Мииииррррррно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 08 Фев 2005, 23:26

[quote="DragoCL"]първо не съм я пратил от името на бмв клуба
сетих се че може да е кофти
второ вижте хората тук и на запад не са различни
манталитета им е различен съмнявам се жестоко че мога да видя полицай
в германия заспал по време на дежурство а тука и двама спят
и двамата! поне единия да стоеше буден!
и какво ако се получи сигнал че ми обират апартамента и тия отговарят
за този район но не чуят радиостанцията щото спят???
те носят отговорност !!!
най-малко заплатите им идват от мойте данаци!
съжалявам ако съм малко директен и рязък но поне така мисля
то е смешно но се смееме на цялата ни държава по този начин!
и съм си писал имената в е-майл-а така че скоро ще разбера дали

браво евала некоя и друга простотия да ти мина слу4аино през главата ,супер си 4е си изпратил снимката ,нетее срам
1 во полицаите в германия едвали зимат 400 лв заплата и да се 4удят за кво да ги похар4ат
2 ро условията на работа са им каде каде по добри от нашите и ба4кат сас с тимул
3 то ходи ти да патрулираш цяла нощ с 2 литра газ щото по толко им се пада на денонощие а раиона им е голям 50 километра и след това иди сади хората какви са ,не4е ще спят а ако могат нема и да идват на работа

4 ти си никои ама никои дупка в нищото за да поемаш самоинициятива да правиш каквото и да е било и да пращаш каквото и да е било от форума ако кухата ти леика се е била сетила 4е можеби по закон се следи вси4ко което се пише от форума ,и се проследява от вещи лица
да знаеш 4е никак няма да навредиш на форума илипо4ти никак
защото тука хората неса се сабрали на приказка само и лаф4е а следят и да върви в законово отношение този форум

и като си толко терикат следващият път го изпрати от свое име с ли4ните си дани ,и ходи да пишеш обеснение как си се здобил с снимката
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DragoCL » 08 Фев 2005, 23:39

DragoCL написа:....и съм си писал имената в е-майл-а ...

точно това обясних че съм го пратил с мой данни
на моя глава!
няма значение явно... едни ги упрекват други ги защитават
важното е че те нарушават правилата в тяхната работа
не знам според мен е голям резил за полицията тази снимка
ако аз заспя на работа ще ме изхвърлят не знам защо тези са по-различни? :confused:
извинявам се че съм предприел тези действия...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 09 Фев 2005, 2:14

На мястото на полицаите веднага казвам, че съм си правил ташак !!! И някое приятелче ме е снимало с новия си цифров апарат :!: Ходи доказвай, че не е истина :!: :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Тъпак!!!!!!!!!

Мнение от Тоо Cool » 09 Фев 2005, 7:46

DragoCL :arrow: Е браво много си велик :evil: Като изпратиш снимката в КАТ или в ДНСП и кво ше ти дадат медал ли що ли? Дизелбой много добре го каза-ебати кухата лейка си бе!!!!!!!!!!! Ма ще ми е интересно кат те спрат следващия път кво ше има- ми аз не видях, ама аз не знаех- нали съм ги виждал сума ти такива като тебе-анонимни смелчаци-като дойде мига на истината и треперят като настъпени червеи, каквито всъщност са.... Не че защитавам КАТ ама и верно с тия пикливи заплатки и тая смешна материално-техническа база- е какъв стимул за работа да имат бе хора?????????
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 09 Фев 2005, 8:32

абе утре като ви потрябват полицай и ги чакате 1 час на студа докате се наспът ше ви видя дали така ще говорите

