Мииииррррррно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
rtzankov написа:dizelboy написа:...отговора ми беше савсем ритори4ен...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kъртиш бате, направо изнесе мифката и шадравана
къртим щото мога

PIONEER написа:Представете си човека си има проблеми,безсънни нощи,после на работа за да не оставя децата си необути и необлякани...
необлечени

Дъ Бос добре ви го е казал, вие продължавате да спорите... Всеки си има проблеми, безсънни нощи и т.н. - ако не искаш децата ти да ходят голи и боси, ще внимаваш как работиш - но не са виновни сниманите ушаци сами по себе си - заспали са, защото никой не ги контролира нали?
Познавам няколко такива, работят в СОД, и по цяла нощ като няма сигнали познайте какво правят - спят, естествено. Цялата смяна се проверява от лейтенанта, който седи в районното, и периодично обикаля по патрулите, но отново познайте какво става когато лейтенанта излезе на провека - "дигаш жисиема и звъниш на колегите..." - колегиалност наистина, но докъде ще стигнем така...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
emdless4,мерси за поправката
А по темата подкрепям НАПЪЛНО X-citer
Според мен на някои хора хич не им пука каква е системата и дали работи както трябва,ами да се чудят с кой да се зачекнат
На никой не пожелавам някой път да сгреши и от нейде да изникне някой,който да го издаде...Да видим ако вие сте на мястото на тези полицаи дали ще ви е до това как трябва да функционира системата или как да запазите работата си по всякакъв начин-което е присъщо за човек...Бас държа,че ако бяхте тези на снимката хич ама хич нямаше да мислите така...

А по темата подкрепям НАПЪЛНО X-citer

8.32
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
евала пич само така ...всекиму според заслуженото.... щото в тази държава май само държавните служители си имат проблем а? ами ние дето не сме държавни служители и не сме на заплата а ? ние какво само да плащаме данъци ЗАКАКВО за да спят или на всеки метър да те правят на халтав ... всяка кука като те спре се държи сякаш ти си му служител на него а не той на теб ... ако са му малко парите да напусне а ???????? работа има за целия китайски народ ама малко се плаща нема малко колкото работиш толкова искарваш..... то тва не важи само за куките а за всичките държавни чиновници ( изедници)
аре стига толкова , че много се издразних
аре стига толкова , че много се издразних
не няма да ми хареса някой да ме натопи
но знаеш ли какво
не е виновен този дето ме е натопил а аз!! аз не съм им виновен!!
аз не спя по време на работа а те!!
и докато има хора които искат да прикриват тези двамата дори
без да ги познават тая държава ще си остане шибана и тва си е
а относно СОД не ми говори спят играят билиард джаги забиват гаджета
возят ги със служебните коли в матрицата ходят нощно време
да джиткат "НФС" ли "кънтър" в бинго съм виждал въобще анархия!!
те си носят отговорност за действията
както и аз за моите (че съм пратил снимката)
но знаеш ли какво
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
DragoCL написа:не няма да ми хареса някой да ме натопи
но знаеш ли какво

Докато хората в това населено място наречено България не почнат сами да си пазят интереса винаги силните на деня ще си правят каквото искат и няма да има държава. Колегата не е направил на никого мръсно. На това в цивилизованите държави му казват граждански дълг и никой не би те упрекнал за такова нещо. Освен това се прави анонимно. Писнало ми е от кретени които имат някаква власт и като им паднеш те правят на маймуна само защото могат и зависиш от тях - това важи за всички държавни службици и ако аз попадна на нещо такова ще ги гоня до дупка защото аз им плащам

И най-лошото е, че плащам не защото искам а защото същите тези са си го гласували и няма мърдане. Примери много и няма да давам сега.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ето пак почнахте да се заяждате с момчето. Но е по-добре да имаш мнение пък било то и погрешно от колкото да нямаш никакво.
Или както е казал Вапцаров:
"...седиш като скот в скотобойна,
въртиш се, а в очите ти ножа...."
Е не, мерси за такъв живот.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Ееееееби му мамата аз пуснах снимката и направих коментара за да е весело ,а вие на какво го обърнахте .
Аиде заключвайте темата и да се свършва.
Аиде заключвайте темата и да се свършва.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
TheBoss написа:Ето пак почнахте да се заяждате с момчето. Но е по-добре да имаш мнение пък било то и погрешно от колкото да нямаш никакво.
Иво, и защо реши, че нямам/е мнение. Мисля, че доста ясно и точно се изразих по темата какво ми е мнението. Прочети още един-два пъти постовете ми и ако пак не си разбрал пусни ми 1 ЛС да ти обясня точно какво имам предвид с други думи. Не се нахвърлям на никого и никого не съм обидил. Още в първия си пост обръщението ми към човека, който изпрати снимката беше като молба/съвет. В темата взеха участие доста хора и е нормално всеки да има различна гледна точка. Лично моята е такава, че не понасям хората които правят кал на другите, пък било и заслужено. Ние не сме Господ за да раздаваме правосъдие. Запознат си със системата на МВР и защо мислиш, че на тези двамата наказанието ще е по-голямо от това да напишат по един лист с обяснения и да отнесат едно мъмрене и предупреждение на следващия инструктаж преди започване на смяната?
Мисля че правиме от мухата слон. Всички сте задрямвали в кола и знаете колко леко се спи вътре. При най-малкия шум и сте будни. Дали няма да скочат ако ги потърсят по станцията?!?
Всички се изкарахте невинни като Дева Мария, а всъщност кой от вас не е давал рушвет на полицай? Не забравяйте, че и ние не сме цвете за мирисане и не може все някой друг да ни е виновен!
Ако винаги си бил изряден човек и никога не си грешил - тогава да, можеш да отправиш критика и да търсиш обяснение. В противен случай не виждам на какво основание трябва да се търси сметка.
Не забравяйте, че всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо.
С уважение: Любо

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе прав си
Аз винаги съм се чудил как е правилно. Току що проверих и няма дума "аспух" в правописния речник. А ауспух има и вариант ауспуф (което е буквално от немски). Ма кой ти гледа бре, тука такива дивотии се пишат, че моят АСПУХ е като детска грешка
Но няма да си го променя, нека това да ми е чара 

smoKing написа:тия дето убиват и излизат от ареста на следващия ден, тия дето носят по 6 кила динамит по джобовете си, данъчните служители които взимат подкуп, тия дето изнасилват деца, или тия които не плащат данъци, или циганите дето чорят и прочие измет.
Това май е работа на тия дето са се отдали на сладка дрямка.

Понякога като се прибирам късно вечер(рано сутрин)често ми се случва да виждам кварталната патрулка със свалени седалки и поровете да си спят спокойно и това в любимите часове от денонощието,на наркомани и прочие измет.Не мислиш че ако има по-малко такива поспаланковци ще намалеят и темите във форума за изчезнали халогени,разбити стъкла,източен бензин и тн.......
- pesho55555
- Потребител
-
държавата ни прецаква , прецаквайте я и Вие
това мога да кажа за нас на никой не му пука и нашите проблеми , че на нас ли да ни пука
това мога да кажа за нас на никой не му пука и нашите проблеми , че на нас ли да ни пука
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5