Демпферна шайба - проверявайте
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Само да кажа днес Проверих Шайбата си ,но как се познава дали е заминала . Гледах много внимателно ,но от двете страни е метална Сигурно гумата е Вътре незнам не и като тези на снимкити ви, Между другото амортисьорчето на оптегача е с пружина вътре не е като амортисьор . 

АВТОЧАСТИ , МАСЛА , АКУМУЛАТОРИ ,НАВИГАЦИИ ,ТОП ЦЕНИ !!!
sashko*** написа:Само да кажа днес Проверих Шайбата си ,но как се познава дали е заминала . Гледах много внимателно ,но от двете страни е метална Сигурно гумата е Вътре незнам не и като тези на снимкити ви, Между другото амортисьорчето на оптегача е с пружина вътре не е като амортисьор .
И аз това разбрах колега за малко да се набутам и с амортисъорче

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Еии тия са ебаси мизерниците. За какво ти вземат 100лв...?
Аз проверих моята и се оказа че е нацепена цялата. Намерих няколко марки, едната е на swag и е 403лв. и някаква немска мисля че беше Ханспрайс или нещо такова за 250лв.
Да попитам колегата Пламен от къде във Варна да си взема шайба на по сносна цена?
Аз проверих моята и се оказа че е нацепена цялата. Намерих няколко марки, едната е на swag и е 403лв. и някаква немска мисля че беше Ханспрайс или нещо такова за 250лв.
Да попитам колегата Пламен от къде във Варна да си взема шайба на по сносна цена?
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
sashko*** написа:Само да кажа днес Проверих Шайбата си ,но как се познава дали е заминала . Гледах много внимателно ,но от двете страни е метална Сигурно гумата е Вътре незнам не и като тези на снимкити ви,
Та и аз като сашко искам да ви попитам как да разбера дали е заминала?Днес гледах моята за 2ри път и я барах така 5 мин.

Благодаря предварително!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
plamen_hh написа:V-max написа:виж първо колко км ще изкара , че тия БГ намеси ....
Според мене ще изкара само да си сменя амортисъорчето на ролката като гледам доста е помогнало на старата да се скъса и на тая ще пимогне или ще къса ремъка зависи от къде ще отдаде.
... почти 20 дни успя да закрепи ремонта , това имах предвид = пари на вятъра , загубено време и нерви .
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
kronos написа:Еии тия са ебаси мизерниците. За какво ти вземат 100лв...?
намирам оригинална на 494 уева , swag-а не е толкова евтин явно
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
plamen_hh написа:И аз на swag намерих обаче няма под 350лвНакрая ще се ядосам ще хвана електрожена ще я заваря и няма никога да се скъса повече
А така, играй остро!
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d