Помогнете ми !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 07 Фев 2009, 12:41

ss_blood_sa написа: .... ама ти си търговец все пак и колкото те могат да ми докажат че колата е супер подаржана всичко сменено, нов внос и наи големия смях :mhihi: Реални километри :mhihi: а аз съм виждал пред мен как ги връщат тъка че ако имаш на всичко документи може и да се замисля говоря за всичко от каде имаш колата първи собственик ли си и за всяка слагана ексра ремон или дори само масло да имаш черно на бяло...

:shock: Явно не си прочел хубаво обявата. Не съм търговец на коли , а продавам личния си автомобил , който до последно е подържан качествено и въпреки , че е обявен за продажба продължава да му се слагат допълнителни екстри и да му плащат всички такси.
Аз не съм някой лъжец , да лъжа за техническото състояние на колата , тъй като има всички необходими документи , а и е със сервизна история в BMW сервиз , в която може да се провери какво е сменяно и кога.

павката написа:донт тач,пича скоро ще изкарва лудата пара и ще скача на самолетче,а ся се прай за 500лв...
и друг път като е имало съвети,само се коментира от страна на питащия,коя ква била и къде имало за по-малко същата..

:yes:
Само незнам , като знае къде има по хубава и по евтина , защо не си я купи , ами пита във форума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 07 Фев 2009, 12:44

Pitbull_Germany написа:Приятелче, аз да ти кажа съм за Е46 320 бензин. Аз карам 330 дизел, но там частите са толкова солени, че си нямаш представа. Дизела на 320, който можеш да вземеш за тия пари (пиша ги 13000) е преди фейса, 136 коня, помпа-дюза. Много спорни коментари за него съм чувал...как при недостатъчна поддръжка давал проблеми. Ти казваш, че нямаш много възможности, така че вземи един бензин. Дизела трябва да го скъсаш от каране, че да си избиеш разликата в цената! А бензиновите мотори на БМВ са едни от най-здравите и надеждни в света, така че просто ще си караш и ще пееш ;) Успех ;)

Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 07 Фев 2009, 13:21

ss_blood_sa написа:Хора грамотен съм си доволно но ми се спеше адски много и пиша с една превод програма че не съм свикнал с българските клавиши и според думата като натисна А и избира Ъ или А да е. И за всички останали само си определя съжалявам на твоето интелигентно величие че моите правописни грешки са трън в очите ти ;) Но това е Бмв форум а не Форум на МОН Не искам никои да ми казва колко да уча. Научи ти ПАСКАЛ,JAVa и С++ после научи Англииски и Немски искарай 6 на испита по математика в техническия след това ми кажи за българския ми за мен е бял кахър аз тъка или иначе завършвам и се махам от БГ и отивам в чужбина и ще си искарвам на ден колкото ти за цял месец ;) а там нз дали някои ще ме пита как ти е българския чесно казано Дори Азбуката незнам цялата на изуст ама т'ва не е твои проблем да спамиш тука а на всички други Едно голямо благодаря за отговорите. Само едно въпросче още 520 бензин какво ви е мнението за него ако и то има много проблеми се отказвам от мечтаната 5-тица и зимам 3-ка

бисер след бисер...
ало кингстън стегни се
на село с петица ше си бог :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 07 Фев 2009, 14:00

Извинявам се , но вече няма ли изпити за тея учебни заведения :shock: ....... Момче замисли се , че и без да те знаем си ясен .... и разумно с колата ей, че такива мн ги обичам по улиицте. Успех с покупката :winky:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 07 Фев 2009, 14:24

