ел.стаклото изщрака и отказа???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 3.0 Д
Мечтае да кара: X5 M 5.0D

ел.стаклото изщрака и отказа???

Мнение от ivailo » 08 Фев 2009, 12:52

от какво може да е колеги,как да свала кората някаде има ли снимки на демонтирането и ---лявата кора до шофиора.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Фев 2009, 12:54

Потърси с Търсачката горе - "Търсене" - има достатъчно много изписано по въпроса :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 08 Фев 2009, 14:22

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БАГЕР
Детайли за колата: 4 ВРАТА

бмв

Мнение от m3 metanoviq » 08 Фев 2009, 15:04

мойе да ти е заминал гребена на механизма на ел .стъклото ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 08 Фев 2009, 15:07

Пласмасовия водач най-вероятно.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Потребител
Аватар
Кара: bmw E36
Мечтае да кара: natokana bima

Мнение от BeSnIq_NGP » 08 Фев 2009, 15:52

Най-вероятно пласмасовия водач на мене много често ми се случва : или излиза от ябълката или се е захабил от търкането в лаисната! Корите се свалят много лесно!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ctokata » 08 Фев 2009, 16:31

BeSnIq_NGP написа:Най-вероятно пласмасовия водач на мене много често ми се случва : или излиза от ябълката или се е захабил от търкането в лаисната! Корите се свалят много лесно!

еййй :) ми кажи точно как де :) болчетата само до дръжката ли са ? и какъв вид са (тяхната ....) щото аз се опитвах да си свалям кората ама с никва отверка не можах да ги отвия тия скапани винтчета :) само си счупих две щипки и сега ми трака кората :( а м/у другото от къде мога да си купя щипки ? Само от Дару ли и на каква цена са ?
Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !

Потребител
Аватар
Кара: bmw E36
Мечтае да кара: natokana bima

Мнение от BeSnIq_NGP » 08 Фев 2009, 20:43

ctokata написа:
BeSnIq_NGP написа:Най-вероятно пласмасовия водач на мене много често ми се случва : или излиза от ябълката или се е захабил от търкането в лаисната! Корите се свалят много лесно!

еййй :) ми кажи точно как де :) болчетата само до дръжката ли са ? и какъв вид са (тяхната ....) щото аз се опитвах да си свалям кората ама с никва отверка не можах да ги отвия тия скапани винтчета :) само си счупих две щипки и сега ми трака кората :( а м/у другото от къде мога да си купя щипки ? Само от Дару ли и на каква цена са ?

Ами колега и аз имах проблем с отвиването но ми дадоха мек накраиник дето се огава и няква звезда еврейска май и ги развих ,под дражката са ! само те са за развиване после откачаш кората със щипките и готово.....а щипките ги купих от маг. авточасти във Варна имаха ги и водачите и всички щипки но не помня цената не беше фрапална

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 09 Фев 2009, 12:55

При мен като изщрака така и не щеше да се вдига до горе джама(тракаше и седеше на едно място) се оказа гребена...
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Назад към E36