Защо избягах или защо не съм ?
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...
Напълно съм съгласен с marti the pi4- точно така стоят нещата
Добре, че винаги кат се уморя от скапаните пипони мога да си отида в истинския дом-Land of the Free-Home of the Brave или просто USA!!!

Добре, че винаги кат се уморя от скапаните пипони мога да си отида в истинския дом-Land of the Free-Home of the Brave или просто USA!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Спомняш ли си, Too Cool, точно заради твой пост по една такава подобна тема се регистрирах във форума.
Не искам пак да се караме, само бих те "поправил", ако може, разбира се :
Land-of-the-Police, Home-of-the-no-nationality-people.
Наистина не искам да се карам с никой, но така като гледам някакъв такъв пост как се мъдри, възхвалявайки една от най-големите лъжи на планетата и не мога да се сдържа да не напиша нещо
Не искам пак да се караме, само бих те "поправил", ако може, разбира се :
Land-of-the-Police, Home-of-the-no-nationality-people.
Наистина не искам да се карам с никой, но така като гледам някакъв такъв пост как се мъдри, възхвалявайки една от най-големите лъжи на планетата и не мога да се сдържа да не напиша нещо

MORE BEER!
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Azrail написа:Land-of-the-Police, Home-of-the-no-nationality-people.

Забравих кой каза по-горе, че демокрацията в западния свят е всъщност по-зла от най-дивия комунизъм. Много е прав. Свободата е илюзия за поне 90% от гражданите. Но има някакъв малък процент, който се е самореализирал и е проумял как работи системата. Тогава може и да се освободиш... но може и да не успееш.
- maximum_max
- Потребител
-
kay написа:..Забравих кой каза по-горе, че демокрацията в западния свят е всъщност по-зла от най-дивия комунизъм. Много е прав. ..
...Хмм, да.. Свободата е понятие (в психологията и филосовско). Най-общо то пряко се отнася към отговорността, която хората избират да поемат или не. В тази връзка - вече е доказано (пр. Ерих Фром), че хората не търсят (нямат необходимост) от свобода на всяка цена....
...Та. Ако си отговорен за действията си, ако си отстояваш позицията и следваш целите си, то това значи, че си най-близо до свободата. А как и къде ще го правиш.... ми избери си!
И, към всички, които са избрали своя начин: Ако имате отговор на въпроса "Защо?" и ясна позиция, то тогава усещането за свобода ви е познато състояние и аз уважавам избора ви. Какъвто и да е той!

Re: ...
Тоо Cool написа:мога да си отида в истинския дом-Land of the Free-Home of the Brave или просто USA!!!
Какво правиш още тук, не ми става ясно само? Бегай във великата страна, остави ни нас тука да си се мъчим в помията

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
US POWER
Защо ли няма повече потребители като Azrail? Наистина в един предишен пост малко поизострихме тона, но сега след като вече те познавам лично, а и виждам, че говоря с културен и цивилизован човек напълно споделям виждането ти-никакви кавги и заяждания-всеки си има мнение
Жалко обаче, че има и смехорани дето нещо се опитват да ми кажат нещичко-гонят ли ме що ли
- ама не мога да им разбера малоумните изказвания. Визирам tsvet4o ако не му е ясно още
.
Не се въздържах и взех, че и аз пуснах мнение по темата-ми няма как-моята страна е Америка, за мен тя е Страната на свободните, Домът на смелите и ВИНАГИ ще бъде такава- това, че по някяква случайност съм и български гражданин не ме притеснява ама хич. Просто съм горд винаги, когато нарекат ПРЕЗИДЕНТА НА ЩАТИТЕ- ГОСПОДАР НА СВЕТА, винаги, когато само за няколко дена американските сили смазват някакви неизживяни диктаторчета, а не им се молят за щяло и нещяло както българите за своите граждани държани и измъчвани в скапаната Либия и за МНОГО още неща! Е това е- всеки си има мнение и като гледам доста хора не са съгласни с мен ама тва си е техен проблем-важното е бензин и power да има и както каза по-горе Azrail- не искам да се карам с никого.

