ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Айде едно клипче от тая сутрин.. ххаха в 4:00 нещо не ни свъртя с @mladi
Та той беше оператор, а аз се пробвах на 1-2 завоя
Ето едно от заснетите клипчета.. нищо особено, но все пак..
http://www.youtube.com/watch?v=zdVDYGN5Hio
Та той беше оператор, а аз се пробвах на 1-2 завоя
Ето едно от заснетите клипчета.. нищо особено, но все пак..
http://www.youtube.com/watch?v=zdVDYGN5Hio

E34, E38
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Имаше и по-добри моменти но за жалост паметта на картата стигна само за това,ако има мераклии дори и не в събота само ,а и през седмицата-звънкайте и да правиме по-нещо интересно!Аз се здърпах вече с един комшия за дето само съм бил форсирал...хехехе няк'ав смешен комуняга слиза от голфандата 2-ка и вони на алкохол,без малко да види бордиура до носът си...но за жалост му се размина(до другия път
)Еееей така става в 4 сутринта с вратите на пред и задника настрани...

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Леле аз да пропусна това снощи, няма да си го простя
, другия път съм на линия, снощи имах малко работа и за това не доидох надявам се да бъда извинен
Довечера предполагам може да има и изненади, но това зависи от Младен, уж 316i а какъв глас вади

- mladi
- младши ентусиаст
-
ти драго остави 316-ката,да не идва 18-ката,малеее пък за 20-ката да не говориме---работата става сериознаааа аз се скривам
базика ме се ама работата не е на добре май?!какво става,никой-нищо конкретно не казва?примерно в събота мисли ли да идва към 15.00,пред техномаркет или неее...?аз тая,че и другата събота ще съм без кола по обясними причини за тези ,които идват най-често
но ще присъствам за да се нагледам на РАСОВИ автомобили
(цитат от един автор хехехе) и приятни разкази и случки!!!

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Аз за расови автомобили не сам чувал
, обаче сякаш наскоро сам мервал в нашия град някои друг
. Събота сме на паркинга на ТЕХНОМАРКЕТ 15:00ч. Може да има и изненади за няки от нас де
абе който иска да идва да види за какво става дума, надявам се да се съберем повечко хора, времето се стопли и предполагам че ще доидат повечко ентусиасти 

- mladi
- младши ентусиаст
-
Еми Вальо,ще те очакваме да се завърнеш тогава!До летището никой не е ходил.Аз съм навит да пробваме там,дали ще минем метър обаче не се знае,щото го охраняват едни дядковци!Митко с е39-ката беше обещал да оправи нещата за летището ама замина на кораб и сега за пролет май ще се връща!Ако ,някой има връзка или нещо подобно нека ги вкара в действие и да пробваме една сбирчица за малко на това наше голямо и хубаво летище...малииииии кво ще става там!!!!! 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- mladi
- младши ентусиаст
-
Абееее пистолети-мистолети....знам ги аз тея пумияри да не стане така да им ги завра някъде тия пистолети ае ше им е.... майката!Големи изроди имало в нашия град брееее писна ми от пияни пазачи размахващи оръжие.Ако е било към края на лятото може и военни да си улучил ае за тях съм съгласен да размахват ама пак не е правилно така ама айде да не влизам в подробности...лятото има стрелби на полигон Шабла и може да използват понякога нашето(бивше)летище за престой,ама иначе не вярвам да има самолети или някаква бойна техника та да я охраняват със зъби и нокти!Абе ще видим трябва да опитаме пък каквото стане!Мене ще ме возили някой хехехе ,че аз кола май,май скоро няма да карам ?!
Еииййййй Калоянеее ти влизаш ли в тоя сайт изобщо беее? Един ред не си написал от месец насам...тцтцтц еееййй!

Ако имаше такова нещо снощи щтяха да доидат до такава степен дивях чак гума грамнах и то се чува щтяха да доидат на момента. А за самолети мноо ме съмнява да кацат там пистата е ужасна натрошен бетон панели неможеш да се изсилиш както трябва ако успея да се измакна за събота треа да се отиде да си напраим гнусното 

I'm Not Alone