Тампони Е32 750
Модератор: Технически модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Penchev написа:
Тампоните имат едни малки белези - триъгълничета ,които при запресоването към носачите трябва да сочат едно към друго ,един вид двата тампона да се сочат един друг ,като е вдигната колата на крик и ги гледаш отдолу , по този начин ли са набити ? Това принципно няма особенна връзка с вибрациите ,но има с продължителноста на живота им![]()
Георги Пенчев
За тва съм почти 100% сигурен,че не са ги направили така тампоните - да сочат един към друг. Иначе тресенето е отпред, щото се возих озад и при проблемните скорости отзад почти нищо не се усеща,а на шофьора ще му откъсне ръцете.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Този кривия носач на е34-ката не мога да му избия шарнира - болят ме и двете ръце от ударите по него, ама не мърда изобщо - не зная има ли някакъв трик - дори накрайника на кормилната не можах да избия. Много тегава работа 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
dokie написа:Този кривия носач на е34-ката не мога да му избия шарнира - болят ме и двете ръце от ударите по него, ама не мърда изобщо - не зная има ли някакъв трик - дори накрайника на кормилната не можах да избия. Много тегава работа
Здрасти, шарнирите на Е34 не се сменят, само тампони

Успех
- dokie
- ентусиаст
-
Peter Angelov написа:Здрасти, шарнирите на Е34 не се сменят, само тампониТака че просто си вземи направо нови носачи и на преса се поставят тампоните
Също си вземи нещо да ти помогне за развиване има такива шпрейчета...
Успех
Аз свалих носача откъм тампона (целта е смяна на тампоните), но не можах да избия шарнирния болт от планката. Казаха ми, че се сваляло цялото и с другия носач - отделяло се от амортисьора... и спрей не помогна - иначе всички гайки са развити - отива на майстор в петък...
Стрелката на зелените Лемфьордери накъде трябва да сочи при пресоването?! (45лв/бр. в АутоПлюс между другото)

Последна промяна mom4i на 11 Фев 2009, 10:28, променена общо 1 път
mom4i написа::OT:
Понеже нямам вече Е34-ка а имам два такива бели-ако някои му трябват нека свирка![]()
Колега, началото на лятото на 2008 си купих от теб именно от тези тампони и ги смених, в момента - няма и 10,000 км по-късно, твоите тампони са леш, а уж бяха най-усилените за V12 двигателите (еквивалентни на 31121136607). Вярно, не бяха скъпи, но сега съжалявам че ги купих, защото ако бях дал 35 лева повече щях да карам оригинални тампони за М5 от Дарукар, а ако бях дал 15 лева повеч щях да карам оригинални 607 от Лемфьордер.
Оставям настрана това, че продаваш комерсиално навсякъде, скрит под различни никове и правиш уж неволни коментари там, където някой търси части, но поне тези тампони моля те не ги предлагай по този начин занапред, не е до парите - качеството им е незадоволително.
- dokie
- ентусиаст
-
Зелените Лемфьордери са нещо страшно - сеенето напълно изчезна колата стои много по-здраво на пътя. Дали инвестицията е дългосрочна ще разбера чак след време по нашите пътища.
Майстора каза само едно: "С толкова качествен материал отдавна не съм работил!"
Майстора каза само едно: "С толкова качествен материал отдавна не съм работил!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ето въпросните тампони ,за които Явор Постамн спомена
С бялата пластмаса са ментетата а със зелената са истинските
Аз бях при него катоп ги сменя и видях какво е наистина тампон на нищо километри ,които играе само с пръст като го натиснеш
Забележете и самите гуми на зеления колко са по-плътни
Това не са тампони
Георги Пенчев

С бялата пластмаса са ментетата а със зелената са истинските

Аз бях при него катоп ги сменя и видях какво е наистина тампон на нищо километри ,които играе само с пръст като го натиснеш

Забележете и самите гуми на зеления колко са по-плътни
Това не са тампони

Георги Пенчев
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5