Скоростомера УМРЯ...
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
Скоростомера УМРЯ...
Колеги днес минах през една дупка и километража ми спря да от4ита скорост ( разходомера също изчезна )
преди си спомням, като минах през една огромна локва ( то си беше направо блато ) и за малко ми изчезна пак. Оба4е днес след дупката тотално спря да от4ита. Аз съм с 2-та борда и на големия борд като пусна електронния километраж... пак нищо.
Та въпроса ми е да не ми се е отка4ил дат4ика... и въобще къде се намира утре да го погледна
Моля Ви, ако някои има идея да пише

Та въпроса ми е да не ми се е отка4ил дат4ика... и въобще къде се намира утре да го погледна

Моля Ви, ако някои има идея да пише
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Провери някъв модул, май чек се води, вади се от таблото, и най-вече виж за спукани спойки по таблото, и проблема ще ти е решен.
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
а как се прави 4ека като съм с 2-та борда. 6тото аз на големия борд знам как да го направя, ала да тествам таблото нз как 

- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
колега според мен трябва да си видиш тъблото може да има някоя споика откъчена или някоя букса но наи вероятно е в тъблото
пс:гледаи много добре защото има малки пукнатини които едвам се виждат а моге точно в тях да е проглема успех (и си вземи резервните нерви).
пс:гледаи много добре защото има малки пукнатини които едвам се виждат а моге точно в тях да е проглема успех (и си вземи резервните нерви).
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
нищо сложно няма но просто трябва да имаш гелезни нерви и да внимаваш много къде пипаш и съвет от мен свали си волана преди да вадиш тъблото защото аз не го свълих и си играх няколко часа моге през волана да се извади ама е много игра виш имаше някъде такава тема със снимки как става на мен тя ми помогна .
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,не пипай таблото изобщо
100% проблема е в датчика на диференциала ,който седи на капака му от задната страна
Провери купунг-а ,провери двата проводника ,някой да не се е откъснал
Ако всичко е здраво ,дръпни куплунг-а ,почисти всичко и после след като го щракнеш на място го замажи със силикон
Никога вече няма да имаш проблеми
Никога не бях имал такъв проблем ,но след като сваляхме дифа неотдавна ,после започна да ми прави тия магарии и по описания ред си реших проблема вовеки
Георги Пенчев

100% проблема е в датчика на диференциала ,който седи на капака му от задната страна

Никога не бях имал такъв проблем ,но след като сваляхме дифа неотдавна ,после започна да ми прави тия магарии и по описания ред си реших проблема вовеки

Георги Пенчев
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
Penchev написа:Колега ,не пипай таблото изобщо![]()
100% проблема е в датчика на диференциала ,който седи на капака му от задната странаПровери купунг-а ,провери двата проводника ,някой да не се е откъснал
Ако всичко е здраво ,дръпни куплунг-а ,почисти всичко и после след като го щракнеш на място го замажи със силикон
![]()
Никога не бях имал такъв проблем ,но след като сваляхме дифа неотдавна ,после започна да ми прави тия магарии и по описания ред си реших проблема вовеки![]()
Георги Пенчев
И според мен е от датчика, щом и от локвата така се получи. Освен утре на канал, или на крик. хммм ще видя и дано се окаже това

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И при мен отскоро взе да се получава, като вляза в голяма локва или като има стабилен дъжд. Работата, както каза @Penchev е от датчика на диф-а. Почистване с ВД40 и после силикон, както пак каза нашия модератор и няма грижа.

E34, E38
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
Колеги МН БЛАГОДАРЯ за отзивчивостта Ви
Утре рано-рано ще пробвам и после ще пиша за резултата. Отново доказахте какво значи марката BMW и нейните поклонници 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ta6aka2000 написа:Penchev написа:Колега ,не пипай таблото изобщо![]()
100% проблема е в датчика на диференциала ,който седи на капака му от задната странаПровери купунг-а ,провери двата проводника ,някой да не се е откъснал
![]()
Никога не бях имал такъв проблем ,но след като сваляхме дифа неотдавна ,после започна да ми прави тия магарии и по описания ред си реших проблема вовеки![]()
Георги Пенчев
И според мен е от датчика, щом и от локвата така се получи. Освен утре на канал, или на крик. хммм ще видя и дано се окаже това
При мен го имаше същия проблем. По описания от Жоро Пенчев начин го оправих.
Колега, сигурен съм че и чистачките ти се ебават

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
днес не успях да го видя
то и в този дъжд, а да не говорим 4е един канал не намерих по младост, дружба. Понеделник ще отида в един сервиз да видим какво ще направим

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
И при мене беше датчика. Малко почистване на клемите с отверка, малко грезчица и вече година и нещо няма ядове

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2