ss_blood_sa написа:Хора грамотен съм си доволно но ми се спеше адски много и пиша с една превод програма че не съм свикнал с българските клавиши и според думата като натисна А и избира Ъ или А да е. И за всички останали само си определя съжалявам на твоето интелигентно величие че моите правописни грешки са трън в очите ти ;) Но това е Бмв форум а не Форум на МОН Не искам никои да ми казва колко да уча. Научи ти ПАСКАЛ,JAVa и С++ после научи Англииски и Немски искарай 6 на испита по математика в техническия след това ми кажи за българския ми за мен е бял кахър аз тъка или иначе завършвам и се махам от БГ и отивам в чужбина и ще си искарвам на ден колкото ти за цял месец ;) а там нз дали някои ще ме пита как ти е българския чесно казано Дори Азбуката незнам цялата на изуст ама т'ва не е твои проблем да спамиш тука а на всички други Едно голямо благодаря за отговорите. Само едно въпросче още 520 бензин какво ви е мнението за него ако и то има много проблеми се отказвам от мечтаната 5-тица и зимам 3-ка
батко квото и да си нау4ил думитети показват какъв олигофрен си и заради такива като теб цялата даржава е на тва дередже,ми кат не ти пука махай се оттука,бегай си в 4ужбината,за мен ли4но хора които избягат в 4ужбина,немогат да се оправят с живота тук
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 07 Фев 2009, 14:30

Escape написа:Е46 320D ;)

+1
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има !
Мечтае да кара: M3 SMG

Мнение от ss_blood_sa » 07 Фев 2009, 15:19

bobi_maxo написа:
ss_blood_sa написа: .......... българския ми за мен е бял кахър аз тъка или иначе завършвам и се махам от БГ и отивам в чужбина и ще си искарвам на ден колкото ти за цял месец ;) а там нз дали някои ще ме пита как ти е българския чесно казано Дори Азбуката незнам цялата на изуст ама т'ва не е твои проблем........

Питай си в чужбина, защо питаш тук?!

а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ь ю я

За азбуката се базиках ама мерси че ми я каза :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ss_blood_sa » 07 Фев 2009, 15:22

павката написа:донт тач,пича скоро ще изкарва лудата пара и ще скача на самолетче,а ся се прай за 500лв...
и друг път като е имало съвети,само се коментира от страна на питащия,коя ква била и къде имало за по-малко същата..

Еми братле няма значение колко искарваш и кво праиш и 1 милион да искарвам на месец пак ще се циганя не за 500 а за 100 лв ако трява защото все пак тъка се става богат а не видиш ли имам 10 стотинки даи ще похарча 11 ...
:twisted: А за останалите боли ме фара кво си мислите и колко ще ме псувате браво знаите си българския перфекно но не е важно колко знаеш а какво постигаш и ако имаше малко повече акъл щеше да се заядеш за нещо друго а не за това.. а с комплиментите с 5-так на село ще си наи готин еми да то с 3-ка е36 е наи селската кола ама като никога не са те карали да работиш а само мама ръси тате меси няма как да знаеш какво е насело :roll: квото и да ми говорите аз съм тръгнал от нулата и съм доволен колко знам и какво постигам а за това че незнам добре бг ми е проблем от малък и вие точно за него се хванехте но понеже засегнахте българското образование да ви обесня защо съм тъка Еми помислете че щом българското образование е много зле значи и учителите много зле е на мен от 1-ви клас ми се падна една тъкава която научи целия клас да пишем грешно и в последствие маика ми към 3-клас до колкото си спомням беше видяла че не само аз пиша грешно ами всички и просто тъка ни е научила даскалката и ме премести ж друго училище ама вече беше късно научиш ли го един път когато и да почнеш да пишеш малко по механично почвам да правя едни и сашти грешки много съм се мачил да си оправя писането с много опражнения но много малък ефект а за това как са ме приели кандидатствах с математика и имам 6 а на матурата по бг я проверих за грешки около 20 пъти и пак имах 4 и то само заради правописни грешки моля не се заяждаите с това защото не съм аз виновния да стане всичко това от малък си уча и искам да постигна нещо и никога не съм бил от часта на глупавите дори понякога прекалено много мисля и както виждате убидих колегата с мопите тарговски теоори
Последна промяна ss_blood_sa на 07 Фев 2009, 15:43, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от ss_blood_sa » 07 Фев 2009, 15:27

