗАЩО НА ТЪПАТА МИ КОЛА
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ЗАЩО НА ТЪПАТА МИ КОЛА
Защо на тъпата ми кола и замръзват прозорците отвътре
Защо след 5мин щом спра някъде вече се е изпотяват стъклата

Защо след 5мин щом спра някъде вече се е изпотяват стъклата

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Изпотяването на прозорците отвьтре става когато не е добре изолирано купето от вьншният вьздух,демек от някьде-упльтнения и тн,влиза вьздух.Имал сьм го този проблем на моята кола (не БМВ) от капака на багажника кьдето ми е третия стоп влизаше вьздух,като отворя и махна кората на капака и погледна от вьтре навьн направо светеше
в резултат на което задния джам се беше изпотен .След изолациа сьс силокон това спря.

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
същия гаден проблем имам.
при мен знам откаде е , като я водя на автомивка се пълни отпред при краката на шофьора от някви отдушници незнам точно и след тва немога да го подсуша. и плата под стелката винаги стои такъв влажен и от там тая влага по прозорците , винаги ми стоят изпотени, и следователно в тея студове измръзват.
явно имаш влага в купето виж откъде влиза
при мен знам откаде е , като я водя на автомивка се пълни отпред при краката на шофьора от някви отдушници незнам точно и след тва немога да го подсуша. и плата под стелката винаги стои такъв влажен и от там тая влага по прозорците , винаги ми стоят изпотени, и следователно в тея студове измръзват.
явно имаш влага в купето виж откъде влиза
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Хмм нямам течове... колата е изкърпена тотално...
но струва ми се имам проблем с задното стъкло
тоест с уплътнението 
но струва ми се имам проблем с задното стъкло

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Новини
-
Пеца,
Дори 20 минути след като съм карал колата, стъклата ми се заскрежават отвътре. Капака на багажника отвътре е целия бял от скреж. При мен това е резултат от проникване на въздух отвън.
(колата плаче за кърпене тук там).
Виж при теб как са уплътненията, както на стъклата, така и на вратите. Издебни да е ветровито времето, отиди и купи една запалка, влез в колата със запалката и затвори прозорците, вратите... всичко. Започни да обхождаш около уплътненията със запалката... ако пропуска отнякъде повечко въздух пламъка на запалката ще започне да играе.
Ако смяташ, че може да е от пода някъде, качи някой отзаде, прежале гумите и направи бърнаут за 10-тина секунди. Ако пропуска отнякъде, дима ще влезе в купето и ще разбереш откъде е.
Дано съм ти бил полезен
Дори 20 минути след като съм карал колата, стъклата ми се заскрежават отвътре. Капака на багажника отвътре е целия бял от скреж. При мен това е резултат от проникване на въздух отвън.
(колата плаче за кърпене тук там).
Виж при теб как са уплътненията, както на стъклата, така и на вратите. Издебни да е ветровито времето, отиди и купи една запалка, влез в колата със запалката и затвори прозорците, вратите... всичко. Започни да обхождаш около уплътненията със запалката... ако пропуска отнякъде повечко въздух пламъка на запалката ще започне да играе.

Дано съм ти бил полезен

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Абе незнам от кво е ма като замръзнат и машинките за централното и нема влизане
Добре Е24-ката не е кърпена примерно а уплътненията на вратите не са от най-читавите щото като я мия пропускат и влиза вода.Като я подкарам с над 160 фука ветър през тях и съм като в кабрио.
А НЯМА ЗАПОТЯВАНЕ И ЗАМРЪЗВАНЕ даже и стъклата отвън по-трудно замръзват
А сега кажете
Друго което се сетих че имам много влага в Багажника!?!?!?!?

Добре Е24-ката не е кърпена примерно а уплътненията на вратите не са от най-читавите щото като я мия пропускат и влиза вода.Като я подкарам с над 160 фука ветър през тях и съм като в кабрио.
А НЯМА ЗАПОТЯВАНЕ И ЗАМРЪЗВАНЕ даже и стъклата отвън по-трудно замръзват

Друго което се сетих че имам много влага в Багажника!?!?!?!?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Новини
-
madpetio
Влагата в багажника влиза най-често от дясната ниша (тази за акумулатора) от пробката й. Провери как стоят нещата. Други варианти са другата ниша или пък на мястото за резервната гума. Хващаш пароструйката и пръскаш за да видиш откъде точно е пробойната. Дупката за антената също е от обичайните заподозрени места.
Централното... Оригинално ли е или е от тези, дето ги поставят допълнително тука в БГ? От ключалките не можеш ли да си я отвориш?
Е24-ката е друга бира
Хващай запалката и виж откъде влиза въздуха. Още един съвет - като паркираш колата, затваряй клапите на вентилацията.. и трите! (т.е. лосчетата да са на затворено положение).
Влагата в багажника влиза най-често от дясната ниша (тази за акумулатора) от пробката й. Провери как стоят нещата. Други варианти са другата ниша или пък на мястото за резервната гума. Хващаш пароструйката и пръскаш за да видиш откъде точно е пробойната. Дупката за антената също е от обичайните заподозрени места.
Централното... Оригинално ли е или е от тези, дето ги поставят допълнително тука в БГ? От ключалките не можеш ли да си я отвориш?
Е24-ката е друга бира

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Хммм помогнахте ми деееба не точно де но от лаф на лаф се сетих че преди време открих че ми пропуска вода от уплътнението на багажника и той се пълни с вода
МАМКА МУ
Моето не е СТОК 325 и акумулатора мие отпред като на 316

Моето не е СТОК 325 и акумулатора мие отпред като на 316

Последна промяна madpetio на 09 Фев 2005, 21:54, променена общо 1 път
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а аз що немам такива проблеми със сивия вълк,а с оная смотана печка , си е е....ло мамата 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Новини
-
madpetio
Пеца, зарежи уплътнението. Трябва да е тотал оръфано, за да е от него прилива на водица в багажника
Когато вали, водата се стича по каналчетата около капака и не може да повиши нивото си така, че да достигне самото уплътнение и да се ливне през него вътре ако е повредено. Но пък снега си седи в каналчетата, така че от своя страна той може да причинява влагата. Все пак прегледай нишите дали се пълнят с вода или поне влажни ли са. Това си е изключително често срещано слабо място в Е30-ките.
Апропо, знам, че 325-цата не е СТОК но написах, че нишата е за акумулатора за да се сетиш за какво точно говоря. Между другото - там си я има планката за поставка за акумулатора но просто не се ползва и е под тапицерията

Пеца, зарежи уплътнението. Трябва да е тотал оръфано, за да е от него прилива на водица в багажника

Апропо, знам, че 325-цата не е СТОК но написах, че нишата е за акумулатора за да се сетиш за какво точно говоря. Между другото - там си я има планката за поставка за акумулатора но просто не се ползва и е под тапицерията

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2