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 09 Фев 2005, 10:06

Какво му наскачахте на човека бе? Бил куха лейка. А вие не сте ли кухи лейки, а? Изписаха се сума ти теми за полицайте. И всеки с право е недоволен от тях. А какво стана когато един човек е решил да покаже истината за полицията в България. Всички скочихте срещу него. Аз плащам по 300 лв. данък общ доход месечно и от моя данък на тия спящи тъпаци им се плаща заплата. Но те са назначени не да спят, а да охраняват обществения ред. А я се замислете, ако ващия шеф ви хване да спите на работното си място какво ще стане, ааааа? Май набързо ще си съберете багажеца и хайде на борсата за безработни. Е аз не искам с моите пари да се плаща на спящи полицаи. Това е мойта гражданска позиция. И правилно момчето е пратил снимката. И къде разбрахте, че е пратена от името на форума или на клуба? Ами, че той може да го е постнал и в още 5-6 форума. И какво? Полицията ще почне да се заяжда с всички аудита, пежа, алфи и т.н.? ГЛУПОСТИ. Ай стига с туй овчедушие. А ако някой толкова го е страх, ами нека тогава да убеди ръководството на клуба да излзе с официлано становище, че се разграничава от постъпката на този младеж. И по този начин да покажеме, че сме солидарни с един държавен служител(всъщност двама), който спи на работното си място.
Айде стига, че се ядисах и може да напиша и някоя обида по адрес на по-горе писалите.
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Тъпак!!!!!!!!!

Мнение от DragoCL » 09 Фев 2005, 10:22

Тоо Cool написа:...такива като тебе-анонимни смелчаци...

за трети и последен път пиша:
От личния ми е-майл е пратена снимката с мойте си имена
НЕ анонимно!!! аз нося отговорност за действията си и
искам и тези двамцата да носят!
иначе ги плюете какви били полицайте тъпаци не знам си какво...
а сега?!? страх ви е да не ви се заяждат ли? немога да разбера?
с тия пари не знам си какво че аз да не съм в друга държава?
и аз съм при същите условия....
благодаря за подкрепата мисля че всеки трезвомислещ би
направил като мен или поне би ме разбрал...

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 09 Фев 2005, 10:33

туи във Варна ли е снимано , че нещо мнооо позната патрулката , даже не е ли златни пясъци :?:
ИзображениеИзображение

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 09 Фев 2005, 10:41

dizelboy написа:

браво евала некоя и друга простотия да ти мина слу4аино през главата ,супер си 4е си изпратил снимката ,нетее срам
1 во полицаите в германия едвали зимат 400 лв заплата и да се 4удят за кво да ги похар4ат
2 ро условията на работа са им каде каде по добри от нашите и ба4кат сас с тимул
3 то ходи ти да патрулираш цяла нощ с 2 литра газ щото по толко им се пада на денонощие а раиона им е голям 50 километра и след това иди сади хората какви са ,не4е ще спят а ако могат нема и да идват на работа

4 ти си никои ама никои дупка в нищото за да поемаш самоинициятива да правиш каквото и да е било и да пращаш каквото и да е било от форума ако кухата ти леика се е била сетила 4е можеби по закон се следи вси4ко което се пише от форума ,и се проследява от вещи лица
да знаеш 4е никак няма да навредиш на форума илипо4ти никак
защото тука хората неса се сабрали на приказка само и лаф4е а следят и да върви в законово отношение този форум

и като си толко терикат следващият път го изпрати от свое име с ли4ните си дани ,и ходи да пишеш обеснение как си се здобил с снимката

Докато има такива като теб, в България гражданското общество може да почака :!: :twisted:

Според горенаписаното лекарите също трябва да спрат да ни лекуват, защото един хирург например взима 500 лева. А :?: :!:

Да те светна - един английски полицай (редови) взима около GBP24,000 годишно, което като се преизчисли с паритет не е много. Средната годишна заплата в Англия е 20К... Знаеш ли за колко време тези биха изхвърчали от работа ако бяха на някоя Лондонска улица :!:
Power is Nothing Without Insanity

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 09 Фев 2005, 10:48

Според мен не е хубаво тъй...На всеки се случва да престъпи правилата...Но поставете се на тяхно място-дали ще ви е хубаво някой си да ви издаде :roll: Представете си човека си има проблеми,безсънни нощи,после на работа за да не оставя децата си необути и необлякани...Но всичко си зависи до човека-аз лично не бих ги издал,защото на всеки си случва и за всичко си има причина...Просто в днешно време всички сме подложени на голям стрес и вместо да се чудим с какво да се захванем и да си правим един вид "мръсно" можем да почнем да се държим по-човешки един към друг и да се разбираме...Моето виждане по проблема ;)
Изображение
8.32

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 09 Фев 2005, 11:01

PIONEER написа:........ Представете си човека си има проблеми,безсънни нощи,после на работа за да не оставя децата си необути и необлякани...

