Удовлетворение
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Удовлетворение
Здравейте колеги. Искам да споделя изживянато с Вас и да бъда поредния, който го казва - БМВ е номер 1. Днес ми се наложи да измина около 600км в три държави, като по голямата част от маршрута беше по непознати за мен пътища. Та маршрута беше: Сандански - Солун - Вериа - Науса - Солун - Кукуш - Дойран - Струмица - Петрич - Сандански. Прекарах над 10 часа в колата и като се прибрах не усещах никаква болка или схващане (изключвам умората в очите
). Просто това е
за мен. През цялото време автомобила се държеше перфектно: стабилност - 6, ускорение - 6, спирачен път - 6, абе като цяло - отличен. Въпреки, че доста често стрелката на оборотомера отиваше до критичните си стойности, температурата не мръдна от "12" , 11:59" часа. 4 часа карах на фарове и за пореден път се убеждавам в качествата на заводското осветление на автомобила. Мога да говоря още много, но мисля, че вече е излишно. Като цяло извода за мен е един - гледайте си колите както трябва и те ще Ви се отблагодарят. В такива моменти според мен си проличава силата на 5та серия
P.S. Среден разход на гориво 8л./100км. При средна скоросто според мен около 100km/h

P.S. Среден разход на гориво 8л./100км. При средна скоросто според мен около 100km/h
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Така е колега! Голямото си е голямо! В града е една идея по-мудно, но стъпи ли на дългия път, няма какво да му се изпречи...
Като бях малък и ходихме с нашите на море, спирахме по 10 пъти... да се провери маслото и водата аи да починем, че тоя шум вътре сякаш мотора ще роди, ти надува главата... (баща ми караше Полски фиат - четири кръгли фара, четери дискови спирачки, задно предаване...
на какво съм го подлагал... само 2-мата си знаем
). 2008-ма като си взех 34-ката и ходих на море с приятелката ми и съм спрял за 5 минутки в Айтос само за тоалетна. Пътя не се усеща просто, умора-никаква. И като си представя колко хора ме питаха и все още някои ме питат "що не си взе една 3-ка - върви повече" ...

Като бях малък и ходихме с нашите на море, спирахме по 10 пъти... да се провери маслото и водата аи да починем, че тоя шум вътре сякаш мотора ще роди, ти надува главата... (баща ми караше Полски фиат - четири кръгли фара, четери дискови спирачки, задно предаване...

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ей, никакви тройки. Миналото лято в 5 тръгнах от Радомир през София и Бургас до Малко Търново в 12:00. Без да си давам зор.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Така е!нашите коли са най-добрите!мани троики-четворки!Но за да се чувстваш винаги така перфектно трябва да даваш същата перфектна поддръжка на тази красавица!Всичко отминава само Е34 остава!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,радвам се ,че пътуването е минало гладко ,наистина тези машини за това са родени
Карал съм колата 24 часа нон-стоп ,като съм спирал за ядене и толетна само , от Женева до София на един дъх се прибрахме и знам как съм се прибирал с Е36 от Цюрих до София пак на един дъх и как се чувствах тогава ... Място за сравнение няма
Ноември месец една сутрин минах границата в 07.00 часа на ГКПП "Градина" с.Калотина и в точно 19:30 часа Българско време загасих комбито пред хотела в Милано ,изобщо не разбрах какво се случи даже
Продължително пътуване с константни 200 км/ч,на моменти и повече и почти никаква умора ...
Това са автомобилите
Георги Пенчев

Това са автомобилите

Георги Пенчев
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
momo-1st написа:Така е!нашите коли са най-добрите!мани троики-четворки!Но за да се чувстваш винаги така перфектно трябва да даваш същата перфектна поддръжка на тази красавица!Всичко отминава само Е34 остава!![]()
е па смени си аватара

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Манчев73 написа:momo-1st написа:Така е!нашите коли са най-добрите!мани троики-четворки!Но за да се чувстваш винаги така перфектно трябва да даваш същата перфектна поддръжка на тази красавица!Всичко отминава само Е34 остава!![]()
е па смени си аватара
Епа в интерес на истината допреди половин час аватара ми беше на Е34-ка!Пък и не мисля че аватара има значение-важното е на кое си фен и какво караш!Аватар може и счупено жигули да е!Аз ще съм си пак поклонник на БМВ-по специално Е34!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Лятото като идвах към морето с рендака Видин-Несебър за 9 часа и се чуствах като парцал
За коледа като трагнах с е34-ката Несебър-Видин (680км) за 6 часа и малко,а вечерта по крачмите все едно несъм пътувал воубще 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Здравейте,
Охоо то значи скука във вашите коли бе
, след като си минал 1000 км и като слезнеш ако не си наместиш някакъв кокал къде е забавата
Иначе към лятото и аз мисля да сменя колата и се ореантирам към два избора. Единия избор да се метна на 5 серия, понеже винаги първо ме влече интериора на една кола(психическо отклонение и бутончета, светлинки и т.н. много ме влечат
) склонях към е39, но като чета постовете ви(особено на Пенчев страста към мараката) все повече и повече ме влече е34. Живот и здраве и аз се надявам да пробвам вашето удоволствие
Поздрави и безаварийни пътувания
Охоо то значи скука във вашите коли бе

Иначе към лятото и аз мисля да сменя колата и се ореантирам към два избора. Единия избор да се метна на 5 серия, понеже винаги първо ме влече интериора на една кола(психическо отклонение и бутончета, светлинки и т.н. много ме влечат

Тука ще цитирам един колега,който също уважавам много(кара е36 тдс),говорихме си за е34-ката -неговите думи......''обаче доста се замислям да си взема и аз един вечен автомобил''swh_bmw написа:Здравейте,
Охоо то значи скука във вашите коли бе, след като си минал 1000 км и като слезнеш ако не си наместиш някакъв кокал къде е забавата
![]()
Иначе към лятото и аз мисля да сменя колата и се ореантирам към два избора. Единия избор да се метна на 5 серия, понеже винаги първо ме влече интериора на една кола(психическо отклонение и бутончета, светлинки и т.н. много ме влечат) склонях към е39, но като чета постовете ви(особено на Пенчев страста към мараката) все повече и повече ме влече е34. Живот и здраве и аз се надявам да пробвам вашето удоволствие
![]()

by ''kompleksa''
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Истинската кола, се отличава по остра муцуна, и обло дупе и най-вече по НАЙ-големия шестак под капака.

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Станах в 3 сутринта запалих джапанките и в Пловдив, обиколих панаира и обратно във Варна, после на диско 

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2