Е34 Сатрият мотор (129к) vs. по-новия (24V 150 к)
Модератор: Технически модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Ми как защо, колега... защото всички са на принципа моето си е най... самоче който и каквото да говори бензина си е най-добрия избор! Който взима дизел определено не е щото върви повече, а понеже най-вероятно успява да си намери крадена нафта и да му излезе по-евтино возенето... поради същата причина и "ние" слагаме газовите уредби. Скандалите винаги ще ги има, няма да спрат никога... Важното е да не забравяме това което ни събира тук, а именно любовта и уважението ни към марката и модела, разбира се 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
ddddk написа:А, някой е споменал вълшебните думички:
"газ-бензин" и "бензин-дизел"
и караницата почва...![]()
... що така...![]()
...
Караницата започва защото половината колеги са големи капацитети на дизеловия мотор

Незнам но в 99 % от случаите колеги с бензин се заяждат с колеги с дизел и 1% обратния случай

Не разбрахте ли че няма значение, важното е да е има мир и любов

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
stambo_81dg написа:а з пък ще кажа без значение къв мотор (без 518,и дизел)
без значение година
лично аз не гледам година а състояние и екстри. наи добре е нов внос от ГЕРМАНИЯ![]()
от италия кола не бих си взел, ефтини са ама после ти излиза през г...за
от към разход почти няма разлика 2.0 , 2.5 , 3.0 , 3.5 едно харчат горе долу.
а за стария и новия мотор 2.0 разликата във вървенето е минимална.
и ако си се насочил към е34 2.0 търси кола като цяло в добро състояние а не с кои мотор еможе и с стария да е но ако е в топ състояние и екстри по добре да вземеш нея
от към разход няма разлика

разликата между новия и стария мотор във вървенето почти няма

........хахахахаха
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
kirililiev написа:stambo_81dg написа:а з пък ще кажа без значение къв мотор (без 518,и дизел)
без значение година
лично аз не гледам година а състояние и екстри. наи добре е нов внос от ГЕРМАНИЯ![]()
и ако си се насочил към е34 2.0 търси кола като цяло в добро състояние а не с кои мотор еможе и с стария да е но ако е в топ състояние и екстри по добре да вземеш нея
от към разход няма разлика![]()
разликата между новия и стария мотор във вървенето почти няма![]()
........хахахахаха
Не бе ,защо направиха тия бмв инженери новия мотор? Що направиха ванос ? Стария тъй добре върви и по як и по икономичен и по здрав..нямат си работа хората и решили да направят нещо друго..
Тука сите май пишат ей тъй , колкото да кажат нещо..
Дайте ни парния двигател , къв бензин къв дизел ква газ.. ?
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Да си споделя личния опит и аз: Преди няколко седмици, брат ми си размени колата с една е30-ка м20 за 3-4 дена. На извънградско мога да кажа, че вървеше колкото мойта
, очаквах повече от е30-ката, мойта е м50 ама е бая тежка. За градско не говоря, щото малко коли са по-бавни от мойта автоматическа бегачка
Състоянието на е30-ката било добро, (и е много яко легнала на земята двувратка с 16-ки, от няколко дена-черен мат
)

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
kirililiev написа:stambo_81dg написа:а з пък ще кажа без значение къв мотор (без 518,и дизел)
без значение година
........хахахахаха
имал съм ги и двата квото и да ми говориш направил съм си някои съпоставаки ИМА разлика ама не е кои знае ква

пък колегата които пита що не дизел- аз лично СЪМ ГО ЗАчЕРКНАЛ С ГОЛЯМ Х
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Добре щом не ти харесва всеки си има мнение по въпроса.То и аз зачеркнах автомобил с газовата уредба преди няколко години.stambo_81dg написа:kirililiev написа:stambo_81dg написа:а з пък ще кажа без значение къв мотор (без 518,и дизел)
без значение година
........хахахахаха
имал съм ги и двата квото и да ми говориш направил съм си някои съпоставаки ИМА разлика ама не е кои знае ква![]()
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
\MITETO\ DSB написа:Добре щом не ти харесва всеки си има мнение по въпроса.То и аз зачеркнах автомобил с газовата уредба преди няколко години.stambo_81dg написа:kirililiev написа:stambo_81dg написа:а з пък ще кажа без значение къв мотор (без 518,и дизел)
без значение година
........хахахахаха
имал съм ги и двата квото и да ми говориш направил съм си някои съпоставаки ИМА разлика ама не е кои знае ква![]()
не че не ми харесва дизела ама много ядове дават специално тези на бмв трябва да го вземеш на 100 000 че да му се радваш, и аз газта съм я зачеркнал

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Да прав си за проблемите.Но мися че ако е подържана няма да имаш никакви ядове.То моя ТДС е на 600К и одгре но още се държи. 

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колеги ,
всеки зачертва колата която му прави проблеми !
Ако е била на газ - никаква ГАЗ
Ако е била дизелче - Никаква Нафта
нормално е когато нещо ти прави проблеми да не ти харесва!
Темата все пак бе за друго благодаря ви , че дискутирате още веднъж... да се придържаме към идеята на темата!
всеки зачертва колата която му прави проблеми !
Ако е била на газ - никаква ГАЗ
Ако е била дизелче - Никаква Нафта
нормално е когато нещо ти прави проблеми да не ти харесва!
Темата все пак бе за друго благодаря ви , че дискутирате още веднъж... да се придържаме към идеята на темата!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
А аз мисля, че няма какво повече да се каже - чу доста мнения-трябва да си си направил извод. Естествено, че "новия" мотор е по-добър. Мисля, че трябва да го имаш на ум когато купуваш автомобила, но това пък съвсем не означава да се купи някой громпул само и само щото е с новия мотор. И пак ще се повторя : Когато купуваш кола "втора" употреба-винаги си вътре... идеята е да не се окажеш с двата крака вътре... защото както каза Дино по-горе в темата "...на стара баба нови зъби и сложи тя пак си е стара " 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:А аз мисля, че няма какво повече да се каже - чу доста мнения-трябва да си си направил извод. Естествено, че "новия" мотор е по-добър. Мисля, че трябва да го имаш на ум когато купуваш автомобила, но това пък съвсем не означава да се купи някой громпул само и само щото е с новия мотор. И пак ще се повторя : Когато купуваш кола "втора" употреба-винаги си вътре... идеята е да не се окажеш с двата крака вътре... защото както каза Дино по-горе в темата "...на стара баба нови зъби и сложи тя пак си е стара "
Здрасти, да ти кажа не споделям мението на Дино и на теб за бабата

Някой ден ще се качиш в моята кола и ще разбереш...

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Peter Angelov написа:dj_ennsy_1 написа:А аз мисля, че няма какво повече да се каже - чу доста мнения-трябва да си си направил извод. Естествено, че "новия" мотор е по-добър. Мисля, че трябва да го имаш на ум когато купуваш автомобила, но това пък съвсем не означава да се купи някой громпул само и само щото е с новия мотор. И пак ще се повторя : Когато купуваш кола "втора" употреба-винаги си вътре... идеята е да не се окажеш с двата крака вътре... защото както каза Дино по-горе в темата "...на стара баба нови зъби и сложи тя пак си е стара "
Здрасти, да ти кажа не споделям мението на Дино и на теб за бабата![]()
Някой ден ще се качиш в моята кола и ще разбереш...
И аз искам да се кача на твойта кола

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5