Може ли да се вкара афтърмаркет плеър на Е36 да е по-навътре

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 12 Фев 2009, 19:50

така е, но със сигурност не дразни ами даже напротив

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Мнение от inseCT » 12 Фев 2009, 23:29

Вижте в мойта галерия как седи мойто пионерче,па после говорете,че няма цдта дето не светят като таблото

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maiden » 13 Фев 2009, 9:22

Хайде да не се караме, а всеки да напише кой плеър пасва на дизайна на Е36 ;)
За алпините 2та разбрахме, колега сподели и Пайнера кой модел е?
Освен това е важно естествено и панела да е в цвета на таблото, а не някакъв друг, т.е. не е само до осветление ;)
Иначе въпросния модел, който аз препоръчвам е Hyundai HDV-727, в момента е на промоция в денси. На снимките по сайтовете обаче няма нищо общо с действителността. Бутоните светят AMBER, панела е чисто черен, има ТФТ, което е в 2-3 цвята само и менютата са доста семпли. Екранчето е с размерите точно на това на климатроника отдолу и пасва доста добре. Единствения проблем е, че панела е дебел и стърчи по-напред от равнината на климатроника. Утре разглабям наново и ще видим какво ще роди умната ми главица :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 13 Фев 2009, 10:16

vld написа:Няма как да стане да го вкараш по навътре :idea: ;)
А долу им 10см. назад и изобщо няма как да влезе.
Факт е че като си силно зарибен ,вече няма как да ти хареса какъвто и да било афтърмаркет касетофон ,
на тия коли има отива оригиналното БМВ бизнес ЦД ,или някой Бекер тряфик асистент :idea: ;)
Тия шарените алпини ,пайнери и тн. са адски несъвместими с интериора и таблото.
Не ме нападайта,знам ,че свирят прекрасно имат страхотни качества ,но са много грозни за мен :roll:

+1 :yes: Само да добавя,че има един модел на blaupunkt,който също свети по същия начин и е много арен за Е36 ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 13 Фев 2009, 11:42

Много писане се изписа, но поне половината не е по темата. Човека пита дали може да се вкара по-навътре aftermarket плеър.

Колега може да го вкараш. Скед като демонтираш стоковия ще видиш, че има една или две ветрикална пластмаси, в които има отвори. Те не позволяват на плеара да влезе по-навътре. Махаш пластмасите и си Ти. Само да предупредя, че после нама как да ги монтираш обратно, защото са едно цяло с хоризонталната пластмаса, която остава под плеара.

Успех с начинанието.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от inseCT » 13 Фев 2009, 12:59

maiden написа:Хайде да не се караме, а всеки да напише кой плеър пасва на дизайна на Е36 ;)
За алпините 2та разбрахме, колега сподели и Пайнера кой модел е?
Освен това е важно естествено и панела да е в цвета на таблото, а не някакъв друг, т.е. не е само до осветление ;)
Иначе въпросния модел, който аз препоръчвам е Hyundai HDV-727, в момента е на промоция в денси. На снимките по сайтовете обаче няма нищо общо с действителността. Бутоните светят AMBER, панела е чисто черен, има ТФТ, което е в 2-3 цвята само и менютата са доста семпли. Екранчето е с размерите точно на това на климатроника отдолу и пасва доста добре. Единствения проблем е, че панела е дебел и стърчи по-напред от равнината на климатроника. Утре разглабям наново и ще видим какво ще роди умната ми главица :)

pioneer deh 5000-има 12 сцвята,мисля,че бяха 6 на дисплея и 6 на копчетата... http://casabariloche.com/web/images/5000.jpg При мене седи мн добре,понеже имам и рингове на таблото,и се възват с кръстачката на пионера която също има някъкъв ринг,единстрвеното което малко ме дразни е,че е лъскъв...но си е черен!
Иначе по темата на колегата...и аз съм пробвал от долу под борд компа да го вкарам,ама така и не измислих как ше стане...заради тръбите на парното... :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 13 Фев 2009, 20:01

А някой може ли да ме отвори дали мога да си сменя цвета на дисплея(няма такава опция фабрично) да свети като уредите в оранжевко,аз съм с това http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=674
Само дисплея ме дразни копчетата си светят в същия цвят. Тия диоди, които осветяват дисплея не могат ли да се сменят и ако някой знае как и къде да сподели?

А по темата, колегата, който каза за пластмасите отзад е прав и при мен стърчеше, но ги махнахме и сега всичко е ток и жица :winky:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 13 Фев 2009, 22:11

стан написа::lol: манете тия работи алпините да са грозни и да не отиват на таблото
ето при err0r е снимано как седи въпросния алпин
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=20272

това е наистина зверски добро ! :shock:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 13 Фев 2009, 22:15

Няма как да го вкараш братле дори и да отрежеш пластмасата отзад ! То с ие направено да е леко напред издадено ! Моя е по същия начин виж в галерията

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Фев 2009, 22:33

Питайте Грешката как седи тва в моята кола и тогава нека говорим кое най много пасва на Е36
:winky:
http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=576
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от inseCT » 14 Фев 2009, 1:31

Dimo написа:Питайте Грешката как седи тва в моята кола и тогава нека говорим кое най много пасва на Е36
:winky:
http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=576

Добро е мн колега,свети съшото като мойто...самоче ме дразни,че флашката като на повечето се боде от пред,а на мойто си е от заде с кабелче и не се вижда :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Фев 2009, 11:26

В ерата на голямата почти централна врътка ,всичките са супер фешън,но за жалост ни едно не е достатъчно добро :mhihi:
Не всичко е в цвета на дисплея и копчетата,важни са и формите :idea:
Последна промяна vld на 14 Фев 2009, 11:33, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 14 Фев 2009, 11:30

Изображение

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 14 Фев 2009, 16:30

колега и аз се мъчих да го вкарам по навътре и махнах пласмасата отзад и пак си старчи 1см напред то така си е направено за да може да излиза дисплея ето как е моито Изображение
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 14 Фев 2009, 17:53

emiche написа:А някой може ли да ме отвори дали мога да си сменя цвета на дисплея(няма такава опция фабрично) да свети като уредите в оранжевко,аз съм с това http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=674
Само дисплея ме дразни копчетата си светят в същия цвят. Тия диоди, които осветяват дисплея не могат ли да се сменят и ако някой знае как и къде да сподели?

:?: :arrow:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Предишна

Назад към E36