///sasho написа:
ss_blood_sa написа: .... ама ти си търговец все пак и колкото те могат да ми докажат че колата е супер подаржана всичко сменено, нов внос и наи големия смях :mhihi: Реални километри :mhihi: а аз съм виждал пред мен как ги връщат тъка че ако имаш на всичко документи може и да се замисля говоря за всичко от каде имаш колата първи собственик ли си и за всяка слагана ексра ремон или дори само масло да имаш черно на бяло...

:shock: Явно не си прочел хубаво обявата. Не съм търговец на коли , а продавам личния си автомобил , който до последно е подържан качествено и въпреки , че е обявен за продажба продължава да му се слагат допълнителни екстри и да му плащат всички такси.
Аз не съм някой лъжец , да лъжа за техническото състояние на колата , тъй като има всички необходими документи , а и е със сервизна история в BMW сервиз , в която може да се провери какво е сменяно и кога.

Само незнам , като знае къде има по хубава и по евтина , защо не си я купи , ами пита във форума.

Добре сорри не съм искал да те убидя с нещо не се изразих правилно може би . Исках да кажа че просто не си личен познат и няма как да ти имам доверия повече от на другите. Но ако имаш всички документи евала ти рядко има такива еи сега края на месеца може да се сваржа с теб да доида да я видя. :) И браво ти си парвия които се исказва отрицателно и не се заяжда за това колко ще искарвам как пиша или тем подобни ..

Потребител
Аватар

Мнение от ss_blood_sa » 07 Фев 2009, 15:46

ss_blood_sa написа:

Еми братле няма значение колко искарваш и кво праиш и 1 милион да искарвам на месец пак ще се циганя не за 500 а за 100 лв ако трява защото все пак тъка се става богат а не видиш ли имам 10 стотинки даи ще похарча 11 ...
:twisted: А за останалите боли ме фара кво си мислите и колко ще ме псувате браво знаите си българския перфекно но не е важно колко знаеш а какво постигаш и ако имаше малко повече акъл щеше да се заядеш за нещо друго а не за това.. а с комплиментите с 5-так на село ще си наи готин еми да то с 3-ка е36 е наи селската кола ама като никога не са те карали да работиш а само мама ръси тате меси няма как да знаеш какво е насело :roll: квото и да ми говорите аз съм тръгнал от нулата и съм доволен колко знам и какво постигам а за това че незнам добре бг ми е проблем от малък и вие точно за него се хванехте но понеже засегнахте българското образование да ви обесня защо съм тъка Еми помислете че щом българското образование е много зле значи и учителите много зле е на мен от 1-ви клас ми се падна една тъкава която научи целия клас да пишем грешно и в последствие маика ми към 3-клас до колкото си спомням беше видяла че не само аз пиша грешно ами всички и просто тъка ни е научила даскалката и ме премести в друго училище ама вече беше късно научиш ли го един път когато и да почнеш да пишеш малко по механично почвам да правя едни и сащи грешки много съм се мачил да си оправя писането с много опражнения но много малък ефект а за това как са ме приели кандидатствах с математика и имам 6 а на матурата по бг я проверих за грешки около 20 пъти и пак имах 4 и то само заради правописни грешки моля не се заяждаите с това защото не съм аз виновния да стане всичко това от малък си уча и искам да постигна нещо и никога не съм бил от часта на глупавите дори понякога прекалено много мисля и както виждате убидих колегата с моите тарговски теоори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ctokata » 07 Фев 2009, 15:55