Да де, ако е само единия да му простиш, ама те и двамата мръхтят като за световно. Пък и като се замислиш, дали само той има проблеми, а? Или дай най-добре да дръпнеме шалтера на държавата докато си решиме въпросите, които ни мъчат(щото аз не познавам човек в България, който да няма проблеми за решаване). А след 5-10 год., ако е останало нещо от нея, да включиме отново шалтра и да почнеме да си изпълняваме задълженията както трябва.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 09 Фев 2005, 11:06

Alex 320i Cabrio написа:
dizelboy написа:

Докато има такива като теб, в България гражданското общество може да почака :!: :twisted:

Според горенаписаното лекарите също трябва да спрат да ни лекуват, защото един хирург например взима 500 лева. А :?: :!:

Да те светна - един английски полицай (редови) взима около GBP24,000 годишно, което като се преизчисли с паритет не е много. Средната годишна заплата в Англия е 20К... Знаеш ли за колко време тези биха изхвърчали от работа ако бяха на някоя Лондонска улица :!:

отговора ми беше савсем ритори4ен ,и какво зна4и като мен ?????? ти незнаеш какъв сам аз :!:
не сам виновен аз 4е даржавата ние такава и цялата политика

неизкам да се впускам в излишни спорове просто наистина ми се видя някак си нередно ,поне от моя гледна то4ка

предварително се извинявам на DragoCL като целта мие нее била да го обидия :uups:
ИзображениеИзображение
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 09 Фев 2005, 13:45

dizelboy написа:...отговора ми беше савсем ритори4ен...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Kъртиш бате, направо изнесе мифката и шадравана :!:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Фев 2005, 14:06

В случая не става въпрос дали някой го е страх от проблеми с полицията, а за това че Българина се чувства добре когато прецака или натопи някого. ЗАЩО???
Според по-горе написаното трябва ли да разбирам, че всички сте перфектни в работата си и никога не сте допускали грешки???? А приятно ли ще ви е ако в такъв момент на грешка (сигурен съм, че при всеки го има!) ви натопи някое същество, което единственото интересно нещо в живота му е да направи някоя интрига стоейки тихо отстрани за да гледа самодоволно мизериите причинени от него???
Има един много стар афоризъм, който е пряко свързан с българската народопсихология и в случая беше доказан още един път : "Не е важно аз да съм добре, важното е Вуте да е зле".
Ни най-малко не защитавам тези момчета защотото те са в пряко нарушение на закона, но "нека първия камък хвърли този от вас, който е безгрешен"!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Фев 2005, 14:11

човек ще каже, че всеки втори полицаи си има проблеми, защото май не само тези спят ;)

И каква държава сме в крайна сметка а? Някой би ли ми обяснил? Ама неможете, защото всички трябва да се скатават и едно, че никой не уважава органите на реда, друго, че на тях май не им пука особенно, те си взимат рушветите и си спят нощем ... далавера а? :P

Конкретна ситуация, разбиват ти къщата, да кажем 2-3ма, влизат вътре и ти звъниш в полицията и понеже милите полицай хъркат в този момент, не чуват радиостанцията или трябва да им се повтори 10на пъти докато се разбудят, разтъркат очи и т.н. и в крайна сметка закъсняват с 20се минути, ако ВЪОБЩЕ дойдат и остави, че са те прибили от бой бандитите, aми и са отвлекли всичко с изключение на тапетите и кучето... ЕБАТИ КЕФА!!! Недай си боже на никому...

Иначе ни е хубаво на всички ... 100-120 км/ч из града при ограничение 50, 20-30 кинта и минаваме! Ако вземат книжката на някой и ти я върнат след 6 месеца и акт 200-300лв. едва ли пак така ще караме! Че има тъпи знаци и ограничения не споря, обаче така ли трябва да си отмъстяваме един вид за неразпоредбите в държавата ни?!

Аз предлагам тази снимка да се прати на Господари на ефира и съответните лица да си получат заслуженото! ЗАЩОТО докато си мълчим нищо няма да е наред!

Евала Драго, така се прави!

п.с. Айде сега нахвърлете се и върху мен, обаче не ми пука ;)
Последна промяна vicho на 09 Фев 2005, 14:22, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории