Старата ми обновена 320-ка
Модератор: bum_bum
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
жестока е брачет,може би само едни ///М огледала и липсват

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
sk. написа:Много добра! Лично на мен ми харесват и 2те коли от Разград... ама няма ли нещо по двигателя да им барнете??
Едната е леко барната,а на другата сега и предстой.Не Разград а Пазарджик

На останалите колеги:радвам се че ви хареса,поне на повечето де.

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
а примерно ако тая броня която той сега си е сложил беше "м" а м-ковта да е някво тюнинг изпълнение щяхте да го обеждавате да си сложи такава нали? просто сте свикнали с някви стериотипи ин е искате да се отклонявате от тях че недай си боже някой да каже че колата ви е селско изпълнение..... различното не винаги означава по грозно.... ососбено за е36 има брони дето са 15 пъти по хубави от м-ковта...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
браво колегаE30_M_Tech_ll написа:а примерно ако тая броня която той сега си е сложил беше "м" а м-ковта да е някво тюнинг изпълнение щяхте да го обеждавате да си сложи такава нали? просто сте свикнали с някви стериотипи ин е искате да се отклонявате от тях че недай си боже някой да каже че колата ви е селско изпълнение..... различното не винаги означава по грозно.... ососбено за е36 има брони дето са 15 пъти по хубави от м-ковта...

E30_M_Tech_ll написа:а примерно ако тая броня която той сега си е сложил беше "м" а м-ковта да е някво тюнинг изпълнение щяхте да го обеждавате да си сложи такава нали? просто сте свикнали с някви стериотипи ин е искате да се отклонявате от тях че недай си боже някой да каже че колата ви е селско изпълнение..... различното не винаги означава по грозно.... ососбено за е36 има брони дето са 15 пъти по хубави от м-ковта...
За мене няма нищо по добро от оргиналната М визия,иначе всеки сам си решава какво да прави с колата си важното е на него да му харесва.
- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
E30_M_Tech_ll написа:а примерно ако тая броня която той сега си е сложил беше "м" а м-ковта да е някво тюнинг изпълнение щяхте да го обеждавате да си сложи такава нали? просто сте свикнали с някви стериотипи ин е искате да се отклонявате от тях че недай си боже някой да каже че колата ви е селско изпълнение..... различното не винаги означава по грозно.... ососбено за е36 има брони дето са 15 пъти по хубави от м-ковта...
евала брато от много време ж тоя форум не съм се кефил толкова и моята като я правя нама да е с м-кова броня

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
devastator написа:Има само една истина в тунинга и тя се казва BMW Motorsport!

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3