Ръчен шибидах Е36 проблем!Помогнете!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ръчен шибидах Е36 проблем!Помогнете!
Колеги помогнете.Дръжката на шибидаха ми остана в ръцете неще да мърда шибидаха нито назад нито напред.Въпроса ми е трябва ли да си смъквам тавана за да разглобя шибидаха?Моля отговорете ако имате снимки с начини на разглобяване много ще ви бъда благодарен!

///sasho написа:За какво по точно ще разглобяваш тавана? Щом си счупил дръжката само я смени с нова и готово.
Баце не е проблема в дръжката като го въртя да се дигне на горе той изобщо не мърда като тръгна да въртя да се пребере в тавана и да се отовори отпред таман се накланя и зацепва съмневаме че има нещо спекло или откачено или заяло.
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Няма как .Ако искаш да оправиш шибидаха трябва да свалиш тавана.Но внимавай като откачаш колонките да не счупиш щипките.Свалянето на шибидаха е малко кофти работа и внимавай на самия шибидах има едни водачи запомни къде са за да не ти стой после на криво Аз патих от тази работа Даже сега пак трябва да го свалям щото и на мен нещо пак се прецака
Не всичко което лети се яде
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
Mitaka85 написа:Свалянето на шибидаха е много кофти работа . Прежали го и не го ползвай
Наистина ли ?
Тази тема може да помогне: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=106807
6 мнения
• Страница 1 от 1