седалки от дясна на лява дирекция - въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
седалки от дясна на лява дирекция - въпрос
Обърнах форума от ровене, не съм спал, ял и т.н. и още не мога да намеря отговор на въпроса ми, а именно:
Как се прехвърля датчика за пасажерския бег? седалката се маха от основата там (релсичките) и се слага на другата основа или ... ?
Как се прехвърля датчика за пасажерския бег? седалката се маха от основата там (релсичките) и се слага на другата основа или ... ?
Колега, за да обърнеш датчика трябва да разшиваш седалките (а това не е добра идея и ще струва някоя друга стотачка (ако ще го прави тапицер).
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=30
Тук пише как може да симулираш, че постоянно има седнал пасажер, не е сложно, според мен не е голям компромис (просто ако се блъснеш, недай си боже, със сигурност ще се отвори и пасажерския аербег, нищо повече).
А ако ти се ще да се занимаваш и да поверяваш така важната задача (да се отвори аербега на пасажера до теб) на въпросния нежен датчик, разшиваш седалката, той се намира в нея. Представлява нещо като мрежа от тънки проводници:
После разшиваш и седалката от деснячката и го инсталираш в нея. Не съм го правил.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=30
Тук пише как може да симулираш, че постоянно има седнал пасажер, не е сложно, според мен не е голям компромис (просто ако се блъснеш, недай си боже, със сигурност ще се отвори и пасажерския аербег, нищо повече).
А ако ти се ще да се занимаваш и да поверяваш така важната задача (да се отвори аербега на пасажера до теб) на въпросния нежен датчик, разшиваш седалката, той се намира в нея. Представлява нещо като мрежа от тънки проводници:
После разшиваш и седалката от деснячката и го инсталираш в нея. Не съм го правил.
Последна промяна PeReZ на 09 Фев 2009, 0:24, променена общо 1 път
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
мислех, че ще е по-лесно, ако сменя само "скарата" отфолу, смисъл, да остава релсичките както са си и да заменя само седалките, но явно това не е начинът, защото датчика се намирал в седалката. Така ще процедирам, ще се симулира натоварване на седалката, не искам да прецаквам салончето.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Няма никакво разшиване
сваляш седалките,разкачаш ги..те са на едни като щипки,които са мн трошливи и е почти 100% че ще ги счупиш - евтини са..оттам откачаш тапицерията(никъде няма да я разшиваш - това да не е шев и кройка) и си вадиш датчика..той се намира в най-горната част,между дунапрена и тапицерията на седалката..като го свалиш по същия начин закачаш плата(кожата) на металните кукички и си го сглабяш
и да се похвалиш с новото рикардо ей

сваляш седалките,разкачаш ги..те са на едни като щипки,които са мн трошливи и е почти 100% че ще ги счупиш - евтини са..оттам откачаш тапицерията(никъде няма да я разшиваш - това да не е шев и кройка) и си вадиш датчика..той се намира в най-горната част,между дунапрена и тапицерията на седалката..като го свалиш по същия начин закачаш плата(кожата) на металните кукички и си го сглабяш

и да се похвалиш с новото рикардо ей

4 мнения
• Страница 1 от 1