Проблем с мигачите при натисната спирачка...
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Проблем с мигачите при натисната спирачка...
Абе някой да се е срещал със средния проблем... Значи караш си колата и даваш ляв мигач и натискаш спирачка и той почва да цъка на изгоряла крушка...Тоест доста интензивно... Махнеш си крака от спирачката и се оправа...Тоест цъка си нормално... Заслушах се по едно време ми се стори, че нещо цъка в таблото и то без да съм натискал мигач... Странна работа.... Идея някаква??? 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
първото което бих погледнал е алармата и връзката и със мигачите, щото мойта аларма има връзка и към стоп машинката и към мигачите 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Turbo_Ted написа:първото което бих погледнал е алармата и връзката и със мигачите, щото мойта аларма има връзка и към стоп машинката и към мигачите
Ми не аз не си пускам алармата на колата...А и според мене трябваше да прави и с другия мигач така, а тя не прави... Отделно с това на мене алармата ми е свързана светлинно към габаритите...
Re: Проблем с мигачите при натисната спирачка...
виш си масата одзад на стоповетеSaSo написа:Абе някой да се е срещал със средния проблем... Значи караш си колата и даваш ляв мигач и натискаш спирачка и той почва да цъка на изгоряла крушка...Тоест доста интензивно... Махнеш си крака от спирачката и се оправа...Тоест цъка си нормално... Заслушах се по едно време ми се стори, че нещо цъка в таблото и то без да съм натискал мигач... Странна работа.... Идея някаква???
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Някъде ти прехвърла тока по кабелите и става мазало.виж да не съ се протрили някъде.SaSo написа:Абе някой да се е срещал със средния проблем... Значи караш си колата и даваш ляв мигач и натискаш спирачка и той почва да цъка на изгоряла крушка...Тоест доста интензивно... Махнеш си крака от спирачката и се оправа...Тоест цъка си нормално... Заслушах се по едно време ми се стори, че нещо цъка в таблото и то без да съм натискал мигач... Странна работа.... Идея някаква???
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Явно ще се ходи на жичкаджия ... От същата страна постоянно ми гори бушона за габаритите ... Много тъпо честно казано... 

палара написа:виш си масата одзад на стоповетеSaSo написа:Абе някой да се е срещал със средния проблем... Значи караш си колата и даваш ляв мигач и натискаш спирачка и той почва да цъка на изгоряла крушка...Тоест доста интензивно... Махнеш си крака от спирачката и се оправа...Тоест цъка си нормално... Заслушах се по едно време ми се стори, че нещо цъка в таблото и то без да съм натискал мигач... Странна работа.... Идея някаква???
Аз също залагам на масата. Виж някъде не дава добра връзка. Такова нещо ми се беше случило на голфа

- SaSo
- старши ентусиаст
-
А добре де това цъкане което се чува вляво на таблото ( приблизително естествено )... Със сигурност има няква връзка...Ама каква ще е ... В таблото има ли някви релета които играят роля за мигачите...
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
има реле в таблото но да ти кажа и аз залагам на масата при стопа
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Мисля че когато ти прехвърли ток към мигачите и чуваш релето.Но не е проблема в него.Извади буксата на стопа и я пръсни с ВД може да помогне.SaSo написа:А добре де това цъкане което се чува вляво на таблото ( приблизително естествено )... Със сигурност има няква връзка...Ама каква ще е ... В таблото има ли някви релета които играят роля за мигачите...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
11 мнения
• Страница 1 от 1