Малко HELP за Температурните датчици за M50B25
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Малко HELP за Температурните датчици за M50B25
Здравейте,
КОлеги взех си два датчика от м50б20 за моят б25 но сега вийдам 4е номерата не са съ6тите които ги дават за м50 в РЕАЛОЕМ.ком
Номерата им са: 1710535 130 градуса МАХ VDO Germany 7.92
1709967 140 градуса МАХ VDO Germany 7.92
немога да намеря нищо за тях в NET-a ?
Някои има ли иедея дали стават за М50Б25ту
Взех ги да сменя моите, че стрелката за температурата стои 1мм след 12ч. и ми казаха да сменя датчиците, че може да са прецакани. Пък и ги взех тънко..
КОлеги взех си два датчика от м50б20 за моят б25 но сега вийдам 4е номерата не са съ6тите които ги дават за м50 в РЕАЛОЕМ.ком
Номерата им са: 1710535 130 градуса МАХ VDO Germany 7.92
1709967 140 градуса МАХ VDO Germany 7.92
немога да намеря нищо за тях в NET-a ?
Някои има ли иедея дали стават за М50Б25ту

Взех ги да сменя моите, че стрелката за температурата стои 1мм след 12ч. и ми казаха да сменя датчиците, че може да са прецакани. Пък и ги взех тънко..
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
проблема не е дат4ика а самото табло разглобява6 го и побутва6 малко стрелката пр с 1 мм като е на 0 и след това пробва6 ако не стане пак дат4иците се сменят единствено ако не ти от4итат реална температура при диагностика като го свери6 и с термометър допъстимо е да бърка около 5 градуса
аз имах съ6тия проблем но в минос 3мм смених таблото уверих се 4е е то разглобих го и го направих пробваи за 100% с др табло но споредмен е таблото
колега може ли да ми каже6 колко горе дло ти гори м50б25-то извън града при спокоино каране и при ръ4ка?
аз имах съ6тия проблем но в минос 3мм смених таблото уверих се 4е е то разглобих го и го направих пробваи за 100% с др табло но споредмен е таблото
колега може ли да ми каже6 колко горе дло ти гори м50б25-то извън града при спокоино каране и при ръ4ка?
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Ако стрелката стои 1mm.след 12часа не мисля,че е проблем.
На Е36-цата ми,като си беше М50В20 си беше там и сега с М52В28 отново си е там.
Ако започне да ходи нагоре,май вече е проблем.
Най добре,когато е загряла добре колата та ти,измери тем.на охлаждащата течност с термометър за да спокоен.Замервания можеш да правиш и в етапа на загравяне не автмобила за да знаеш къде по месторазположенение на стрелката отговаря на реалната температура.Това можеш да го направиш и на дигностика при закачен четец и следиш промените в периода на загравяне.
На Е36-цата ми,като си беше М50В20 си беше там и сега с М52В28 отново си е там.
Ако започне да ходи нагоре,май вече е проблем.
Най добре,когато е загряла добре колата та ти,измери тем.на охлаждащата течност с термометър за да спокоен.Замервания можеш да правиш и в етапа на загравяне не автмобила за да знаеш къде по месторазположенение на стрелката отговаря на реалната температура.Това можеш да го направиш и на дигностика при закачен четец и следиш промените в периода на загравяне.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Zaho
-
-
BMWm5 написа:проблема не е дат4ика а самото табло разглобява6 го и побутва6 малко стрелката пр с 1 мм като е на 0 и след това пробва6 ако не стане пак дат4иците се сменят единствено ако не ти от4итат реална температура при диагностика като го свери6 и с термометър допъстимо е да бърка около 5 градуса
Провах с друго табло пак същото..
А за рахода при ръчкане извънградско 14/100 градско 20 - 25
При нормално каране градско 14/100 извънградско леко не съм карал още

Но тези засичания съм ги правил от пълен до пълен резервоар И още докат оми беше откачен дебитомера Тоест в Авариен режим на компютъра
Сега ми е паднал разхода леко но не съм го засичал че и не го карам много зимата.
Никои ли няма идея за тея температурни датчици дали ще станат за М50Б25 ???
И въобще каква разлика може да има в температурните датчици за различните двигатели ?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Eто ги тук за твоя мотор:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
А тези дето си ги дал не са пълни като номера и не може да се проверят
Така като чета ,май си ги взел втора ръка?
По добре си ги купи нови и то оригинал, температурата на колата не е от нещата с които трябва да си правиш експерименти
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
А тези дето си ги дал не са пълни като номера и не може да се проверят

Така като чета ,май си ги взел втора ръка?
По добре си ги купи нови и то оригинал, температурата на колата не е от нещата с които трябва да си правиш експерименти

- Zaho
-
-
Колеги Тея неща са ясни RealOEM.com и стандартните ястно !
Но тея какви са бах му маа.. нема ги никаде тея номера на тея датчици които съм взел..
Ще ги подаря на някои и ще си взема оригиналните нови...
Но тея какви са бах му маа.. нема ги никаде тея номера на тея датчици които съм взел..
Ще ги подаря на някои и ще си взема оригиналните нови...
- Zaho
-
-
liloff написа:Аз ще сменям уикенда единия датчик, новия ми се търкаля в багажника. Ако искаш преди това ще снимам какво пише на датчика за ЕКУ-то (предния), да не се набутваш излишно.

10 мнения
• Страница 1 от 1