май сбърках маслото... за съвети моля...
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
В ауди форума можеш да го намериш,от там е колегата.ddddk написа:Писах му Л.С. на колегата, ама забелязах, че рядко се включва във форума, та да видим дали ще отговори скоро...
Дамян
обичам BMW
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Манчев73 написа:баварка написа:Колега аз карам с абсолютно същото масло и нямам проблеми, а колата се кара доста в обороти за мен е добро,препоръча ми го мои приател които работи в магазин за авточасти и тои кара със същото масло.Ако караш яко постоянно в кетчупа слагаи масло с голям вискозитет както каза колегата САСО мотулчето е добре или масло със същия вискозитет примерно 5 на 60.
5 на 60 е по-скоро за Мки бе колега,там хлабините са по-големи
хахаха
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Владо написа:100 лева или окотен мотор... тва верно си е дилема отвсякъде...
така поставен въпроса, чак срам ме хваща какво съм написал

О.К. сменям и не ви занимавам с глупости...

... ами, ако пък маслото е хубаво, както написа колегата баварка... нали за това е форума... да питаме без да се притесняваме че ще ни се смеят

...

kirililiev написа:Манчев73 написа:баварка написа:Колега аз карам с абсолютно същото масло и нямам проблеми, а колата се кара доста в обороти за мен е добро,препоръча ми го мои приател които работи в магазин за авточасти и тои кара със същото масло.Ако караш яко постоянно в кетчупа слагаи масло с голям вискозитет както каза колегата САСО мотулчето е добре или масло със същия вискозитет примерно 5 на 60.
хахаха
Кире братле ти с какво масалце беше,твоита м-ка много хлабини много луфтове

ddddk написа:Владо написа:100 лева или окотен мотор... тва верно си е дилема отвсякъде...
така поставен въпроса, чак срам ме хваща какво съм написал![]()
![]()
![]()
О.К. сменям и не ви занимавам с глупости...![]()
... ами, ако пък маслото е хубаво, както написа колегата баварка... нали за това е форума... да питаме без да се притесняваме че ще ни се смеят![]()
......
Караи си колата и не се занимаваи с глупости,масалцето си го бива не си от хората които карат на умирачка че да слагаш от 200 лв масло.Момчето което ми го продаде е с една е30 комби която се кара настрани постоянно така че не вярвам да си прави експиримент с собствената кола.
- kirililiev
- ентусиаст
-
баварка написа:kirililiev написа:Манчев73 написа:баварка написа:Колега аз карам с абсолютно същото масло и нямам проблеми, а колата се кара доста в обороти за мен е добро,препоръча ми го мои приател които работи в магазин за авточасти и тои кара със същото масло.Ако караш яко постоянно в кетчупа слагаи масло с голям вискозитет както каза колегата САСО мотулчето е добре или масло със същия вискозитет примерно 5 на 60.
хахаха
Кире братле ти с какво масалце беше,твоита м-ка много хлабини много луфтове![]()
![]()
са съм с 10/40 щото е зима,леко притракват повдигачите ама само когато я покарам 20 минути в лютеницата.лятото само 10/60 щото с 10/40 на втория завой на някоя писта повдигачите почват да лопат на умряло

- kirililiev
- ентусиаст
-
BENZINO VN написа:И аз съм с 10/40 и няма грижа вече близо 3000км така че си карай и си свиркай
въпроса е какво 10/40

- kirililiev
- ентусиаст
-
BENZINO VN написа:Ми наливен ВалволинДа не дава господ бели
успех,да не си поредния с тема :колеги проблем

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Joro2004 написа:5 на 60 е по-скоро за Мки бе колега,там хлабините са по-големи
!!!!!
Предлагам тема – "Бисери на деня!" Ще умра от смях...
аз пък ти предлагам да почетеш малко литература
http://www.opieoils.co.uk/c-683-spezial.aspx
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=265292

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , сменяй маслото
Аз на твое място бих стиснал зъби и бих го изхвърлил веднага ...
Техните горива даже са малко по-различни по състав и октаново число , другото за типа двигатели ти го каза
Аз удеве си проверих маслото , от известно време не бях го правил и се изкефих максимално
Вижте сега ,това масло е на 7500 км пробег ,като си избърсах нивомерната щека и като се загледах в салфетката се изкефих адски много
маслото е скъп Castrol Edge Sport 10W-60 ,мотора ми е на много голям пробег ... няма по-важно нещо от перфектното смазване и охлаждане на двигателя
Георги Пенчев

Аз на твое място бих стиснал зъби и бих го изхвърлил веднага ...
Техните горива даже са малко по-различни по състав и октаново число , другото за типа двигатели ти го каза

Аз удеве си проверих маслото , от известно време не бях го правил и се изкефих максимално

Вижте сега ,това масло е на 7500 км пробег ,като си избърсах нивомерната щека и като се загледах в салфетката се изкефих адски много

Георги Пенчев
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3