Проблем с мигачите при натисната спирачка...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Проблем с мигачите при натисната спирачка...

Мнение от SaSo » 09 Фев 2009, 22:40

Абе някой да се е срещал със средния проблем... Значи караш си колата и даваш ляв мигач и натискаш спирачка и той почва да цъка на изгоряла крушка...Тоест доста интензивно... Махнеш си крака от спирачката и се оправа...Тоест цъка си нормално... Заслушах се по едно време ми се стори, че нещо цъка в таблото и то без да съм натискал мигач... Странна работа.... Идея някаква??? :shock:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 09 Фев 2009, 22:45

първото което бих погледнал е алармата и връзката и със мигачите, щото мойта аларма има връзка и към стоп машинката и към мигачите ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 09 Фев 2009, 22:49

Turbo_Ted написа:първото което бих погледнал е алармата и връзката и със мигачите, щото мойта аларма има връзка и към стоп машинката и към мигачите ;)

Ми не аз не си пускам алармата на колата...А и според мене трябваше да прави и с другия мигач така, а тя не прави... Отделно с това на мене алармата ми е свързана светлинно към габаритите...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с мигачите при натисната спирачка...

Мнение от палара » 09 Фев 2009, 22:51

SaSo написа:Абе някой да се е срещал със средния проблем... Значи караш си колата и даваш ляв мигач и натискаш спирачка и той почва да цъка на изгоряла крушка...Тоест доста интензивно... Махнеш си крака от спирачката и се оправа...Тоест цъка си нормално... Заслушах се по едно време ми се стори, че нещо цъка в таблото и то без да съм натискал мигач... Странна работа.... Идея някаква??? :shock:
виш си масата одзад на стоповете

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 09 Фев 2009, 23:13

SaSo написа:Абе някой да се е срещал със средния проблем... Значи караш си колата и даваш ляв мигач и натискаш спирачка и той почва да цъка на изгоряла крушка...Тоест доста интензивно... Махнеш си крака от спирачката и се оправа...Тоест цъка си нормално... Заслушах се по едно време ми се стори, че нещо цъка в таблото и то без да съм натискал мигач... Странна работа.... Идея някаква??? :shock:
Някъде ти прехвърла тока по кабелите и става мазало.виж да не съ се протрили някъде.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 09 Фев 2009, 23:32

Явно ще се ходи на жичкаджия ... От същата страна постоянно ми гори бушона за габаритите ... Много тъпо честно казано... :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 09 Фев 2009, 23:32

палара написа:
виш си масата одзад на стоповете

Аз също залагам на масата. Виж някъде не дава добра връзка. Такова нещо ми се беше случило на голфа :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 10 Фев 2009, 22:57

А добре де това цъкане което се чува вляво на таблото ( приблизително естествено )... Със сигурност има няква връзка...Ама каква ще е ... В таблото има ли някви релета които играят роля за мигачите...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 10 Фев 2009, 23:09

има реле в таблото но да ти кажа и аз залагам на масата при стопа
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 11 Фев 2009, 0:30

SaSo написа:А добре де това цъкане което се чува вляво на таблото ( приблизително естествено )... Със сигурност има няква връзка...Ама каква ще е ... В таблото има ли някви релета които играят роля за мигачите...
Мисля че когато ти прехвърли ток към мигачите и чуваш релето.Но не е проблема в него.Извади буксата на стопа и я пръсни с ВД може да помогне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Фев 2009, 18:19

Сандо ела в сервиза на Ясен утре да го диплиме
Изображение

Назад към E34