Не се въздържах и взех, че и аз пуснах мнение по темата-ми няма как-моята страна е Америка, за мен тя е Страната на свободните, Домът на смелите и ВИНАГИ ще бъде такава- това, че по някяква случайност съм и български гражданин не ме притеснява ама хич. Просто съм горд винаги, когато нарекат ПРЕЗИДЕНТА НА ЩАТИТЕ- ГОСПОДАР НА СВЕТА, винаги, когато само за няколко дена американските сили смазват някакви неизживяни диктаторчета, а не им се молят за щяло и нещяло както българите за своите граждани държани и измъчвани в скапаната Либия и за МНОГО още неща! Е това е- всеки си има мнение и като гледам доста хора не са съгласни с мен ама тва си е техен проблем-важното е бензин и power да има и както каза по-горе Azrail- не искам да се карам с никого.

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги
айде пак се започна 

E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Да бе страната на свободата ХА ХА.
От 11 септември даже да скачаш и на метал концерт не може там.
Охраната те изнася. Къде е тая свобода, не я виждам
.
Стига глупости, моля
От 11 септември даже да скачаш и на метал концерт не може там.
Охраната те изнася. Къде е тая свобода, не я виждам

Стига глупости, моля

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хайде пак се почна...
Too Cool, благодаря за топлите думи, ласкаеш ме
Човека по-напред каза, че "по стечения на обстоятелствата" си има българско гражданство. Може би биография искате да ви напише?
Аз също не харесвам начина му на мислене, както и този на американците, защото това, че наистина си една от най-мощните държави в света по никакъв начин не ти драво право да се държиш като световен полицай и да се тупаш в гърдите. А и още едно пояснение - всеки знае, че войната в Ирак не е защото американският президент на драго сърце би прежалил хиляди войници само и само да "избави" иракчаните от Саддам, а защото на Америка и трябва евтин петрол.
Ма... Имат си глава на раменете (къде със сиво вещество, къде без) - мислят си, решават си и си се оправят. Нито един от вас (според мен) няма право така нагло да пита защо еди-кой-си не си е отишъл еди-къде-си, защо небето е на решето от озонови дупки, че чак въздухът издиша и всякакви тям подобни простотии.
Този форум е за да се изказват мнения, а не да се плюем един друг (доста безсмислена работа тва с плюенето де). Ако имате чак толкова огнен темперамент, че не можете да го контролирате - те ви БИАД, те ви НАЙ КЛУБ, абе изобщо заведения, където можете да си "премерите силите" с човек, който не е на вашето мнение - дал Господ. Но не и тук. Моля.

Too Cool, благодаря за топлите думи, ласкаеш ме

Човека по-напред каза, че "по стечения на обстоятелствата" си има българско гражданство. Може би биография искате да ви напише?
Аз също не харесвам начина му на мислене, както и този на американците, защото това, че наистина си една от най-мощните държави в света по никакъв начин не ти драво право да се държиш като световен полицай и да се тупаш в гърдите. А и още едно пояснение - всеки знае, че войната в Ирак не е защото американският президент на драго сърце би прежалил хиляди войници само и само да "избави" иракчаните от Саддам, а защото на Америка и трябва евтин петрол.
Ма... Имат си глава на раменете (къде със сиво вещество, къде без) - мислят си, решават си и си се оправят. Нито един от вас (според мен) няма право така нагло да пита защо еди-кой-си не си е отишъл еди-къде-си, защо небето е на решето от озонови дупки, че чак въздухът издиша и всякакви тям подобни простотии.
Този форум е за да се изказват мнения, а не да се плюем един друг (доста безсмислена работа тва с плюенето де). Ако имате чак толкова огнен темперамент, че не можете да го контролирате - те ви БИАД, те ви НАЙ КЛУБ, абе изобщо заведения, където можете да си "премерите силите" с човек, който не е на вашето мнение - дал Господ. Но не и тук. Моля.
MORE BEER!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5