Да се похваля с Мпакета
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Окачването е било "М", но в последствие е сменено с "Вайтек" или по-точно в документите за него 04.2005г. Имало е гаранция и още 100 книжки на немски
! На аморт. пише така,и на пружините,които са зелени. Не знам дали е по-добро окачването така,но е много стабилна и твърда а същевременно вози добре!
П.С. Все си мисля,че чичо Ханс ,не би се найграл в Герм. с по-лошо нооо.....не съм компетентен чак толкова ,ако има такива да кажат

П.С. Все си мисля,че чичо Ханс ,не би се найграл в Герм. с по-лошо нооо.....не съм компетентен чак толкова ,ако има такива да кажат

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Браво на чичо Ханс хихихи.Важното е че ти харесва.Със здраве да си я караш и много кеф и хубави емоции.
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Dream_BMW написа:Браво на чичо Ханс хихихи.Важното е че ти харесва.Със здраве да си я караш и много кеф и хубави емоции.

10Х пък за чичо Ханс ,и неговото решение за окачването пуснах тема в тунинга ,ноо там няма мн. мн. кой да ми отговори нормално и коректно! Явно трябва да потърся мнения в др. форуми! Четох във VW и AUDI,както и в някакъв за японски коли,имат добри впечетления ако съдя по темите им!
А това е сайта на окачването ни