m3 na gas...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 07 Фев 2009, 20:52

S 70/3 написа:колко много грешни постове про4етох .....но карането на газ си е клошарство в пълния смисъл..

Наистина не искам да те обидя,но най грешните и тъпи постове в тая тема са твоите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 07 Фев 2009, 21:09

ок..аз съм глупак и грешен..отивам да си сложа и метан и пропан нека има...дори ще си поръ4ам пружина навиваема и така ще карам...вие сте луди не аз..сгрешили сте концепцията..като искаш ефтино електромобил или колело...това е кола бърза кола на която на резервоара и пише super bleifrei ...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 07 Фев 2009, 21:38

Е не бате не ви ли писна от тея абсолютни тъпизми - ако искаш икономия купи си колело :shock: :shock: :roll:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 07 Фев 2009, 21:50

Абе хора, толко страници се изписаха и нищо. Значи има един начин да си разбере всеки сам за себе си:
  1. купува си 2 м3-ки
  2. слага на едната газ
  3. кара и ги сервизира еднакво и 2-те

и ще разбере кое му е по-добре

Всичко друго си е чесане на клавиатурите тука. Ако не можем да изпълним горните условия и да споделим преки впечатления, само спамим. Пожелавам ви приятни занимания с това дето го правите.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 07 Фев 2009, 22:51

Той пича С70 изначално е в грешка!Аз така като го слушам излиза че който има М3 е някакъв невероятен тарикат, който ако си тури газ и моментално ще му падне реномето!Ало момко, осведоми се за цените, има бая народ в БГ дето без проблем ще кара и сервизира М3 Е46!Тука работата е друга и тъпизмите ти относно колелото няма изобщо да ги коментирам, щото стана толкова трагичен вече че не знам има ли накъде повече!Явно ти си от комплексираните хора, дето се притесняват някой квартален селски клюкар да не ги види че са на газ и да не земат да не те харесват вече пиклите!Къде е логиката да слагаш 2 пъти повече и да получаваш същия резултат?Карал ли си добре настроена силна кола с ГИ?То отговора е ясен, като ти гледам умотворенията за ролс ройси и колела!Първо Ролса е на светлинни години като реноме от БМВ и там работата е показност, не любов към марката!Просто всеки който иска да се покаже че има пари, си купува тия коли, не че са лоши, напротив, ама няма фенщина в тях, няма тръпка!Някой е казал бензина е най и ти повтаряш като папагал!Ок, ама има и други варианти, никак не лоши при това!Всичко е култура и ценностна система, а ние българите, в това отношение сме си ебали майката, с извинение!Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 08 Фев 2009, 9:29

ако смятате за нормално си слагаите газ...ама преди това си купете м3..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Фев 2009, 12:41

Spit-Fire написа:Е не бате не ви ли писна от тея абсолютни тъпизми - ако искаш икономия купи си колело :shock: :shock: :roll:

:bowdown:
Имам някакъв смисъл (макар и минмален) да сложиш гас на някаква голяма кола с която пътуваш 5000 км на месец , но защо по дяволите ще слага гас на супер спортист - тази кола е за кеф и пилене на гуми , не за газификация и броене на стотинки :idea: :idea: :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 08 Фев 2009, 13:14

според мене на такива коли гас НЕ ! Като ти се вижда че гори много м3 , просто си взимаш друга кола . Незнам според мен това е цървулска работа на м3 или на г55 и така нататък да сложиш гас. Като си имал 100к за кола ще имаш после и за бензин.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 08 Фев 2009, 13:32

в предишното си мнение сложих линк за това как АЦ Шницер правят двигателя на М5 от507 на 550 коня като му слагат ГИ. изгорелите газове са по-малко, а в германия се плаща данък спрямо изгорелите газове.

Въпрос! защо да не карам кола с повече коне и да плащам по-малко за нея ?

отговорете си сами ...
БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Фев 2009, 13:40

шото си тука и тря си лош,ама гумите втора употреба,ако може..
супер спортяга е макларъна ф1,дето май не става за ежедневка,а и няма място за газ

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 08 Фев 2009, 15:16

:weed: Простотия до шия
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 08 Фев 2009, 18:27

На газ,ама като се развият кранчетата на изпарителя върви колкото на бензин :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от divane-s-m10 » 08 Фев 2009, 20:02

Остава на задното стъкло
"Аз не съм просто бърз аз съм много бърз ....

... И съм на ГАЗ"
:help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Фев 2009, 22:51

абе батенца,аз да съм финансово неограничен,46-та ще я търкалям на газ-мас-прас и олио,нека да е с с54,ще разпилявам елитния к**ва,се пудря качествено и ич няма ми дреме за несъоществените мечти на околните..а кога съм разстроен,ще има едно ръбато,дето не привлича материалното око и ще си е за мене,като успокоително..е там копче за алтернатив няма да има

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 09 Фев 2009, 0:51

Айде стига празни приказки ...
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Предишна

Назад към Tuning