Май май вече е за лок тая темичка :) Братлето се поизнерви и не виждам какво му се обяснявате :) нали знае перфектно немски :) да си пита някой друг :) или ако иска да пише до завода на BMW и те ще му кажат :) пък като му видят перфектния немски може и да му подарят една М6-чка :D:D:D:D:D:D:D:D
"Не ми харесва България и не ме боли кво мислите" ! Ми пич бегай си в чужбината и си изкарвай ако искаш по 50000$ на час :)

п.с.Не че нещо,ама да си чувал за препинателни знаци ?
Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 07 Фев 2009, 16:39

ss_blood_sa написа:... А за останалите боли ме фара кво си мислите и колко ще ме псувате браво знаите си българския перфекно но не е важно колко знаеш а какво постигаш и ако имаше малко повече акъл щеше да се заядеш за нещо друго а не за това.. а с комплиментите с 5-так на село ще си наи готин еми да то с 3-ка е36 е наи селската кола ама като никога не са те карали да работиш а само мама ръси тате меси няма как да знаеш какво е насело :roll: квото и да ми говорите аз съм тръгнал от нулата и съм доволен колко знам и какво постигам а за това че незнам добре бг ми е проблем от малък и вие точно за него се хванехте но понеже засегнахте българското образование да ви обесня защо съм тъка Еми помислете че щом българското образование е много зле значи и учителите много зле е на мен от 1-ви клас ми се падна една тъкава която научи целия клас да пишем грешно и в последствие маика ми към 3-клас до колкото си спомням беше видяла че не само аз пиша грешно ами всички и просто тъка ни е научила даскалката и ме премести ж друго училище ама вече беше късно научиш ли го един път когато и да почнеш да пишеш малко по механично почвам да правя едни и сашти грешки много съм се мачил да си оправя писането с много опражнения но много малък ефект а за това как са ме приели кандидатствах с математика и имам 6 а на матурата по бг я проверих за грешки около 20 пъти и пак имах 4 и то само заради правописни грешки моля не се заяждаите с това защото не съм аз виновния да стане всичко това от малък си уча и искам да постигна нещо и никога не съм бил от часта на глупавите дори понякога прекалено много мисля и както виждате убидих колегата с мопите тарговски теоори

Досега не бях чел толкова дълго изречение... :shock:
Колега, всички виждаме, че не си „от часта на глупавите, и дори понякога прекалено много мислиш“. Евала, продължавай в същия дух да се изучаваш. Сигурен съм, че по математика си също толкова добър, както и по български, а и учителките по български са благосклонни към теб, защото аз лично с тия грешки и 2 не бих ти писал, а те са ти писали 4. Значи имаш шанс ;)

ама като никога не са те карали да работиш а само мама ръси тате меси

Сега, ако ми кажеш, че на твоите години, „учейки“, с честен труд успя да събереш 15000лв, ще стане още по-весело. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако беше успял да събереш от заплатата си 15 бона, нямаше да се притесняваш толкова за разход и поддръжка. Та кой ръси, не разбрах - мама или тате? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 07 Фев 2009, 17:31

Момчета, викам да спрем! Има такова заболяване което ти пречи да пишеш, четеш, и т.н.! Момчето може наистина да си е учено, но да страда от тая болест. За да вие стане ясно прочете книгата "Мъртвата зона" на Стивън Кинг, там има едно момче с подобен проблем!

Извинявай колега! :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 07 Фев 2009, 20:43

кое е тва момче, че не се сещам?

и не е въпроса как пише фатално е кво иска да каже ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 07 Фев 2009, 21:04

bobi_maxo написа:...Има такова заболяване което ти пречи да пишеш, четеш, и т.н.! Момчето може наистина да си е учено, но да страда от тая болест....

Тая болест започва да се превръща в епидемия напоследък.. За съжаление.
:roll:

Иначе моят съвет към студента е да си вземе едно е46 320i '00, да й сложи газов инжекцион, и с останалите пари да покрие евентуални непредвидени разходи и да му останат и за газ ;) Поне докато почне да си изкарва сам парите. В чужбина. :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата