Датчик на въздушния филтар
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Датчик на въздушния филтар
Сложих си конусен филтар на БМВ-то 320 Е36 тай като се маха кутията на оригиналния филтар от нея остана датчика за температурата на въздуха
Мисалтамие тоя датчик къде може да се постави за да си работи както трябва - в нещо трябва ли да се увие или пък да се сложи някъде където ще си върши работата
Четох из нета че нямало никакав проблем къде ще е тоя датчик но все пак ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса

Мисалтамие тоя датчик къде може да се постави за да си работи както трябва - в нещо трябва ли да се увие или пък да се сложи някъде където ще си върши работата
Четох из нета че нямало никакав проблем къде ще е тоя датчик но все пак ми е интересно да чуя и други мнения по въпроса
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Препоръчително е и задължително
, на този конусен филтър да му "създадеш" собствен климат, а именно да го отделиш от горещият въздух около двигателя, така в създадения отсег би могло да монтират клапана, ако някой не ти даде друга идея, да го махаш например,...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: Датчик на въздушния филтар
BT9028BA написа:Сложих си конусен филтар на БМВ-то 320 Е36 тай като се маха кутията на оригиналния филтар от нея остана датчика за температурата на въздуха
Ето на друго мнение, тоя "датчик" е термостат и спрямо температурата на засмуквания от двг-то въздух ти регулира подрева на дросела,специално за мен няма значение дали ще извън или във куктията той си мери дефакто температурата на въздуха,само че като е във кутията се обдухва от въздуха и мери по-точно или по бързо.,абе с две думи остави го отвън няма проблем.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Шарампоя написа:дросела,специално за мен няма значение дали ще извън или във куктията той си мери дефакто температурата на въздуха,само че като е във кутията се обдухва от въздуха и мери по-точно или по бързо.,абе с две думи остави го отвън няма проблем.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
за да мери засмуквания въздух а не нагретия от двг-то ДА,ма в неговия случай трябва да търси място където да пробие и да го монтира за да стане както е било или както казваш, да си напрай отсек за филтъра и там да го монтира ма пак няма да се обтича от въздуха
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
8 мнения
• Страница 1 от 1